SOWHAT Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Πρακτικά ναι..Πάντως απο οτι διάβασα.. κ η αγορά πχ Καλωδίου ή Jumper αρκεί για να είσαι οκ. Το κάνουν στο ebay συνέχεια! Σόρρυ;;; Τι σχέση έχει ένα απλό καλώδιο πχ με ένα πισί; Ασχετο, από εσάς ποιος εμπιστεύεται τα DSP προϊόντα; Θέλω να πω, πού ξέρουμε ότι δεν είναι μεταχειρισμένο ή ότι κάποιος δεν έχει "παίξει" μαζί του(από τους υπαλλήλους πχ) ή ότι δεν είναι επεστραμμένο πρώην ελαττωματικό προϊόν; Αφού από ότι διαβάζω σε σελοφάν τυλιγμένα δίνονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Σόρρυ;;; Τι σχέση έχει ένα απλό καλώδιο πχ με ένα πισί; Ασχετο, από εσάς ποιος εμπιστεύεται τα DSP προϊόντα; Θέλω να πω, πού ξέρουμε ότι δεν είναι μεταχειρισμένο ή ότι κάποιος δεν έχει "παίξει" μαζί του(από τους υπαλλήλους πχ) ή ότι δεν είναι επεστραμμένο πρώην ελαττωματικό προϊόν; Αφού από ότι διαβάζω σε σελοφάν τυλιγμένα δίνονται! Δεν το ξέρεις αλλά αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει (το ανοίγεις στο κατάστημα μπροστά στον πωλητή) το επιστρέφεις και σου δίνουν τα λεφτά σου πίσω. Υ.Γ. Το πήρα και εγώ το x6 λόγω του backlight και μόνο, το βράδυ δεν θέλω φώτα και ψάχνομαι με τα πλήκτρα που δεν χρησιμοποιώ συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOWHAT Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Χμμ, τώρα προβληματίστηκα... Δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Εγώ για το ποντίκι ενδιαφερόμουν βασικά(καλό το Χ6, αρκεί να μην είχε αυτά τα τέρατα του volume ή ό,τι είναι...+ότι δεν μου αρέσει που "σπάει" το numpad αν και βολικό δε λέω!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.