capten- Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ποια ταξίδια δύσκολα και συνάμα φανταστικά θα θέλατε να κάνετε? Εγώ προσωπικά τα εξής.... α}Ιαπωνία{Τόκυο-Κυοτι-Οσακα} Μάλιστα θα ήθελα να μείνω σε πανδοχείο ONSEN και κυρίως σε RYOKAN!!! β}Νεα Ζηλανδία{ειδικά το νότιο κομμάτι} γ}Νεπάλ{και μια 5 ήμερη στα Αναπούρνα και όχι μόνο} δ}Τανζανια{λένε οτι είναι η πιο όμορφη χώρα στην Αφρική}
Lucifer Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ανταρκτική Μόσχα-Βλαδιβοστόκ-Μαντζουρία-Μόσχα Βολιβία-Περού Γροιλανδία. Το τελευταίο από δω που είμαι δεν είναι δύσκολο, αλλά ψήνομαι μόνο εγώ.
Fidelio Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 .....β}Νεα Ζηλανδία{ειδικά το νότιο κομμάτι}.....
Whiteyez Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Φιλανδία Γροιλανδία Ισλανδία Αμερική Ιαπωνία Κίνα Νέα Ζηλανδία
tsifotis Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ρεκιαβικ (χειμωνα - μονο νυχτα - συνεχη μπαροτσαρκα) Τοκυο (shinjuku) Σαο Παολο - Ριο Ντε Τζανειρο - Μπουενος Αιρες - Λιμα Ανταρκτικη (ισως απο Χιλη) Μεξικο - Κουβα Νεα Ορλεανη + μια βλαχουπολη αμερικης τυπου Austin κεμπεκ Μοντρεαλ Τοροντο Βιλνιους - Ριγα - Ταλιν ισως Πεκινο - Χονγκ Κονγκ ισως Ωκεανια ( μαλλον Μεβουρνη Σιδνευ για Τασμανια / Νεα Ζηλανδια αγνωστο τι παιζει) Ελσινκι - Στοκχολμη - Οσλο Τσισιναου για βερες Μολδαβες Μπρατισλαβα - Βιενη Τρανσιμπεριαν μεχρι βλαδιβοστοκ (οχι μετ' επιστροφης - ισως πτηση προς δυσμας σπασμενο με αλασκα και μετα nuuk να λεμε οτι ειδαμε και "ντεμεκ δανια" αν και γροιλανδια":p ΟΧΙ ΣΕ μεση ανατολη / Θιβετ / ΕΣΣΔ που ληγουν σε _stan / αφρικη περα της Νοτιας / μιζερες sweatshop countries ταιλανδες ινδονησιες κλπ
nickarmy Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 απο αυτά που λες σίγουρα το β μετά αγγλία και 2-3 μέρες στο ψύχος των πόλων όσο υπάρχουν (φυσικά γενεύη)
capten- Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 απο αυτά που λες σίγουρα το β μετά αγγλία και 2-3 μέρες στο ψύχος των πόλων όσο υπάρχουν (φυσικά γενεύη) Γενευη? Μου κάνει αίσθηση!Ευκολο και οικονομικό ταξίδι πάντως .Για τα δικά μου γούστα αρκετά βαρετή.Οκ στη λίμνη μπορεί να υπάρχουν κάποια όμορφα χωριά/πόλεις{Βεβέ και Μοντρέ αλλά βρε μάστορα πολύ βαρεμάρα η όλη φάση. Γενικότερα έχω την αίσθηση οτι πολλοί πλούσιοι τη προτιμούν λόγω φορολογικών διευκολύνσεων που προσφέρει και για την ηρεμία της. Ο LUCIFER προτιμά τα μέρη με πολύ κρύο. Πάντως υποψιάζομαι οτι το Μόσχα-Βλαδιβοστοκ με επιστροφή με τον Υπερσιβηρικό θα θελες να το κάνεις?Απο όσα θυμάμαι το εισιτήριο πολύ ακριβό και δεν είμαι και σίγουρος αν αξίζει να πληρώσει κανείς τόσο πολλά για τούτη την εμπειρία.Κάποιος απο αυτό το φόρουμ άραγε το έχει δοκιμάσει? Επίσης στην Γροιλανδία πως θα πήγαινες?Θυμάμαι οτι η AIR GROILAND είχε κάποια προβλήματα και μάλλον έκλεισε.Πάντως γενικότερα οικονομικά{λέμε τώρα}μόνο μεσω Κοπεγχάγης.Λέτε η sas να εκτελεί δρομολόγια τώρα? Δυστυχώς απο τη πατρίδα μας δεν είναι ευκολα να κάνει κανείς με καλούς οικονομικούς όρους τα λεγόμενα δυσκολα και αντιτουριστικά ταξίδια σε σχέση με εναν Βρετανό ή Γερμανό.Αλλά για την ώρα εικάζω οτι τη τελευταία διετία έχει γίνει μια πρόοδο και γενικότερα είναι πιο ευκολο να βρεί κανείς φτηνά{λέμε τώρα}αεροπορικά εισιτηρια για δύσκολους μακρινούς προορισμούς.
