Προς το περιεχόμενο

τι βλέπετε όταν κλείνετε τα μάτια σας?

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ έχω παρατηρήσει ότι βλέπω εικόνες σε έναν περίεργο τόνο περίπου σαν αρνητικά φωτογραφιών αλλα στο πιο πράσινο/πορτοκαλί και περνάνε γρήγορα σαν frames αλλα είναι παρα πολύ μικρές και το νιώθω να είναι στο "βάθος" του βλέμματος μου λες και κάνω defrag το μυαλό μου

πιο μικρός έβλεπα πράγματα σαν σύννεφα να περνάνε με γκρι/μαύρους τόνους

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πιο μικρος κατι τετραγωνα κοκκινα με περιγραμμα πρασινο να στροβιλιζονται, και να φτιαχνουν περιεργα σχηματα, σαν τα χελιδονια την ανοιξη.

Δημοσ.

Όσο ηλίθιο και αν ακούγεται. Μεγάλου μεγέθους πολύχρωμα θολά πίξελ. Και φυσικά σε φωτεινότητα ανάλογη του τι έβλεπα πρίν τα κλείσω.

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο, αλλά όταν τα έχω ανοιχτά βλέπω κάτι ηλίθιες βρομιές οι οποίες σε καταλαβαίνουν όταν πας να τις δεις και φεύγουν γρήγορα προς τα πάνω. Κάνεις και εσύ τα μάτια σου πιο πάνω, πιο πάνω κι αυτές. Μέχρι που τα φτάνεις στο όριο και σε πονάνε, οπότε τα αφήνεις να έρθουν στο ύψος τους και τσουυυπ να σου και οι βρωμιές κουνάμενες συνάμενες. Τις βλέπει κανείς άλλος?

Δημοσ.
Ψιλοάσχετο, αλλά όταν τα έχω ανοιχτά βλέπω κάτι ηλίθιες βρομιές οι οποίες σε καταλαβαίνουν όταν πας να τις δεις και φεύγουν γρήγορα προς τα πάνω. Κάνεις και εσύ τα μάτια σου πιο πάνω, πιο πάνω κι αυτές. Μέχρι που τα φτάνεις στο όριο και σε πονάνε, οπότε τα αφήνεις να έρθουν στο ύψος τους και τσουυυπ να σου και οι βρωμιές κουνάμενες συνάμενες. Τις βλέπει κανείς άλλος?

http://en.wikipedia.org/wiki/Floater

ναι και εγω τα βλεπω.

Δημοσ.

ναι φίλε συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους μύωπες.... είναι επειδή δεν έχουν τόσο δυνατό αμφιβληστροειδή όσο οι άλλοι και όποτε πιεζονται πολύ ξεκολάνε "κοματάκια" μπορεις να πας σε οφλαλμίατρο να στο διορθώσει λίγο (δεν είναι τίποτα με μια μπατονέτα κάτι κάνει) και γενικά η συμβουλή είναι να μην πιέζεσε ζορίζεσε πολύ από βάροι και γυμναστική κυριώς... παρόλα αυτά θα το βλέπεις για πάντα...

Δημοσ.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=-QRCrZP5BS4[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=FfzVOx2uNQk[/ame]

Δημοσ.

Ναι, εγώ αυτά τα βλέπω σε φλούο αποχρώσεις. Πορτοκαλί, κίτρινο, λαχανί, φούξια ενίοτε.

Ψυχεδέλεια. Επίσης, κάποιες φορές ενώνονται και κάνουν και ψυχεδελικά σχεδιάκια, αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως όταν με βαράει για κάμποση ώρα ο ήλιος στα μούτρα και δε φοράω γυαλιά ηλίου.

Δημοσ.

μικρότερος τα έβλεπα εντονότερα, και προσπαθούσα να το εξηγήσω στους γονείς μου, έβλεπα κάτι σαν τα visualisations του winamp, fractals και τέτοια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...