vagelis81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ας κανουμε κατι σα γκαλοπ.Πριν λιγο εβλεπα καποια ταινια με πρωταγωνιστη τον ηθοποιο που αναφερει ο τιτλος και σκεφτηκα να ρωτησω εσας.Ποια θεωρειτε λοιπον εσεις τη καλυτερη του ταινια;
Sellers Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Χμμμ, αν έπρεπε να ψηφίσω θα έλεγα κάποια απο τα τερμινέιτορ. Αν είχα να ψηφίσω πάντως για χειρότερη δεν θα ειχα τι να πρωτοδιαλέξω. Με μπροστάρισα τον Κυνηγό. ΠΑΝΑΓΙΑ μου, ανατρίχιασα και που το σκέφτηκα...
WizeMan Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Little Tortilla Boy http://www.youtube.com/watch?v=Yn3Xp2jkTZQ#t=1m6s
iparou Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Αν είχα να ψηφίσω πάντως για χειρότερη δεν θα ειχα τι να πρωτοδιαλέξω. Με μπροστάρισα τον Κυνηγό. ΠΑΝΑΓΙΑ μου, ανατρίχιασα και που το σκέφτηκα... Βλασφημία !!!
TheELF Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Conan the Barbarian (1982) Ποιος θέλει να ζήση για πάντα?
Nik.K Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Παιδια ο ανθρωπος ποτε δεν ειπε πως ηταν Αλ πατσινο στις ερμηνειες του, προσφερε ομως με το παραπανω στο ειδος του και δεν ειναι αδικα θρυλος σε ταινιες δρασης. Τοσο τα Terminator οσο και το Conan The Barbarian μαζι με το Predator εχουν δικια τους θεση στο Hall Of Fame των ταινιων δρασης και δεν νομιζω πως μπορει καποιος να το αρνηθει αυτο.
zinas Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μόνο εγώ γουστάρω την ταινία που είναι undercover μπάτσος στο νηπιαγωγείο?
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μόνο εγώ γουστάρω την ταινία που είναι undercover μπάτσος στο νηπιαγωγείο? Ναι! Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Sellers Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Βλασφημία !!! Τι σ'άρεσε βρε απ'αυτό το πράγμα? Απο που ν'αρχίσω και που να τελειώσω δηλαδή(ς)...
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τι σ'άρεσε βρε απ'αυτό το πράγμα? Απο που ν'αρχίσω και που να τελειώσω δηλαδή(ς)... Commando (1985) Ότι ήταν καλλίτερη από αυτήν? Το predator και μονο που δημιούργησε franchising που υπάρχει και βγάζει ταινίες ακόμα και σήμερα,κάτι λέει για τη ταινία.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τριλογία Terminator με διαφορά. Ακολουθεί το Ολική Επαναφορά και μετά το χάος...
CROM271 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Terminator Conan και Κυνηγος (ανεξαρτητου σειρας) ειναι ταινιες σταθμοι. Οπως και Ροκυ και Ραμπο με Σταλονε. Αυτες οι ταινιες εχουν αφησει ιστορια και δεν νομιζω να υπαρχει ατομο που δεν τις εχει δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.