washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ...partblah1990, καμμιά συγγένεια με Τρέμη, Παυλόπουλο, Χατζητέτοιο κλπ...;
partblah1990 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Βρήκα αυτό το χρήσιμο λινκ , που δείχνει την μηνιαία δραστηριότητητα της ΕΛ.ΑΣ ,πραγματικά τα νούμερα είναι ανατριχιαστηκά
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ...λες για την κατάσχεση αλεξίσφαιρου γιλέκου ε
ksaplostra Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Καταρχάς σωστός άνθρωπος είναι αυτός που φέρεται σωστά ασχέτως των ορίων που του θέτει ο άλλος... Ακόμη και αν εγώ είχα μια οθόνη έξω από το σπίτι μου όπου προέβαλα τι γινόταν μέσα, ο σωστός άνθρωπος δεν θα το σχολίαζε... Από εκεί και πέρα όμως, δεν έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, όταν αντικείμενο σχολιασμού όμως γίνεται το πότε και εάν βγήκες από το σπίτι σου, το πόσο συχνά σε βλέπω με τον τάδε ή τι αυτοκίνητο έχεις, ή πιανού παιδί είσαι, ή τι βαθμούς έχεις στο σχολείο, συγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι συγκεκριμένο, ούτε υφίστανται κάποια όρια που δεν έθεσα... Τα μόνα όρια που έθεσα ήταν να σηκωθώ και να φύγω στην Αθήνα, απλά... Οι άνθρωποι εκεί πολύ απλά είναι αργόσχολοι, δεν έχουν κάτι να κάνουν πέρα από τα να τρώγονται μεταξύ τους, και αν δεν είσαι ίδιος με αυτούς, δεν σε σώζει τίποτα... Μακρυά και αγαπημένοι όπως λέει και η παροιμία... Τώρα που μένω στην Αθήνα και πηγαίνω 2-3 φορές τον χρόνο όλοι με το σεις και με το σας μου μιλάνε... Πραγματικά ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων στην επαρχία με αηδιάζει για αυτόν τον λόγο, δεν έχω κάτι με τους χωρικούς, και εγώ από χωριό κατάγομαι, αλλά το κουτσομπολιό σε οποιοδήποτε επίπεδο δεν το δέχομαι για κανένα λόγο! Κοιταξε κι εγω δεν μένω σε καμια μητρόπολη αλλα αυτο που σου ειπα το πιστεύω,ΟΤαν θέσεις τα όρια σου και πάψεις να ζεις με πράγματα που λέγονται,γίνονται αλλά δεν τα είδε κανείς κλπ,θα ζήσεις καλύτερα παντού. Αν απο την αλλη δε γουστάρεις ουτε καλημέρα,δεν θες να σε ξέρει άνθρωπος κλπ,τότε αλλάζει το πράμα.
Alchemist` Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Κοιταξε κι εγω δεν μένω σε καμια μητρόπολη αλλα αυτο που σου ειπα το πιστεύω,ΟΤαν θέσεις τα όρια σου και πάψεις να ζεις με πράγματα που λέγονται,γίνονται αλλά δεν τα είδε κανείς κλπ,θα ζήσεις καλύτερα παντού.Αν απο την αλλη δε γουστάρεις ουτε καλημέρα,δεν θες να σε ξέρει άνθρωπος κλπ,τότε αλλάζει το πράμα. 2 περιστατικά θα σου πω για να καταλάβεις για τι ανθρώπους μιλάμε: Πατέρας φίλου μου αγοράζει καινούργιο αυτοκίνητο πριν χρόνια, ήταν αξιωματικός στην αεροπορεία... Μέσα σε 2 μέρες όλο το χωριό ήξερε ότι είχε πουλήσει στους αμερικανούς δισκέττα με έγγραφα του στρατού... Και αυτό φυσικά γιατί? Γιατι απλά ο άνθρωπος πήγαινε σπάνια στο καφενείο (αυτονόητο για μένα) και δεν ήταν ένας αργόσχολος μπουρτζόβλαχος όπως πολύ άλλοι... Ποιά όρια δεν έθεσε ακριβώς και προσπάθησε να αναρωτηθείς