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ο LUCIFER προτιμά τα μέρη με πολύ κρύο.Πάντως υποψιάζομαι οτι το Μόσχα-Βλαδιβοστοκ με επιστροφή με τον Υπερσιβηρικό θα θελες να το κάνεις?Απο όσα θυμάμαι το εισιτήριο πολύ ακριβό και δεν είμαι και σίγουρος αν αξίζει να πληρώσει κανείς τόσο πολλά για τούτη την εμπειρία. Γιεπ. Και έτσι όπως θέλω να το κάνω βγαίνει τίγκα ακριβό, όσες περισσότερες στάσεις προσθέτεις, τόσο ακριβαίνει. Επίσης στην Γροιλανδία πως θα πήγαινες?Θυμάμαι οτι η AIR GROILAND είχε κάποια προβλήματα και μάλλον έκλεισε.Πάντως γενικότερα οικονομικά{λέμε τώρα}μόνο μεσω Κοπεγχάγης.Λέτε η sas να εκτελεί δρομολόγια τώρα? Η Air Greenland λειτουργεί κανονικότατα -εποχιακά εξυπηρετεί και η Air Iceland (διαφορετική της IcelandAir) το Ρέκιαβικ-Νούουκ. Η SAS δεν πετάει εκεί. Ενδεικτικά, ένα εισιτήριο 20-25 Μαΐου (σε 20 μέρες δλδ) πάει στα 1100 ευρώ. Γενικά το 1000άρικο είναι η χαμηλότερη τιμή που θα πετύχεις.
capten- Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Θα το ερευνήσω προσεχώς. Νόμιζα οτι η εταιρία που πετά απο Κοπεγχάγη είχε χρεωκοπήσει. Πάντως το χιλιάρικο ΄για Γροιλανδία θα ταν φανταστική τιμή.Αντε να προσθέσουμε και ενα 200 με λουφτχάνσα για Κοπεγχάγη απο Αθήνα .... Αν πραγματικά θέλεις προσπάθησε να πας του χρόνου.Αλλά να μην πας να μείνεις μόνο 5 μέρες εκεί.Θα ναι αμαρτία. Πάντως το θες πολύ?
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Eίμαι υγρός. Το χιλιάρικο επίσης είναι από Κοπεγχάγη, μπορείς να το κοιτάξεις εδώ. Φθηνή τιμή Αθήνα-Κοπεγχάγη και πίσω απευθείας, υπολόγισε 200-240 ευρώ με Cimber. Αν θες να πετάξεις χειμώνα, την έκατσες, μόνο SAS και κωλοπιάσιμο. Με ανταπόκριση, μπορεί να σου κάτσει καμιά καλή τιμή με Swiss μέσω Ζυρίχης αλλά ένα τριωράκι παραπάνω, το 'χεις στο νερό. ΥΓ, η χρεοκοπημένη στην οποία αναφέρεσαι ήταν η Sterling, η οποία αγοράστηκε από την προαναφερθείσα Cimber.
