Προς το περιεχόμενο

προφηλακτικό επιφάνεια γραφείου Desk protector for table

HamerZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για προφηλακτικό για την επιφάνεια ενός γραφείου μου μιας και λόγο διαφόρων αντικειμένων που βάζω πάνω σε αυτό έχει γδαρθεί αρκετά (άλλη φορά θα το επισκευάσω αυτό).

Τελευταία φορά είχα πάριε ένα κομμάτι τζάμι (150x58 εκατοστά) αλλά σήμερα το πρωί κατάφερα να το "σκίσω" στην μέση.

Μετά από αυτό έψαξα για πλαστικό κάλυμμα και βρήκα το Flexa Desk protector for table 72902 το οποίο έχει διαστάσεις 122 x 65, οπότε θα χρειαστεί κόψιμο. Θα το δω από κοντά (αν το έχουν) στο Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη)

http://www.flexa.dk/Greek_%28Greece%29/%CE%A0%CE%A1%CE%9FIO%CE%9D%CE%A4%CE%91/%CE%A4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%B1.aspx?ProductID=PROD338&VariantID=

Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο;

Δημοσ.
Ψάχνω για προφηλακτικό για την επιφάνεια ενός γραφείου μου μιας και λόγο διαφόρων αντικειμένων που βάζω πάνω σε αυτό έχει γδαρθεί αρκετά (άλλη φορά θα το επισκευάσω αυτό).

Τελευταία φορά είχα πάριε ένα κομμάτι τζάμι (150x58 εκατοστά) αλλά σήμερα το πρωί κατάφερα να το "σκίσω" στην μέση.

Μετά από αυτό έψαξα για πλαστικό κάλυμμα και βρήκα το Flexa Desk protector for table 72902 το οποίο έχει διαστάσεις 122 x 65, οπότε θα χρειαστεί κόψιμο. Θα το δω από κοντά (αν το έχουν) στο Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη)

http://www.flexa.dk/Greek_%28Greece%29/%CE%A0%CE%A1%CE%9FIO%CE%9D%CE%A4%CE%91/%CE%A4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%B1.aspx?ProductID=PROD338&VariantID=

Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο;

Για προστασία του γραφείου μπορείς να καταφύγεις στη σίγουρα πιο φτηνή λύση ενός συμπαγούς διάφανου φύλλου πολυκαρβονικού ή ακρυλικού. Στην Φράγκων αλλά και στην Πολυτεχνείου θα βρείς καταστήματα που εμπορεύονται. Κόστος ανάλογα με το πάχος και την επιφάνεια. Τελευταία φορά που είχα πάρει με πάχος 3mm το m² κόστιζε περίπου 20€, επίσης για μικρές διαστάσεις μπορείς να βρείς και πιο φτηνά γιατί συνήθως το πουλάνε σε φύλλα των 4 m², οπότε μπορείς να βολευτείς με περίσσευμα.

Δημοσ.

Στα ΙΚΕΑ έχει ημιδιαφανές πλαστικό προστατευτικό και είναι μια χαρά.

5 ευρώ το πήρα αν θυμάμαι καλά...

Είναι σαν ένα τεράστιο λεπτό mouse pad από σκληρό πλαστικό.

ps. "προφηλακτικό" ρε μέγιστε;

Δημοσ.

αυτο το διαφανο στα ΙΚΕΑ πιο φθηνο ειναι, νομιζω

εκει σε μια γωνια στα ειδη γραφειου θα βρεις κ τα σχετικα ακριβα [35Ε] ισιο κ γωνιακο

προστατευτικο σκληρο χαρτονι κ επενδυση δερματινης....

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

αγοαρασα pad απο e-shop 9 ευρω, αλλα λιγες εδβδμδες πριν ειχε το λιντλ με 3 [!] ευρω ενα εκπλκτικο μαυρο πλαστικο

παντως κ του ικεα καλο ειναι και καθεται σε ολα τα χρωματα!

Δημοσ.

Ψάχνω για προφηλακτικό για την επιφάνεια ενός γραφείου μου

μιας και λόγο διαφόρων αντικειμένων που βάζω πάνω σε αυτό έχει γδαρθεί αρκετά

σήμερα το πρωί κατάφερα να το "σκίσω" στην μέση.

:lol:

Μα τι βάζεις επάνω στο γραφείο που να χρειάζεται προφυλακτικό για να μην το γδέρνεις;

Όποιος το βρει πρώτος θα έχει δώρο :P

hint: Σήμερα btw κατάφερε να το "σκίσει"

Δημοσ.

Παντως εγω με το που διαβαζω την πρωτη λεξη αλλο πραγμα μου ηρθε στο μυαλο :rolleyes:

sex πανω σε γραφειο?

χμμμ.δεν ειναι κακο...

Δημοσ.

sex πανω σε γραφειο?

χμμμ.δεν ειναι κακο...

Aυτο και αν ειναι φαντασιωση πολλων ανδρων :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...