πως ενήλικες άνθρωποι ασχολήθηκαν με κάτι τόσο παδαριώδες... Και αν και δεν μ αρέσει να μιλώ για την προσωπική μου ζωή, ακριβώς γιατί ξεπερνώ όρια όπως είπες, θα σου πω τα εξής... Ήμουν από τα λίγα παιδιά στο χωρίο (μιλάμε τώρα 1996) που είχα υπολογιστή, και φυσικά εγώ και οι φίλοι μου μαζευόμασταν συχνά πυκνά σπίτι μου για να παίξουμε κάνα Worms, ενώ παραγγέλναμε πίτσες και τα σηναφή... ( Ωραίες εποχές )... Επειδή λοιπόν σάββατο απόγευμα δεν μαζευόμασταν στην πλατεία "όπως όλοι", λεγόταν διάφορα... Ότι π.χ. διαβάζω όλη μέρα (ήμουν καλός μαθητής δυστηχώς), ότι εγώ και οι φίλοι μου είμαστε αντικοινωνικοί και χίλια δύο... Το να το λέγανε αυτό άλλα παιδιά της ηλικίας μας, δεκτό... Αλλά να τα ακούς από "μεγάλους ανθρώπους" αυτά, ε όχι ρε φίλε... τι να πω άλλο... Γενικώς φτιάχναν δικές τους ιστορίες για το τι έκαναν όσοι δεν ήταν εκεί όπως αυτοί... Τα παραδείγματα είναι χιλιάδες πραγματικά... και δεν αφορούν μόνο εμένα... Οφείλεται πιστεύω επειδή απλά διαφέραμε ελάχιστα από όλους τους άλλους... Μαζευόταν οι κύριοι στα καφενεία και φυσικά μη έχοντας τπτ να κάνουν τι θα πουν? Θα κάτσουν να δουν τι κάνει ο Χ, πως ζει ο Υ, γιατί ο λαλάκας ο Ζ δεν είναι και αυτός στο καφενείο κτλπ... Ακολουθούν την κλασσική συμπεριφορά του Έλληνα "Αφού δεν μπορώ εγώ να βγώ από τα σκατά ας τραβήξω και τον άλλο μέσα"... Και το πρόβλημα είναι πως έτσι σε απομακρύνουν από πολλά πράγματα, π.χ. τόσο εύκολα θα πήγαινα εγώ στην καφετέρια για να πιώ καφέ με τους φίλους μου όταν λεγόταν όλα αυτά? Ευτηχώς για εμενα, εμενα κοντά σε μια μεγαλύτερη πόλη και βγαίναμε εκεί... Στην Αθήνα γλύτωσα από αυτά γιατί απλά δεν με ξέρει κανείς πέρα από αθτούς που θέλω να με ξέρουν... Δεν έχω κόψει την καλημέρα όπως λες με τον γείτονά μου, και ούτε θέλω, αλλά οι σχέσεις μας φτάνουν μέχρι εκεί... Αυτά, σόρρυ για το πολύ μπλά-μπλά...
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Για μενα οντως υπαρχουν τα προβληματα που ανεφερε ο ΟΡ, οχι ομως στην εκταση που τα δινουν τα ΜΜΕ και τρομοκρατουν τον κοσμο. Το μονο που δεν μπορεις να ελεγξεις κατα την γνωμη μου ειναι το αν θα σου ληστεψουν το σπιτι. Τωρα οσον αφορα την βια, τα ναρκωτικα κλπ, αν δεν τα ψαχνει καποιος δυσκολα τα βρισκει. Δηλαδη (δεν μπορω βεβαια να φανταστω πως ακουγονται στα αυτια καποιου δεν μενει Αθηνα οι ειδησεις της) δεν σημαινει πως με το που πατησεις το ποδι σου εξω απο την πολυκατοικια, θα περιμενουν να σου την πεσουν 10 ατομα για να σε κλεψουν αφου πρωτα σε σαπισουν στο ξυλο. Αν τωρα οπου βλεπεις παρεες μεθυσμενων στο κεντρο πχ ή οπουδηποτε και εσυ βρεις καλη ιδεα το να τους πιασεις την κουβεντα, ε πιθανοτατα κατι θα παθεις. Ή αν αποφασισεις πως ειναι επισης καλη ιδεα να περασεις απο την 3ης Σεπτεμβριου με τα ποδια στις 3 το πρωι, παλι δεν θα αισθανθεις σαν στο σπιτι σου. Βεβαια τα παραπανω τα μαθαινεις, και τα αποφευγεις. Προσωπικα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων δεν εχω αισθανθει απειλη στην Αθηνα.
