Προς το περιεχόμενο

τι βλέπετε όταν κλείνετε τα μάτια σας?

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα που βλεπουμε οταν κοιταμε τον ουρανο τι ειναι??? Κατι σαν ασπρα κινουμενα σωματιδια τουλαχιστον εγω αυτα βλεπω

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτα που βλεπουμε οταν κοιταμε τον ουρανο τι ειναι??? Κατι σαν ασπρα κινουμενα σωματιδια τουλαχιστον εγω αυτα βλεπω

άσπρα ή διάφανα? post #10

Δημοσ.

kyklous2.jpg

Ψιλοάσχετο, αλλά όταν τα έχω ανοιχτά βλέπω κάτι ηλίθιες βρόμες οι οποίες σε καταλαβαίνουν όταν πας να τις δεις και φεύγουν γρήγορα προς τα πάνω. Κάνεις και εσύ τα μάτια σου πιο πάνω, πιο πάνω κι αυτές. Μέχρι που τα φτάνεις στο όριο και σε πονάνε (κοντεύουν να σου βγούν που λένε), οπότε τα αφήνεις να έρθουν στο ύψος τους και τσουυυπ να σου και οι βρόμες κουνάμενες συνάμενες. Τις βλέπει κανείς άλλος?

Εγώ. Kυμαίνονται μεταξύ 16-22. Ειδικά τώρα που κάνει ζέστη, του Ψειρή κ τα Εξάρχεια είναι γεμάτα από τέτοιες.

Δημοσ.
Ψιλοάσχετο, αλλά όταν τα έχω ανοιχτά βλέπω κάτι ηλίθιες βρομιές οι οποίες σε καταλαβαίνουν όταν πας να τις δεις και φεύγουν γρήγορα προς τα πάνω. Κάνεις και εσύ τα μάτια σου πιο πάνω, πιο πάνω κι αυτές. Μέχρι που τα φτάνεις στο όριο και σε πονάνε, οπότε τα αφήνεις να έρθουν στο ύψος τους και τσουυυπ να σου και οι βρωμιές κουνάμενες συνάμενες. Τις βλέπει κανείς άλλος?

Υποχονδριασμός

Ψιλοάσχετο, αλλά όταν τα έχω ανοιχτά βλέπω κάτι ηλίθιες βρόμες οι οποίες σε καταλαβαίνουν όταν πας να τις δεις και φεύγουν γρήγορα προς τα πάνω. Κάνεις και εσύ τα μάτια σου πιο πάνω, πιο πάνω κι αυτές. Μέχρι που τα φτάνεις στο όριο και σε πονάνε, οπότε τα αφήνεις να έρθουν στο ύψος τους και τσουυυπ να σου και οι βρόμες[/b'] κουνάμενες συνάμενες. Τις βλέπει κανείς άλλος?

Εγώ. Kυμαίνονται μεταξύ 16-22. Ειδικά τώρα που κάνει ζέστη, του Ψειρή κ τα Εξάρχεια είναι γεμάτα από τέτοιες.

...και πρεσβυωπία.

Δημοσ.
Όλοι οι άνθρωποι τα βλέπουν ανεξαρτήτου μυωπίας ή όχι.

...για τα πουτανάκια του Freedubus λες;

Που κολλάει αυτό τώρα, που μου το υπογράμμισες κι'όλας;

...στο ότι τα αντιλαμβάνεσαι ως "βρωμιές".

(η υπογράμμιση έγινε και για να δείξω τί εννοούσα, αλλά και γιατί ο άλλος τα μπόλντιασε)

Δημοσ.
...στο ότι τα αντιλαμβάνεσαι ως "βρωμιές".

Έτσι ε? Γαμώτο. Θέλει ο υποχόνδριος να κρυφτεί και η αρρώστια δεν τον αφήνει...

Άσχετο, πως είναι το σωστό, βρωμιά ή βρομιά?

Δημοσ.

...ε στα χρόνια μου με ωμέγα ήταν, το συνήθισα και δεν μ' αφήνει

τί νόμισες, μόνο εσύ έχεις κολλήματα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...