BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εκανα 2 χρονια φοιτητης στο χωριο που λεγεται Πατρα και μονο ενα θα πω. Μετα την Αθηνα (αντε και την Θεσσαλονικη) το χαος. Ειναι πραγματικα πολυ αργοι οι ρυθμοι στις αλλες πολεις για μενα. Και πραγματικα, μπροστα στη βαρεμαρα της επαρχειας, η εγκληματικοτητα ειναι παραδεισος, Ρε Διαολε, στα νιατα σου δεν υπηρχε Β5? Μονο Α5?
antonl Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Όντως αυτό με τους ρυθμούς ζωής είναι εκπληκτικό. Πρώτο έτος Γιάνεννα μεσ στην τρελή χαρά, επιστρέφω Αθήνα για Χριστούγεννα και κατεβαίνω κέντρο. Τότε μόνο διαπίστωσα πως σ αυτήν την πόλη όλοι τρέχουν, δεν περπατάνε.
georgeuk Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 στην ροδο απο που ειμαι εγω ειναι πολυ χαλια. πολυ κουτσομπολιο. οι γκομενες ψωνισμενες. και πολλες "μούρες'.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ναι, ισχυει αυτο για το κεντρο. Δουλευα 2 μηνες το καλοκαιρι στην Ομονια και το βλεπα καθε μερα. Κανεις δεν περπαταει, ολοι τρεχουν (ανεξαρτητου χρωματος). Αν δεν εχεις μεγαλωσει σε αυτους τους ρυθμους (που τα τελευταια χρονια η αληθεια ειναι οτι εχουν χειροτερευσει πολυ τα πραγματα), δεν παιζει να την παλεψεις στο κεντρο της Αθηνας η και γενικα στην Αθηνα. Πολυ αγχωτικη κατασταση ακομη και για Αθηναιους.
kage Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ελα αθηνα αν εχεις μεταφορικο μεσο και λεφτα... δεν θα χεις αγχος μην μου την πεσουν το βραδυ,αν θα βρεις λεωφορειο,ταξι,μετρο κτλ(αν βγαινεις κεντρο) και λεφτα γιατι αργα ή γρηγορα θα θες να πηγαινεις στα κυριλε club/μπουζουκια και να μενεις σε ησυχες περιοχες... Η Αθηνα ειναι 6μυρια κοσμος και οι περισσοτεροι αλλοδαποι(κυριως παρανομοι)ειναι μαζεμενοι στο κεντρο... εν ολιγης τα τελευταια χρονια το κεντρο εχει γινει εδρα απλα για δουλειες και για ψωνια/μπαρ/clubing... θελετε να ζησετε/να νιωσετε για λιγο σαν σε χωριο στην Αθηνα?πολυ ευκολο.πηγαιντε να μεινετε ή να βολταρετε στα προαστεια της Αθηνας ή ανεβειτε σε βουνο (παρνηθα,πεντελη,διονυσο,μαρκοπουλο,λαυριο,μαραθωνα,ν.μακρη,πορτο ραφτη,ραφηνα κτλ.)απο φαρμες,δαση,αγροτικη ζωη μεχρι και λιμνες υπαρχουν...Σιγουρα το μεγαλυτερο ποσοστο μονιμων κατοικων αθηνας τα παραπανω μερη απλα τα γνωριζει απο μια επισκεψη που χε κανει πριν χρονια... δειτε λιγο στο χαρτη ποσο χωρο πιανει η αττικη και θα καταλαβετε ποια η διαφορα με τα χωρια... για τα ναρκωτικα...ακουστε λιγο και την αλλη μερια.τα περισσοτερα χωρια/νησια κτλ που ξερω εχουν σοβαρο προβλημα με τις μικρες ηλικιες.ειναι το ιδιο να βλεπεις 30ατομα να ναι γκολ σε ενα χωριο/νησι και το ιδιο σε ολοκληρη Αθηνα 6μυριων κοσμο να τους βλεπεις μαζεμενους σε συγκεκριμενη περιοχη?
tax_opari91 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ο lucifer τα λέει καλά πιστεύω. Όσο για την εγκληματικότητα, πιστεύω πως δεν είναι τίποτα τρομερό στις περισσότερες περιοχές. Υπάρχουν καποιες που υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι λίγες. Αν δε μένεις σε αυτές πιστεύω πως είσαι ΟΚ. Και σαφώς υπάρχουν περιοχές που ενώ είναι αρκετά φτηνές και δεν είναι επικίνδυνες.
CptBill Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 wow, που εχουμε φτασει, να θεωρουμε το τραγικο ποσοστο εγκληματικοτητας στην Αθηνα ως οχι κατι τρομερο και να θεωρουμε πως τα μεσα ενημερωσης τα παραφουσκωνουν με τη δικαιολογια παντα πως η Αθηνα ειναι μεγαλουπολη. Τελικα το γεγονος οτι εχουν αρχισει οι κατοικοι της Αττικης να θεωρουν δεδομενο και ρουτινα την εγκληματικοτητα λεει πολλα.
