Toufas Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ε ναι, τοτε τα χαπια κανανε οτι λεγανε στο "κουτι" και ειχανε μεσα mdma και οχι πιπεραζινες κλπ, και τα closed eye visuals ειναι πολυ normal στο mdma (που δυστυχώς ακομα να δοκιμασω:'( )
kage Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 παντως εκει στην αγγλια οι drugs users ειναι και beta testers πολλες φορες
Kasrith Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ψυχεδέλεια. Επίσης, κάποιες φορές ενώνονται και κάνουν και ψυχεδελικά σχεδιάκια, αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως όταν με βαράει για κάμποση ώρα ο ήλιος στα μούτρα και δε φοράω γυαλιά ηλίου. Καπως ετσι και γω, αλλα μονιμος κιτρινα... τα closed eye visuals ειναι πολυ normal στο mdma (που δυστυχώς ακομα να δοκιμασω:'( ) Μαζι με το τριξιμο των δοντιων και η τρελη αφυδατωση...
zeniath Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ψιλοάσχετο, αλλά όταν τα έχω ανοιχτά βλέπω κάτι ηλίθιες βρομιές οι οποίες σε καταλαβαίνουν όταν πας να τις δεις και φεύγουν γρήγορα προς τα πάνω. Κάνεις και εσύ τα μάτια σου πιο πάνω, πιο πάνω κι αυτές. Μέχρι που τα φτάνεις στο όριο και σε πονάνε, οπότε τα αφήνεις να έρθουν στο ύψος τους και τσουυυπ να σου και οι βρωμιές κουνάμενες συνάμενες. Τις βλέπει κανείς άλλος? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=olQn5xSTZQw[/ame]
Toufas Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μαζι με το τριξιμο των δοντιων και η τρελη αφυδατωση... η αφυδατωση ειναι επειδη ο οργανισμος δεν ζηταει νερο ουτε φαγητο! και το τριξιμο (gurning) σταματαει καπως αν παρεις λιγο μαγνησιο πιο πριν
buzzad Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 η αφυδατωση ειναι επειδη ο οργανισμος δεν ζηταει νερο ουτε φαγητο!και το τριξιμο (gurning) σταματαει καπως αν παρεις λιγο μαγνησιο πιο πριν Το τρίξιμο υπάρχει όταν ''κόβουν'' τα πακια η τα E με στρυχνίνη το μαγνήσιο δεν κάνει τίποτα...(εκ πείρας). Η αφυδάτωση προέρχεται από την παράλληλοι λήψη αλκοόλ η υπερβολικό χορό (εκ πείρας).
chaplin1981 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 εγω βλεπω τον μπατμαν να κανει κωλοδαχτυλο στον σουπερμαν
buzzad Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Φανταζομαι μονο εγω βλεπω το ''insert coin to continue''...
tsifotis Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Seth Macfarlane Θεος!!!! σε ολα του (εκτος του tcs) Αυτος ο καγκουρουλης με τους κυκλους τι ειναι; καλο παρταλι , το κοβω 90ς παρτυ στα οινοφυτα λιγο πριν την απευθειας συνδεση με "μανα ρεηβερ" (sic) ή καλυτερα SICK!!! ας μην ξεχναμε το μπουμπουκι της ms cartman [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Kpc0IVs1dVI[/ame]
tsadler Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Γενοκτονίες. πως φαινεται ο ανθρωπος με οραμα!!! εγω παλι καθε φορα που κλεινω τα ματια βλεπω τον τσακ νορις ή ο τσακ νορις βλεπει εμενα???
Kasrith Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 η αφυδατωση ειναι επειδη ο οργανισμος δεν ζηταει νερο ουτε φαγητο!και το τριξιμο (gurning) σταματαει καπως αν παρεις λιγο μαγνησιο πιο πριν Νομιζα οτι δεν τα χες δοκιμασει ακομα Το τρίξιμο υπάρχει όταν ''κόβουν'' τα πακια η τα E με στρυχνίνη το μαγνήσιο δεν κάνει τίποτα... Το τριξιμο υπαρχει κοβοντας η οχι... Δεν υπαρχει παντα ομως, ειναι αναλογα την ποιοτητα του Μ.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Εγώ όταν κλείνω τα μάτια μου ανοίγει παράθυρο του Firefox. Έχω και Wifi για να είμαι συνέχεια online.
buzzad Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Νομιζα οτι δεν τα χες δοκιμασει ακομα Το τριξιμο υπαρχει κοβοντας η οχι... Δεν υπαρχει παντα ομως, ειναι αναλογα την ποιοτητα του Μ. Θα προσπαθήσω να σου το εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ... Το MDMA όπως επίσης και το MDA και το DOM παρουσιάζουν διαταραχές μέσα στις οποίες υπάρχει και το ''Αθέλητο τρίξιμο των δοντιών'' ( το συγκεκριμένο τρίξιμο είναι παρόμοιο με αυτό που κάνουν τα δόντια όταν κρυώνουμε) δηλαδή πάνω κάτω την γνάθο σχετικά γρήγορα. Η στρυχνίνη είναι αυτή που προκαλεί το λεγόμενο βρουξισμό η αλλιώς τριγμό...Δηλαδή η κάτω γνάθο παραμένει ενωμένη με την πάνω σε μια συνεχόμενη πίεση η και κυκλική πίεση...
Toufas Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Θα προσπαθήσω να σου το εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ... Το MDMA όπως επίσης και το MDA και το DOM παρουσιάζουν διαταραχές μέσα στις οποίες υπάρχει και το ''Αθέλητο τρίξιμο των δοντιών'' ( το συγκεκριμένο τρίξιμο είναι παρόμοιο με αυτό που κάνουν τα δόντια όταν κρυώνουμε) δηλαδή πάνω κάτω την γνάθο σχετικά γρήγορα. Η στρυχνίνη είναι αυτή που προκαλεί το λεγόμενο βρουξισμό η αλλιώς τριγμό...Δηλαδή η κάτω γνάθο παραμένει ενωμένη με την πάνω σε μια συνεχόμενη πίεση η και κυκλική πίεση... http://en.wikipedia.org/wiki/Effects_of_MDMA_on_the_human_body#Other_short-term_effects ειναι και στο mdma το σφιξιμο του σαγονιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.