ksaplostra Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Για μενα οντως υπαρχουν τα προβληματα που ανεφερε ο ΟΡ, οχι ομως στην εκταση που τα δινουν τα ΜΜΕ και τρομοκρατουν τον κοσμο. Το μονο που δεν μπορεις να ελεγξεις κατα την γνωμη μου ειναι το αν θα σου ληστεψουν το σπιτι. Τωρα οσον αφορα την βια, τα ναρκωτικα κλπ, αν δεν τα ψαχνει καποιος δυσκολα τα βρισκει. Δηλαδη (δεν μπορω βεβαια να φανταστω πως ακουγονται στα αυτια καποιου δεν μενει Αθηνα οι ειδησεις της) δεν σημαινει πως με το που πατησεις το ποδι σου εξω απο την πολυκατοικια, θα περιμενουν να σου την πεσουν 10 ατομα για να σε κλεψουν αφου πρωτα σε σαπισουν στο ξυλο. Αν τωρα οπου βλεπεις παρεες μεθυσμενων στο κεντρο πχ ή οπουδηποτε και εσυ βρεις καλη ιδεα το να τους πιασεις την κουβεντα, ε πιθανοτατα κατι θα παθεις. Ή αν αποφασισεις πως ειναι επισης καλη ιδεα να περασεις απο την 3ης Σεπτεμβριου με τα ποδια στις 3 το πρωι, παλι δεν θα αισθανθεις σαν στο σπιτι σου. Βεβαια τα παραπανω τα μαθαινεις, και τα αποφευγεις. Προσωπικα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων δεν εχω αισθανθει απειλη στην Αθηνα. Εχει παραγίνει το κακο με τα ναρκωτικά πάντως...Το κέντρο εχει γίνει τεκές. Γενικότερα το κέντρο έχει γίνει μπορντέλο,κυριολεκτικά και μη. Αλκεμιστ, Ο,της αεροπορίας τι έκανε μόλις έμαθε για την δισκέτα; πόσο επηρεάστηκε η ζωή του;
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Εχει παραγίνει το κακο με τα ναρκωτικά πάντως...Το κέντρο εχει γίνει τεκές.Γενικότερα το κέντρο έχει γίνει μπορντέλο,κυριολεκτικά και μη. Αλκεμιστ, Ο,της αεροπορίας τι έκανε μόλις έμαθε για την δισκέτα; πόσο επηρεάστηκε η ζωή του; Nαι, θα συμφωνησω σε αυτο. Αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο αυτο επηρεαζει καποιον που απλα βγαινει την βολτα του στο κεντρο αφου μπορει απλα να αποφυγει τις red zones. Φυσικα εννοω κατα ποσο τον επηρεαζει στο θεμα προσωπικης του απειλης εκεινη την στιγμη, οχι κατα ποσο επηρεαζεται σε ηθικο-ψυχολογικο επιπεδο απο την γνωση πως γινεται τρελο νταραβερι ναρκωτικων, γιατι εκει παει αλλου το θεμα
ksaplostra Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Nαι, θα συμφωνησω σε αυτο. Αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο αυτο επηρεαζει καποιον που απλα βγαινει την βολτα του στο κεντρο αφου μπορει απλα να αποφυγει τις red zones.Φυσικα εννοω κατα ποσο τον επηρεαζει στο θεμα προσωπικης του απειλης εκεινη την στιγμη, οχι κατα ποσο επηρεαζεται σε ηθικο-ψυχολογικο επιπεδο απο την γνωση πως γινεται τρελο νταραβερι ναρκωτικων, γιατι εκει παει αλλου το θεμα Εκτός του οτι σου γαμάει τη ψυχολογία οταν βλέπεις παλικάρια να ειναι κουλουριασμένα στο πεζοδρόμιο σε πληρη αφασία..Πέρυσι πήγαινα factory outlet,είπα να πάω με λεωφορείο. σταματάει σε μια στάση το λεωφορείο και μπαίνει μεσα ενας χρήστης σε πλήρη διάλυση,οπως παει να μπει μεσα καπως εκανε μια περίεργη σβούρα και ξαφνικά βλέπουμε τη βελόνα μιας σύριγγας να περνάει ξώφαλτσα απο μια κοπέλα....Μείναμε ολοι πάγοκολώνες...Καλα η κοπέλα το τι κλάμα έριξε δε λέγεται,εννοείται κατέβηκε και μάλλον δεν θα ξαναμπήκε σε λεωφορείο..
