free-s Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Γεια χαρά σε όλους. Εχω το κινητο samsung omnia lite με win 6.5 Tου έβαλα μία καρτα f2g της wind που δίνει και δωρεάν internet Απο το κινητό μπαίνει internet αλλά με τίποτα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν modem και να έχω internet στο λαπτοπ.... Το σύνδεσα με το καλώδιο , πέρασα το active-sync μα τίποτα..... Υπάρχει κάποιος οδηγός? γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα τίποτα Ευχαριστώ
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Οταν βαζεις το usb, σου βγαζει καποιες επιλογες? Συνηθως ειναι οι εξης: activesync, mass storage (ή καπως ετσι) και internet sharing. Eχω την εντυπωση πως το τριτο κανει ακριβως αυτο που θελεις (λεω εχω την εντυπωση διοτι εγω κανω το παρακατω και δεν εχω ασχοληθει με αυτο). Εναλλακτικα, για να μην μπλεκεις με καλωδια, θα πρεπει να κανεις το κινητο σου wifi router. Αυτο ειναι πανευκολο, θα βρεις την εφαρμογη που λεγεται ετσι (wifi router) και θα την τρεξεις στην συσκευη σου. Μεσα απο την εφαρμογη πατας ενα μονο κουμπι, το 3g της συσκευης μετατρεπεται σε wifi και απο το laptop σου θα βρεις ενα νεο ασυρματο δικτυο, αυτο του κινητου σου. Google το ονομα της εφαρμογης και θα την βρεις, αλλιως ΠΜ.
arxaggelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 stormrain πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία! αυτή είναι η εφαρμογή; της έχει δοκιμάσει; Ειναι freeware οπότε δεν πειράζει να βάλουμε λινκ.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 stormrain πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία! αυτή είναι η εφαρμογή; της έχει δοκιμάσει; Ειναι freeware οπότε δεν πειράζει να βάλουμε λινκ. Ειναι και αυτη μια λυση, δεν την βρισκω ομως τοσο φιλικη στην χρηση. Βασικα αναφερομουν σε μια αλλη, δεν βρισκω ομως το λινκ, δες τα ΠΜ σου για περιγραφη. A! Να το λινκ της τελικα. http://www.wmwifirouter.com/
free-s Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Οταν βαζεις το usb, σου βγαζει καποιες επιλογες? Συνηθως ειναι οι εξης: activesync, mass storage (ή καπως ετσι) και internet sharing. Eχω την εντυπωση πως το τριτο κανει ακριβως αυτο που θελεις (λεω εχω την εντυπωση διοτι εγω κανω το παρακατω και δεν εχω ασχοληθει με αυτο). Εναλλακτικα, για να μην μπλεκεις με καλωδια, θα πρεπει να κανεις το κινητο σου wifi router. Αυτο ειναι πανευκολο, θα βρεις την εφαρμογη που λεγεται ετσι (wifi router) και θα την τρεξεις στην συσκευη σου. Μεσα απο την εφαρμογη πατας ενα μονο κουμπι, το 3g της συσκευης μετατρεπεται σε wifi και απο το laptop σου θα βρεις ενα νεο ασυρματο δικτυο, αυτο του κινητου σου. Google το ονομα της εφαρμογης και θα την βρεις, αλλιως ΠΜ. Να ευχαριστήσω πολύ το φίλο stormrain για το ενδιαφέρον , την υπομονή του και την βοήθεια που μου προσέφερε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.