dark_banishing Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Για όσους αναφέρονται στην Σκανδιναβία έχω να δηλώσω, όχι ότι δεν έχει ωραία μέρη να δεις, αλλά ότι η αναλογία "αυτα-που-βλεπω"/"αυτά-που-πληρώνω" δεν συμφέρει καθόλου! Ή να το πω αλλιώς είναι δύσκολο να προτείνεις σε κάποιον να έρθει εδώ πάνω όταν π.χ με τα λεφτά που ξοδεύεις 2 μέρες στο Όσλο, περνάς βασιλικά 2 βδομάδες στο Βερολίνο.. Αλλά επειδή μιλάμε για όνειρα παραβλέψτε το παραπάνω και κάντε φόκους στο από κάτω. Fact number two αυτά που αξίζουν σε Νορβηγία/Φινλανδία σίγουρα δεν είναι στις πρωτεύουσες. Αν κάποιος το σκέφτεται και θέλει info πείτε μου.
insomniaK Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μου λείπουν γύρω στις 160 χώρες. Και θα ήθελα σίγουρα να παώ: 1. Ταξίδι που έχω αναφέρει ξανά εδώ: Γιλβραλταρ - Κάιρο με αυτοκίνητο. 2. Μεξικό - Παταγονία με μηχανή από την πλευρά του Ειρηνικού. 3. Μόσχα - (από βορρά) Πεκίνο - (από νότο) Μόσχα με τρένο 4. Μπαγκλαντες - Ινδία - Πακιστάν με ΜΜΜ 5. Cambera - Darwin - Perth - Tasmania - Sidney - Wellington με αυτοκίνητο και ιστιοφόρο.
Sylvia88 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Λοιπόν...η λίστα ...είναι μεγάλη .... αλλά νομίζω είναι λογικό Θέλω να ... -Πάω με το αυτοκίνητο από το Buenos Aires στο Rosario και από εκεί προς τα βορράς...Χιλή...Βολιβία...Βραζιλία μέχρι Βενεζουέλα και Μεξικό -Πάλι με το αυτοκίνητο να διασχίσω ΚΑΘΕ νομό των ΗΠΑ....και επειδή αυτό θα αδυνατώ μάλλον να εκπληρώσω ποτέ στην ζωή μου πιο αγαπημένος προορισμός είναι η Βοστόνη και το San Francisco -Κούβα....ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...ΞΑΝΑ...αυτή η χώρα δεν είναι για χόρταση :shifty: -Μaldives...να κοιμηθώ έστω μια βραδυά σε εκείνα τα σπιτάκια(ας τα πω έτσι) που έχουν γύρω γύρω ΜΟΝΟ ένα απέραντο γαλάζιο ....:shifty: -Επίσεις όπως είπε ο από πάνω μου μια βόλτα με τα ΜΜΜ στην Ινδία...από κει προς Bangladesh,Myanmar,Ταϊλανδία και Βιετνάμ -Νεπάλ και Θιβέτ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...:o -Τέλος ...Μαρόκο και Σαουδική Αραβία...τα παραμύθια 1000 και 1 νυχτών πρέπει επιτέλους να πάρουν μορφή :lol: Αυτά τα λίγα προς το παρόν
tsifotis Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Σωστα, πως το ξεχασα... road trip across the states ετσι ή ίσως και έτσι αλλα σίγουρα με... ακολουθαει κολλαζ με 56k warning.... ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;;;;
capten- Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Για τους ταξιδιώτες που κυνηγούν τα όνειρα τους οι Γερμανοί προσφέρουν για διαφορους τοπους στη Λατινική Αμερική εξαιρετικές τιμές. Ιδού η Ροδος ιδού το πήδημα. http://www.lufthansa.com/online/portal/lh/gr/specials/booking?nodeid=1924459&l=en&cid=1000254&blt_p=GR&blt_l=en&blt_t=Homepage&blt_e=Key%20Visual&blt_n=notitle&blt_z=notitle&blt_c=GR%7Cen%7CHomepage%7CKey%20Visual%7Cnotitle%7Cnotitle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.