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Εκτός του οτι σου γαμάει τη ψυχολογία οταν βλέπεις παλικάρια να ειναι κουλουριασμένα στο πεζοδρόμιο σε πληρη αφασία..Πέρυσι πήγαινα factory outlet,είπα να πάω με λεωφορείο. σταματάει σε μια στάση το λεωφορείο και μπαίνει μεσα ενας χρήστης σε πλήρη διάλυση,οπως παει να μπει μεσα καπως εκανε μια περίεργη σβούρα και ξαφνικά βλέπουμε τη βελόνα μιας σύριγγας να περνάει ξώφαλτσα απο μια κοπέλα....Μείναμε ολοι πάγοκολώνες...Καλα η κοπέλα το τι κλάμα έριξε δε λέγεται,εννοείται κατέβηκε και μάλλον δεν θα ξαναμπήκε σε λεωφορείο.. Ναι εννοειται πως σε ξεσκιζει ψυχολογικα και συναισθηματικα ολο αυτο... Το περιστατικο που αναφερεις ειναι οντως τρελο, σπανιο ομως θα ελεγα (η πιθανοτητα του να καρφωθεις με συριγγα εννοω).
memtsas Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ενταξει και γω επαρχια μεγαλωσα και καταλαβαινω αυτα που λενε (σε καποιο βαθμο) ορισμενα ατομα για κουτσομπολιο κλπ κλπ. αλλα αυτο μιλαμε οτι συμβαινει σε υπερβολικη μικρες κοινωνιες, της ταξεων των 2000 ατομων, που ειναι και σχετικα "απομονωμενες". εκει προφανως το καφενειο ειναι το σημειο αναφορας, υπαρχει οτρελος του χωριου, η τσουλ@ του χωριου, το βλαμενο, το ρεμελι, ο αποτυχημενος κλ κλπ απο την αλλη ομως και στην αθηνα η ανωνυμια ειναι τοσο εντονη που αν βρεθεις ξεκαρφωτος στην πολη (δλδ δεν μεγαλωσεις εκει), αλλα κατεβεις για δουλεια και μεινεις, αν σου συμβει τιποτα και δε σου τηλεφωνουν/επικοινωνεις με δικουσ σου και παθεις κατι παιζει να το καταλαβουν απο τη βρωμα. αυτο που λεγεται για τις περισσοτερες επιλογες ειναι αληθεια.(προσωπικα το θεμα της αγορας δε με πολυαγγιζει, οντας και ανδρας).σκασιλα μου αν η ερμου εχει 5000 μαγαζια. 2 τζιν φοραω το 99% του χρονου μου. το αντιστοιχο θεμα για διασκεδαση κλπ κλπ, ισχυει αλλα ως ενα βαθμο. στην αθηνα δεν υπαρχει αυτο που υπαρχει στην επαρχια (παιρνω τηλεφωνο το μητσο στις 10 γαιτι βαριεμαι, του λεω παμε για ποτο, και στις 10μιση ειμαστε ηδη εξω.)μια μεση αποσταση (χρονικα) στην αθηνα ειναι μινιμουν 25 λεπτα.μινιμουμ. μετα τι να τα κανω τα κεντρα και τα σχετικα, που για να κλεισω για γενεθλια, χριστουγεννα κλπ πρεπει να βγαλω προεδρικο διαταγμα 2 μηνες πριν?