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Σιγά την εγκληματικότητα μωρέ. Ποια είναι πια αυτή η φρίκη, το να στην πέσουν και να σου πάρουν το πορτοφόλι; Χεστήκαμε κι η βάρκα έγειρε, εδώ στο κωλοχώρι το Δανέζικο και υπάρχει περιοχή που σκάνε πυροβολισμοί μέρα μεσημέρι μεταξύ μηχανόβιων και αράβων για το ποια συμμορία θα σπρώξει την πρέζα. Και μιλάμε για πόλη που μαζί με όλα τα κωλοπερίχωρα είναι όση η Σαλονίκη. Και εσάς σας χάλασαν οι πιάτσες, τα πρεζάκια και το 0,1% να σας βγάλουν ένα μαχαίρι και να χάσετε το κινητό σας. Δηλαδή αν αρχίσουν οι βιασμοί και οι συμμοριοπόλεμοι τι θα λέτε, ότι είμαστε η Γάζα; Βαλσαμώ, το Β5 πήγαινε και πηγαίνει Λαρίσης ρε, το Α5 ξεφορτώνει Ακαδημία. Άσε που το Β5 πριν φύγω έκανε κάτι φιδιές μέσα από Καρέα και σου πρηζε τα παπάρια.
zeniath Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εγώ πιστεύω ότι είναι και θέμα ψυχολογίας. Έχοντας ζήσει σε επαρχία όλη μου σχεδόν την παιδική ηλικία λόγω πατέρα στρατιωτικού και αθήνα να έχω ζήσει 5 χρόνια (5τη δημοτικού μέχρι και τρίτη γυμνασίου) και άλλα πέντε σαν μόνιμος κάτοικος πλέον και σε μία περιοχή όπως τα κάτω πατήσια που είναι κακά τα ψέματα ενα Au Bord De L'Aeu (όπως το μπαράκι που ήμουν σήμερα κορυφή το name). Τίγκα στους παράνομους μετανάστες, λίγη διακίνηση εδώ λίγο πεζοδρόμιο εκεί κλπ κλπ... αλλά πότε δεν είχα πρόβλημα με κανένα (όταν περπατάς και δείχνεις και ότι όλα στα @@ σου δύσκολα να σου την πέσει και κανένας γιατί ψάχνουν για τους χέστηδες), ναι είναι χάλια στο κέντρο γενικά αλλά αν έχεις 6μύρια κόσμο δλδ το 60% σχεδόν του πλυθησμού εννοείται πως θα είναι πιο συχνά τα φαινόμενα που λένε στις "ειδήσεις". Για παράδειγμα δες τι λένε για τα Εξάρχεια στα κανάλια και πήγαινε κάνε κ μία βόλτα στην συνοικία εκεί να πεις ένα καφέ ενα ρακόμελο κλπ. Βέβαια αν σκάσεις στα Εξαρχεια ντυμένος σαν τον Λακη Γαβαλα σίγουρα να περιμένεις καμιά αδέσποτη όπως περπατάς γιατι στην ουσία είναι σαν να προκαλείς αλλά ακόμα και εκεί πιο πιθανό είναι να στην πέσουν οι μπάτσοι παρά τα διαφορα ζακια που υπάρχουν και δεν πειράζουν κανενα. Βέβαια, αν φυγεις από κέντρο καμία σχέση έτσι; Μη πας μακρια πήγαινε Μαρούσι, αρκετά κοντά αλλά και εντελώς διαφορετικός κόσμος και όσο πιο μακρια τόσο πιο επαρχιο-φάση όσον αφορά την δόμηση όσο για εγκληματικότητα δεν παίζει και πολύ όσο πας πιο μακρυά προς προάστια, εκεί αν έχει εγκληματικότιτα είναι για να ξαφρίσουνε τους μεχρι προτεινως φραγκάτους μιζαδόρους νεόπλουτους Έλληνες πού ακόμη και η κυρα Μαριωρή έφτιαξε μεζονέτα στην κιφισια-εκάλη-ανοιξη-άγιο στέφανο κλπ κλπ Υ.Γ. Προς mods, την λέξη ρακόμελο δεν την αναγνωρίζει το dictionary του forum και ακούστε τι προτείνει για εναλλακτικές: βλακόμετρο φακόμετρο βλακόμετρα ιδιόμελο wtf!:mrgreen:
