talaiporos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα αγόρασα το laser πολυμηχάνημα της Lexmark, το X340, το οποίο δεν έχει drivers για win7 (έως win XP δίνει), και προφανώς τα win7 προσπαθούν να κάνουν "installing driver software... -> failed" Κατεβάζω νέους drivers για win7 64άρια από το support.lexmark.com, και πάλι δεν παίζουν γιατί βγαίνει το γνωστό παραθυράκι των 7 που λέει ότι εαν πρόκειται για local printer σε USB θύρα τότε ΜΟΝΟ αυτά μπορούν να βρουν drivers, αλλιώς πάμε σε network, wireless, ή bluetooth μηχάνημα. Από το κατάστημα που το αγόρασα μου είπαν πως οι drivers είναι κοινοί με του HP LaserJet III, και να κάνω add printer, αλλά εκεί τα windows με ρωτάνε αν είναι existing port (lpt, com και τα λοιπά, όλα άκυρα..), ή create a new port, που πάλι δεν παίζει... Έχετε κάτι να μου προτείνετε?
stathisbsg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο εκτυπωτή... ρε παιδιά κάποιος να μας βοηθήσει??
ss13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δες αν υπάρχουν vista drivers και δοκίμασε να δεις αν θα εγκατασταθούν !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.