ksaplostra Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ενταξει και γω επαρχια μεγαλωσα και καταλαβαινω αυτα που λενε (σε καποιο βαθμο) ορισμενα ατομα για κουτσομπολιο κλπ κλπ. αλλα αυτο μιλαμε οτι συμβαινει σε υπερβολικη μικρες κοινωνιες, της ταξεων των 2000 ατομων, που ειναι και σχετικα "απομονωμενες". εκει προφανως το καφενειο ειναι το σημειο αναφορας, υπαρχει οτρελος του χωριου, η τσουλ@ του χωριου, το βλαμενο, το ρεμελι, ο αποτυχημενος κλ κλπ απο την αλλη ομως και στην αθηνα η ανωνυμια ειναι τοσο εντονη που αν βρεθεις ξεκαρφωτος στην πολη (δλδ δεν μεγαλωσεις εκει), αλλα κατεβεις για δουλεια και μεινεις, αν σου συμβει τιποτα και δε σου τηλεφωνουν/επικοινωνεις με δικουσ σου και παθεις κατι παιζει να το καταλαβουν απο τη βρωμα. αυτο που λεγεται για τις περισσοτερες επιλογες ειναι αληθεια.(προσωπικα το θεμα της αγορας δε με πολυαγγιζει, οντας και ανδρας).σκασιλα μου αν η ερμου εχει 5000 μαγαζια. 2 τζιν φοραω το 99% του χρονου μου. το αντιστοιχο θεμα για διασκεδαση κλπ κλπ, ισχυει αλλα ως ενα βαθμο. στην αθηνα δεν υπαρχει αυτο που υπαρχει στην επαρχια (παιρνω τηλεφωνο το μητσο στις 10 γαιτι βαριεμαι, του λεω παμε για ποτο, και στις 10μιση ειμαστε ηδη εξω.)μια μεση αποσταση (χρονικα) στην αθηνα ειναι μινιμουν 25 λεπτα.μινιμουμ. μετα τι να τα κανω τα κεντρα και τα σχετικα, που για να κλεισω για γενεθλια, χριστουγεννα κλπ πρεπει να βγαλω προεδρικο διαταγμα 2 μηνες πριν? Ειχα μια φιλη απο Λαμια που ειχε ερθει αθηνα για σπουδες και μετα εμεινε να δουλέψει κιολας. Εφτασε σε σημείο να παμε για καφε και να κλαίει η η δύσμοιρη και να μου λεει με παράπονο οτι μπορει να παθει τιποτα στο σπιτι και να μην το παρει πρεφα κανεις.... Εγω της πρότεινα να σηκωθεί να φυγει και να πάει σπιτι της,οπως κι εκανε μετα απο κανα εξάμηνο.... Αθήνα= αργός θάνατος παιδια.
Lucifer Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Λοιπόν, ένα-ένα. 1) Η εγκληματικότητα προφανώς είναι μεγαλύτερη από ένα χωριό. Μιλάμε για πόλη 5 εκατομμυρίων που είναι πρωτεύουσα, προφανώς όλου του κόσμου οι καμμένοι εδώ θα μαζευτούν πρώτα και ύστερα θα πάνε να κλέψουνε την Stani Bank στο Καστελόριζο. Εγώ έχω την τύχη να μένω σε καλή περιοχή αλλά όταν ήμουν κάτω, έβγαινα κέντρα και εξάρχεια και τέτοια. Δε μου 'χει γίνει ποτέ μανούρα. Ποτέ όμως. Δεν έχω μεν την εμφάνιση φλώρου, αλλά δεν είμαι και κάνας ντουλάπας με ουλές από ξιφολόγχες στη μάπα -απλώς δε ζόριζα την τύχη μου. Και δρόμο έχω κόψει από σκατόστενα, και ντίρλα στην 3ης σεπτεμβρίου έχω σουλατσάρει πολύ μετά τα μεσάνυχτα και απ' όλα. Ξέρω ως που με παίρνει όπως είμαι και για όσο κουβαλάω πάνω μου και ως εκεί. Τώρα αν είσαι 40 χρονών που έρχεσαι να πιάσεις δουλειά, χέστηκες για το τι παίζει στη Σολωμού και στην Ομόνοια και δεν ξέρω και γω που μετά τα μεσάνυχτα, δεν έχεις λόγο να πας εκεί. Απλώς φροντίζεις να μένεις σε αξιοπρεπή γειτονιά. 