Προς το περιεχόμενο

arnold schwarzenegger-ποια θεωρειται εσεις τη καλυτερη του ταινια;

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια ο ανθρωπος ποτε δεν ειπε πως ηταν Αλ πατσινο στις ερμηνειες του, προσφερε ομως με το παραπανω στο ειδος του και δεν ειναι αδικα θρυλος σε ταινιες δρασης. Τοσο τα Terminator οσο και το Conan The Barbarian μαζι με το Predator εχουν δικια τους θεση στο Hall Of Fame των ταινιων δρασης και δεν νομιζω πως μπορει καποιος να το αρνηθει αυτο.

+1

Δεν μπορω να επιλεξω καποια απο τις τρεις :P

Δημοσ.

Μια καλη που ειχε παρουσιαστει σαν ντοκυμοντερ αλλα αποδειχθηκε οτι ηταν κανονικη ταινια ,ηταν το Pumping Iron.

Δημοσ.

''I don't have any weak points...my goal always was, to even out everything to the point that everything is perfect''. Quote του θεου Σβαρτσελονε απο το Pumping Iron, ο τυπος απλα δεν υπηρχε...!!

Δημοσ.

Το Pumping Iron μου αρεσε πολυ γιατι ηταν μια εποχη που δεν υπηρχαν τα στεροιδη που υπαρχουν τωρα και επρεπε οντως να εχεις @@ για να χτισεις σωμα.

Δημοσ.
Το Pumping Iron μου αρεσε πολυ γιατι ηταν μια εποχη που δεν υπηρχαν τα στεροιδη που υπαρχουν τωρα και επρεπε οντως να εχεις @@ για να χτισεις σωμα.

Μην λες τέτοια πράγματα τα βλέπει και ο κόσμος...Υπήρχαν πολύ πιο πριν...Όχι βέβαια σε τόσο ανεπτυγμένη μορφή όπως τώρα (τώρα πια μιλάμε για σχεδόν γονιδιακό πείραγμα) αλλά υπήρχαν...

Δημοσ.

Εβγαλες συμπερασμα απο οσα ειπα οτι ειπα πως δεν υπηρχαν ?

Απλα τοτε δεν ηθελε πολυ δουλεια περα απο τις ενεσεις, τωρα τις κανεις και σε 1 μηνα εχεις γινει γομαρι.

Δημοσ.
Εβγαλες συμπερασμα απο οσα ειπα οτι ειπα πως δεν υπηρχαν ?

Απλα τοτε δεν ηθελε πολυ δουλεια περα απο τις ενεσεις, τωρα τις κανεις και σε 1 μηνα εχεις γινει γομαρι.

Πλανάσαι οικτρά...Άσε να έχουμε μια γνώμη παραπάνω, το έχουμε διδάξει το θέμα...Άνοιξε ένα θέμα αν θες στο ''μπλα μπλα να τα πούμε να σου μάθω τίποτα...

Δημοσ.
Πλανάσαι οικτρά...Άσε να έχουμε μια γνώμη παραπάνω, το έχουμε διδάξει το θέμα...Άνοιξε ένα θέμα αν θες στο ''μπλα μπλα να τα πούμε να σου μάθω τίποτα...

Επειδη τυχαινει να εχω φιλαρακια που εχουν παει επαγγελματικα κατι ξερω και εγω. Αλλα μην βγαινουμε off...

Δημοσ.

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ κατεβαινα σε αγώνες ο ίδιος...!! οπότε ναι ας το αφήσουμε εδώ καλύτερα...Back on topic...:

The Terminator (1984)

Conan the Destroyer (1984)

Predator (1987)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...