Προς το περιεχόμενο

Επιλογή οθόνης για Macbook pro

jtheogr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Macbook pro uni αυτό με τις 2 κάρτες γραφικών αν θυμάμαι καλά είναι απο τα μοντέλα που βγήκαν τον Οκτώβριο 2009 και θέλω μια εξωτερική οθόνη γιατί δεν με βολεύει η 15.4 για την δουλειά που το θέλω (editing και processing με 2-3 παράθυρα ταυτόχρονα)

Δοκίμασα μια samsung T200HD (Mini display to DVI) που έχω αλλά δεν σηκώνει ανάλυση πάνω απο 1368-744 αν και η οθόνη αυτή παίζει στα 1680-1050(σε win7).

Εχεται να προτείνεται κάποια οθόνη μέχρι 23-24'' το πολύ που να σηκώνει υψηλή ανάλυση αλλά οχι τις apple.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

μην κανεις mirror της οθονης. θα σου βγαζει χαζα ratio και μειωμενη αναλυση. κανε αν-κλικ την επιλογη preferences>display.

Samsung SyncMaster P2370HD παιζει με τη μικρη καρτα γραφικων του macbook pro σε 1920x1080@60Hz απο minidisplayport>DVI

Δημοσ.

Με unchecked το mirror δεν το δοκίμασα,, αυτό εννοείται όταν λέτε extended ?? με checked το mirror στα 1680χ1050 είχα flicker έντονο.

Δημοσ.

mirror ξέρεις τι σημαίνει; σημαίνει καθρέφτης...σημαίνει ότι βλέπεις στην μια οθόνη, το ίδιο θα βλέπεις και στην άλλη...ίδια ανάλυση... extended σημαίνει επεκταμένο και είναι αυτό που ουσιαστικά ζητάς...

Δημοσ.
mirror ξέρεις τι σημαίνει; σημαίνει καθρέφτης...σημαίνει ότι βλέπεις στην μια οθόνη, το ίδιο θα βλέπεις και στην άλλη...ίδια ανάλυση... extended σημαίνει επεκταμένο και είναι αυτό που ουσιαστικά ζητάς...

Δλδ οποιος θελει καλο mirror πρεπει να παρει 17αρι???

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Δλδ οποιος θελει καλο mirror πρεπει να παρει 17αρι???

Οχι.

Οποιος θελει καλο mirror πρεπει να παρει οθονη με αναλυση 1440x900. Δεν κυκλοφορουν και πολλες.

Δημοσ.

Οχι.

Οποιος θελει καλο mirror πρεπει να παρει οθονη με αναλυση 1440x900. Δεν κυκλοφορουν και πολλες.

Αμα εχω τηλεοραση full hd ???

Δημοσ.
Αμα εχω τηλεοραση full hd ???

Αυτη δεν εχει μονο αλλη αναλυση , εχει και αλλη αναλογια. (16:9 , ενω το macbook pro εχει 16:10)

Ετσι σε mirror θα ειναι τελειως παραμορφωμενο.

Τι νοημα εχει το mirror ρε παιδια? Το extended ειναι το βολικο.

Δημοσ.

Τελικά δεν πρέπει να κάνει η οθόνη (samsung T200HD) που έχω για αυτό που θέλω ,, παίζει σε extended αλλά μόνο σε 1280χ1024 75hz ότι ανάλυση και αν βάλω στα 60 hz έχω τρομερό flickering.

Το δοκίμασα και με τις 2 κάρτες γραφικών αλλά και εκεί τα ίδια.

Δημοσ.

Το minidisplayport tο dvi το εχεις ελεγξει με αλλη οθονη?

Γιατι κανονικα το προβλημα δεν πρεπει να ειναι της οθονης, αλλα του μετατροπεα.

Δημοσ.

Οχι δεν το έχω ελέγξει γιατί δεν έχω άλλη οθόνη.

---------- Προσθήκη στις 13:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:06 ----------

Εβαλα μια δεύτερη ίδια οθόνη που έχω και λειτουργεί κανονικά οπότε έχει πρόβλημα η άλλη οθόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...