2) Η απόσταση. Κάτι "3ωρα στην κίνηση" και "25 λεπτά μίνιμουμ απόσταση" τα βλέπω και γελάω. Όχι επειδή δεν είναι αλήθεια, αλλά γιατί 25 λεπτά απόσταση στην Αθήνα είναι 2 δήμοι, σε ένα χωριό, είναι αλλαγή νομού. Αν από τη μία άκρη στην άλλη το χωριό σου είναι 250 μέτρα, προφανώς το Γαλάτσι - Μαρούσι θα σου φανεί αιώνας, αλλά ούτε ντουβάρια έχει στους δρόμους ούτε καμπυλώνεται ο χωροχρόνος. Είναι ΜΕΓΑΛΟ το μέρος. Γι' αυτό ακριβώς δεν ψήνεσαι να έρθεις όμως; Προφανώς ξεχνάς αγροτικά και τζιπάρες και τέτοια αν δε θες να γίνεις ποσοστό εγκληματικότητας ο ίδιος, μετρό, ηλεκτρικοί και cult λεωφορεία -τα τελευταία δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά σίγουρα θα περιμένεις λιγότερο για να πας να βρεις την Αννούλα στο Αιγάλεω απ' ότι αν περίμενες το ΚΤΕΛ για να δεις τη Μαριώ στο δίπλα χωριό. Οπότε ναι, το "έλα, σε ένα τέταρτο στη μπλατεία" δεν παίζει, παίζει το "έλα ρε, ψήνεσαι το βράδυ να βρεθούμε ΕΚΕΙ για ένα ποτό;". Σκοτώνει λίγο τον αυθορμητισμό, αλλά τουλάχιστον για αντίβαρο έχεις κάτι χιλιάδες μέρη για επιλογές από το καφενείο, την πλατεία και το κλαμπ του Γιώργη. 3) Η ασχήμια. Η Αθήνα είναι ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ πόλη. Δεν είναι Λαμία και Κόρινθος, οκ, αλλά είναι τσιμεντούπολη με ελάχιστα όμορφα σημεία. Αν εσύ θες κεραμίδι και πεύκο και ρυάκια, μην περιμένεις τίποτα τέτοιο. Το παραμικρό, μηδέν, γιοκ. Πρεζάκια; Της πόπης. Όχι ότι αν δεν έρθεις δεν θα υπάρχουν, θα υπάρχουν αλλά δε θα τα βλέπεις. Οπότε αν δεν έχεις πρόβλημα να ξέρεις πως υπάρχουν αλλά σε χαλάει να τα βλέπεις με τα μάτια σου, μην έρθεις, δε λέει. Και αν δεν είσαι από τους ανθρώπους που "νοιώθουν" την πόλη, το χρώμα της, τον παλμό της, την ιστορία της, όλα, μην περιμένεις να τη βρεις ωραία, ούτε και στην καρδιά της Πλάκας. 4) Οι Αθηναίοι. Είμεθα μια γκρι μάζα από δίποδα και η μόνη μας έννοια αλληλεπίδρασης είναι να μην πέσει ο ένας πάνω στον άλλο στο πεζοδρόμιο. Οι ρυθμοί μου λένε είναι γρήγοροι -φαντάζομαι πως ναι, εδώ κάθεσαι δεξιά στις κυλιόμενες και ανεβαίνεις από αριστερά για να κερδίσεις δευτερόλεπτα: αν για 20 δευτερόλεπτα χάσεις το Α5, το επόμενο περνάει σε 25 λεπτά και αν πρέπει να ξανα-αλλάξεις μετά, τη γάμησες, καλύτερα να γυρίσεις πίσω. Ως εκ τούτου δεν παίζει χρόνος να πούμε τι κάνουν τα παιδιά όταν σε βρω τυχαία. Κανένα "επ, τι λέει, καλά" και δρόμο. Αν μιλήσεις σε κάποιον που δε βιάζεται, μην ανησυχείς, είμαστε ευγενέστατοι! Επιπλέον δε μας ξέρεις, δε σε ξέρουμε και αν προσπεραστούμε, λογικά δεν πρόκειται να σε