lionheart75 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εχείς δίκιο η d14 έρχεται με 1 p12 και 1 p14 έκανα λάθος. Παρόλα αυτά όμως όταν σύγκρινα επιιδόσεις μεταξύ h50 και Megahalems αναφερόμουνα σε 2 fans και στις δύο ψύκτρες.
uncle_sam Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 lionheart, μου αρέσει η προοπτικη της H50 αλλα κανει που κανει 75 ευρά μόνη της(μιλώντας πάντα απο το Πλαίσιο), αμα της βαλω και δυο Noctua fans 20 ευρά εκαστος, πάμε 115 ευρά και είναι σχεδόν τα διπλάσια απο όσα θέλω να δώσω για ψύκτρα ....εκεί που καταλλήγω σε μια ψύκτρα, βρίσκω κάτι και ξανα απ΄την αρχη!
benign Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δεν χρειαζεται να βαλεις δυο Noctua fans.To πακετο της H50 ερχεται με ενα fan της Corsair που ειναι μια χαρα απο μονος του.Δεν θα δωσεις ουτε ευρω παραπανω!Δεν χρειαζεσαι 2 fans για να εχεις χαμηλες θερμοκρασιες.Εμενα μου κανει φανταστικη δουλεια αυτος ο ενας fan.
Nik.K Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 sam η NH-D14 δεν σου κανει ? http://www.checkmate.gr/products.php?cid=70 Καπου 75 θα σου παει και ειναι μακραν οτι καλυτερο μεχρι τα 160ε.
uncle_sam Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 sam η NH-D14 δεν σου κανει ? http://www.checkmate.gr/products.php?cid=70 Καπου 75 θα σου παει και ειναι μακραν οτι καλυτερο μεχρι τα 160ε. σαφώς, αλλά δεν υπάρχει απ' οτι βλέπω στο Πλαίσιο, και θα ήθελα ότι πάρω να είναι απο εκεί(σε θέματα after-sales με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο).... Δεν χρειαζεται να βαλεις δυο Noctua fans.To πακετο της H50 ερχεται με ενα fan της Corsair που ειναι μια χαρα απο μονος του.Δεν θα δωσεις ουτε ευρω παραπανω!Δεν χρειαζεσαι 2 fans για να εχεις χαμηλες θερμοκρασιες.Εμενα μου κανει φανταστικη δουλεια αυτος ο ενας fan. έχω ψηθεί παρα πολύ, μάλλον για αυτή θα πάω το άλλο Σαββατο μάλλον θα τα αγοράσω...μέχρι τότε θα ακούω ακόμα οποιεσδήποτε γνώμες/υποδείξεις...!
Nik.K Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 After Sales οσο αφορα μια ψυκτρα υπολογιστη ??? Διαφωνω και πιστευω πως αυτη ειναι μακραν η καλυτερη λυση αλλα απο εκει και περα δικια σου η αποφαση.
uncle_sam Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 After Sales οσο αφορα μια ψυκτρα υπολογιστη ???Διαφωνω και πιστευω πως αυτη ειναι μακραν η καλυτερη λυση αλλα απο εκει και περα δικια σου η αποφαση. οχι μόνο για την ψύκτρα,γενικά μίλησα απο τις μέχρι τωρα συναλλαγές/εμπειρίες μου με το κατάστημα...εξάλλου όλο το σύστημα(mobo, cpu, ram, ψυκτρα) θα το αγοράσω απο εκει...
Nik.K Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ναι οκ, αλλα το να μην παρεις μια ψυκτρα επειδη θα παρεις και τα αλλα απο εκει δεν βγαζει νοημα. Σκοπος ειναι με τα ιδια λεφτα να παιρνεις το καλυτερο που υπαρχει διαθεσιμο και η checkmate απο οσο ξερω κανει και παραδοσεις.
uncle_sam Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ναι οκ, αλλα το να μην παρεις μια ψυκτρα επειδη θα παρεις και τα αλλα απο εκει δεν βγαζει νοημα.Σκοπος ειναι με τα ιδια λεφτα να παιρνεις το καλυτερο που υπαρχει διαθεσιμο και η checkmate απο οσο ξερω κανει και παραδοσεις. τέσπα, ετσι κ αλλιως θα το ψάξω κι αλλο μέσα στη βδομαδα, θα το έχω στο μυαλο μου
Chief90 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ναι οκ, αλλα το να μην παρεις μια ψυκτρα επειδη θα παρεις και τα αλλα απο εκει δεν βγαζει νοημα.Σκοπος ειναι με τα ιδια λεφτα να παιρνεις το καλυτερο που υπαρχει διαθεσιμο και η checkmate απο οσο ξερω κανει και παραδοσεις. όντως κάνει .πηρά μια d14 από εκεί την προηγούμενη εβδομάδα .το μόνο αρνητικό ήταν ότι περίμενα 5 εργάσιμες να μου έρθει (πάτρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.