Προς το περιεχόμενο

O αποκωδικοποιητής mpg4 χρειαζεται κεραία?

GeorgeVls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο αποκωδικοποιητης mpeg4 χρειαζεται κανονικα εξωτερικη κεραια για να λειτουργησει? Εχω μια τηλεοραση 14αρα και το μονο που με ενδιαφερει ειναι να πιανει καλα τα καναλια διχως χιονια, δεν εχω εξωτερικη κεραια, μια φορητη εσωτερικη, και τα καναλια απεικονιζονται πολυ μετρια. Σκεφτομαι να παρω αργοτερα εναν αποκωδικοποιητη mpeg4 αλλα δεν ξερω αν θελει και εξωτερικη κεραια, γιατι αν θελει θα μου αχρηστος.

Δημοσ.

Απλή απάντηση ΌΧΙ.Ο mpeg4 δεν χρειάζεται εξωτερική κεραία,δουλεύει με χαμηλότερο σήμα από την παλιά μέθοδο,χρειάζεται όμως ένα κάποιο σήμα για να μην παγώνει η εικόνα,άμα λες ότι πιάνεις μέτρια ΜΑΛΟΝ θα πιάνεις καλά με το mpeg4.

Δημοσ.
Απλή απάντηση ΌΧΙ.Ο mpeg4 δεν χρειάζεται εξωτερική κεραία,δουλεύει με χαμηλότερο σήμα από την παλιά μέθοδο,χρειάζεται όμως ένα κάποιο σήμα για να μην παγώνει η εικόνα,άμα λες ότι πιάνεις μέτρια ΜΑΛΟΝ θα πιάνεις καλά με το mpeg4.

Thanks για την απαντηση. Μετρια πιανω με απλη εσωτερικη κεραια, ξερεις απο εκεινες τις μικρες που μπαινουν συνηθως πανω απο την tv. Δηλαδη επειδη ειμαι και ασχετος με το θεμα, παιρνω εναν αποκωδικοποιητη Mpeg4 και ειμαι ετοιμος??

Δημοσ.

Θεωρητικά ναι,αλλα έχω έναν φίλο τεχνικό για κεραίες και μου έχει πει ότι αρκετά από αυτά τα μηχανήματα βγάζουν προβλήματα στην λήψη καλο θα ήταν δηλαδή να ψαχτείς λίγο παραπάνω για να δεις πιο θα πάρεις.

Δημοσ.
Καιρος να ξηλωνουμε τα εκτροπα τις κεραιες απο τις ταρατσες !!!Και ας χασουμε τα δυο κρατικα καναλια...Ποιος τα βλεπει αλλωστε ?

Μετα το μουντιαλ :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...