ξαναπετύχουμε τυχαία για χρόνια -οπότε δεν παίζουν ταμπού, κουτσομπολιά και επαγωγικά ούτε δηθενιές και προσποιήσεις κτλ. Αν μας ακούσεις να σπάμε κάποιον στο ξύλο, παίρνεις μπάτσους και το ξεχνάς, αν κάνεις το ίδιο, θα στο ανταποδώσουμε με την ίδια αδιαφορία και "κοιτάω τη δουλειά μου και κόψτε το λαιμό σας όλοι". Αν αυτό για σένα είναι απάνθρωπο, μην έρθεις, θα σπαράξει η καρδιά σου. Τέτοια φάση χονδρικά, με κάνατε να μου λείψει πάλι η σκατότρυπα με το κωλοχώρι που 'μαι. Και μια ερώτηση, ξαπλώστρα που μεγάλωσες και που μένεις;
tip8y Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ειχα μια φιλη απο Λαμια που ειχε ερθει αθηνα για σπουδες και μετα εμεινε να δουλέψει κιολας. Εφτασε σε σημείο να παμε για καφε και να κλαίει η η δύσμοιρη και να μου λεει με παράπονο οτι μπορει να παθει τιποτα στο σπιτι και να μην το παρει πρεφα κανεις....Εγω της πρότεινα να σηκωθεί να φυγει και να πάει σπιτι της,οπως κι εκανε μετα απο κανα εξάμηνο.... Αθήνα= αργός θάνατος παιδια. Ήρεμα με τις υπερβολές ρε παιδιά, lol δηλαδή...μια χαρά πόλη είναι η Αθήνα με τα προτερήματα και τα ελαττώματά της, όπως όλες οι μεγάλες πόλεις παγκοσμίως και διασυμπαντικώς. Τώρα τι σχέση έχει η πιθανότητα να πεθάνεις και να αργήσουν να σε βρουν, με την Αθήνα, είναι πέρα απ'τις νοητικές μου δυνανότητες. Αν μένεις μόνος πχ στο Βόλο, στην Πρέβεζα ή στην Κάλυμνο και τα τινάξεις (φτου) έχει ειδική υπηρεσία που σε βρίσκει πριν βρωμίσεις;
washcloud Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εχει παραγίνει το κακο με τα ναρκωτικά πάντως...Το κέντρο εχει γίνει τεκές. ...και πότε δεν ήταν; Πέρυσι πήγαινα factory outlet,είπα να πάω με λεωφορείο. σταματάει σε μια στάση το λεωφορείο και μπαίνει μεσα ενας χρήστης σε πλήρη διάλυση,οπως παει να μπει μεσα καπως εκανε μια περίεργη σβούρα και ξαφνικά βλέπουμε τη βελόνα μιας σύριγγας να περνάει ξώφαλτσα απο μια κοπέλα....Μείναμε ολοι πάγοκολώνες...Καλα η κοπέλα το τι κλάμα έριξε δε λέγεται,εννοείται κατέβηκε και μάλλον δεν θα ξαναμπήκε σε λεωφορείο.. ...το ερώτημα είναι, πόσες φορές συνέβη αυτό; Κάθομαι σε παγκάκι πάρκου της Α. Ηλιούπολης με κοπελιά πριν χρόνια, κι απ' το "πουθενά" σκάει ένας πιτσιρικάς (18-20) με χέρια ματωμένα και πέφτει πάνω μου μουρμουρίζοντας βοήθειες κι άλλα ακατάληπτα. Στο πόδι του (επίσης ματωμένο) έχει καρφωμένη μια σύριγγα (και γενικά φαίνεται να είναι σουρωτήρι). Τί συμπέρασμα έπρεπε να βγει δηλαδή για την Α. Ηλιούπολη; Shit happens, και happens πιο συχνά απ' ό,τι σε μικρότερα αστικά κέντρα, αλλ' αυτό είν' όλο. Χαλαρώστε. Το να πας πχ σε εφορία στην Αττική, είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ψυχοφθόρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.