htps Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Πω πω..Οταν ακουω αυτο το πρεζακιας φρικαρω.Πες το χρηστης,τοξικομανης κτλ. Δεν εξεταζω οτι φυσικα ειναι λαθος να πεφτεις στα ναρκωτικα αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια των ''πρεζακιων'' ειναι νεοι,Ελληνες,με οικογενια και λιγοι ειναι οσοι μενουν στους δρομους.Δλδ αυτο κατι πρεπει να λεει για την κοινωνια μας.Το οτι η νεα γενια απο τα καθημερινα αδιεξοδα εχει φτασει στο τελμα μας αφηνει αδιαφορους κ κοιταμε πως θα την παλεψουμε εμεις ωστε να μην χαλαστει η αισθητικη της κυρατσας (σιγα μωρη θα σου φυγει κανας ποντος) η του φλωρου που ''απαξια'' να ασχοληθει με τα ''πρεζακια''.Λες κ η εγκληματικοτητα προερχεται μοναχα απο τους χρηστες.Α ρε κουνια που μας κουναγε.Προσωπικα εγω νιωθω θλιψη εντονη και με θεωρω συνυπευθυνο που αυτη την στιγμη ενα κομματι της νεολαιας μας λιωνει στους δρομους με την παραμυθα...μιας κ μερικοι ανθρωποι (κ στην πλειοψηφια τους ιδιαιτερα ευαισθητοι χαρακτηρες) δεν αντεχουν την ακυροσυνη της ελληνικη πραγματικοτητας κ στα αδιεξοδα που αντιμετωπιζουν μεσα στα Αθηναικα σπιτια Η Αθηνα ειναι βαρβαρη και αισθητικα κ λειτουργικα..Χειροτερους βαρβαρους ομως απο εμας τους ταχα μου δηθεν δεν εχω ξαναδει ...Οταν βλεπεις την ελπιδα της Ελλαδας δλδ την νεα μας γενια να σβηνει στους δρομους κ εσυ απλα να φοβασαι μην τσαλακωθει το πουκαμισο η φυγει η μασκαρα τοτε βλεπεις στο μεγαλειο της την εγωπαθεια κ ωχαδερφισμο του μεσου νεοελληνα...και αναφωνεις ''βρε αι στο διαλο μωρη βλαμμενη ,μας τα πρηξες με τον πρωην σου που σε παρατησε''....εδω ο κοσμος χανεται(στην κυριολεξια) κ το μ... χτενιζεται!
washcloud Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ...για σύγκρινε λίγο την τελευταία σου πρόταση με την πρώτη. Επίσης, έχω την εντύπωση πως ο "καλός (ο ω μοντιέ) κοσμός", μάλλον "ναρκομανείς" τους αποκαλεί συνήθως. Πάμπολοι δε (μην πω οι περισσότεροι και μουτημπέσουν για στοιχεία) που τη βρίσκουν με ουσίες, ήταν εκ προοιμίου μπουμπούκια, δεν περίμεναν τη ντρόγκα να τους φτιάξει χαρακτήρα. Καθαρματάκια δηλαδή και τομαράκια, ίσως στο ποσοστό που καθαρματάκια και τομαράκια είναι και οι άπρεζοι. Τώρα αν υπάρχουν στο σύνολο και γόνοι βορείων προαστείων αρκετά βλαμμένοι ώστε να φτάσουν να κουρελιαστούν, ή "απελπισμένα" παιδιά του λαού που τα αδιέξοδα της της ζωής τα καταντήσανε σαν τον Γιώργο Πετρόχειλο στις ταινές του '80, ε ναι υπάρχουν κι απ' αυτά. Απλά δε νομίζω να έμεινε μέχρι στιγμής υπόνοια στο thread από κανέναν, πως βλέπει πρεζάκι και κλείνει μάτια/μύτη/στόμα. Και ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί νιώθεις, λέει, "συνυπεύθυνος"....Βαποράκι είσαι; Περί βαρβαρισμού των δήθεν όμως, μέσα.
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ενα Au Bord De L'Aeu (όπως το μπαράκι που ήμουν σήμερα κορυφή το name). (...) Μη πας μακρια πήγαινε Μαρούσι Στο απέναντι έπρεπε να 'χες κάτσει. 2 μοντζ και η μικρή λουλού συνιστούν τσέχικες.
insomniaK Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Η Αθήνα είναι γκ@βλα. Έχεις 1000 λόγους να μη σ'αρέσει, αλλά με το που την δεις*, την περπατήσεις*, τη μυρίσεις*, μάθεις να την περιδιαβαίνεις* και να "συνδιαλέγεσαι" μαζί της, δεν μπορείς να της αντισταθείς στο να ερωτοτροπείς μαζί της. *ότι κάνεις ακριβώς με κάποιον εραστή/ερωμένη. Χαιρετίσματα από Αθήνα. ---------- Προσθήκη στις 11:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:20 ---------- Στο απέναντι έπρεπε να 'χες κάτσει. Στην παρακμή, το jackson 79 πως λέγεται, εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.