Προς το περιεχόμενο

ΠΛΑΙΣΙΟ=Μπαχαλάδικο?????


TEOKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από μια επιστροφή ελατωματικού προιόντος πιστώνομαι στον λογαριασμό μου με ένα ποσό.Ψάχνωντας να πάρω κάτι από τα ράφια μου καρφώνεται να ξανακάνω cf την vapor-x 5870 που είχα και πούλησα πριν ένα μήνα.390 ευρώ στο ράφι ,πληρώνω την διαφορα ,μου την ξεκλειδώνουν (από εκείνη την παπαριά που έχουν με τον μαγνήτη για τα ακριβά τους προιόντα ) ,πάω σπίτι ,την ανοίγω και μέσα είχε την απλή saphire 5870 μεταχειρισμένη του κερατά.Πάω πίσω ,κάνω φασαρία ...θα μου φέρουν την επομένη μέρα καινουργια απο τα κεντρικά.

Τήν άλλη μέρα μου φέρνουν την vapor-x ,την ανοίγω μπροστά τους ,όλα καλά.

Πάω σπίτι την ανοίγω την προσέχω για σημάδια μεταχειρισμένης δεν βλέπω κάτι αξιοσημείωτο,μόνο που στην πρώτη μου η τροφοδοσία είναι στα πλάγια του pcb ,ενώ η καινούργια στην πισω μεριά.

Την βάζω πάνω όλα εντάξει crossfire επιτυχημένο ,επιδωσάρες απλα η καινούργια ζεσταίνεται περισσότερο ..λογικό λέω γιατί η δεύτερη δεν αερίζεται καλά ,λίγος χώρος ανάμεσα στις 2 για να μπορεί το φουρφούρι να την ψύξει

Προσέχω τα gpuz ΣΚΑΤΑ ...αλχημίες μπαχαλάδικου ....βαριέμαι ρε παιδιά να ξανατραβήξω την ταλαιπωρία της επιστροφής ,εξηγήσεων -παρεξηγήσεων με το κατάστημα που έχει και την φήμη ...του κοντά στον πελάτη ότι και να συμβει.

Εσείς τι λέτε ρε παιδιά?

(Υπόψιν τους χρονισμούς τους ανέβασα manual σε αυτούς που πρέπει να έχει η vapor-x κανονικά μου είχε 850-1200 που έχουν οι απλές)

Για κάθε παρεξήγηση τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα σε κάθε πλαισιάκια

post-29764-129063083152_thumb.jpg

Δημοσ.

θες να πεις οτι στην ουσια εχεις αγορασει 2 saphire Vapor,και ενω εξωτερικα δειχνουν ιδιες(ιδιο vapor cooler),στο gpu στην βγαζει ASUS??

 

αν ναι τοτε,αντικειμενικα δεν φταει το πλαισιο,η saphire εχει κανει πουστια..

πιστευω παντως πως μπορεις να την ξαναλλαξεις αν εχεις προβλημα

Δημοσ.
θες να πεις οτι στην ουσια εχεις αγορασει 2 saphire Vapor,και ενω εξωτερικα δειχνουν ιδιες(ιδιο vapor cooler),στο gpu στην βγαζει ASUS??

 

αν ναι τοτε,αντικειμενικα δεν φταει το πλαισιο,η saphire εχει κανει πουστια..

πιστευω παντως πως μπορεις να την ξαναλλαξεις αν εχεις προβλημα[/QUO

 

Πώς δηλαδή να έχει κάνει πουστιά η saphire ?Tα έχω με το πλαίσιο γιατί και η πρώτη μέσα στο κουτί είχε μεταχειρισμένη άλλη για άλλη που γράφω πιο πάνω και όπως καταλαβαίνεις όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.Όχι δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά ρε γαμώτο όταν πληρώνεις για κάτι και δίνεις τόσα λεφτά θές ακριβώς αυτό για το οποίο πλήρωσες. Όταν έχεις υποψία για μόντα τα παίρνεις άσχημα.

Αυτές είναι οι εξωτερικές διαφορές στις 2 κάρτες

post-29764-129063083169_thumb.jpg

Δημοσ.

??hmm

 

κοιταγα φωτο στο γουγλη,και βλεπω πως κανονικα και η asus κ η sapphire vaporx ,εχουν την τροφοδοσια στο πλαι...

 

περιμενε μηπως ξερει καποιος αλλος κατι..

συμφωνω παντως στο οτι ειναι μ@λακια αυτο με τα μεταχειρισμενα..κ εχει γινει ουκ ολιγες φορες..

αν παντως εχουν και οι δυο την vaporx ψυκτρα που δουλευει με τον ατμο,δεν βλεπω λογο να την αλλαξεις..

Δημοσ.

Λοιπόν ψάχνοντας βρήκα ότι και οι 2 είναι vapor-x.H δεύτερη με την τροφοδοσία πίσω είναι η Rev.2 στην οποία δεν γίνεται με τίποτα overvoltage.Tο μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι σε κάποια labs παίζανε με το bios

Tώρα τι κάνουνε και πως το αποδεικνείουνε?

Δημοσ.

και με everest τα ιδια και με GPU-Z v0.4.2 τα ιδια ASUS .Φλασαρισμένο bios έχει 99%.Τουλάχιστον σε αυτούς δεν εχεις πρόβλημα επιστροφης .Μένεις χωρίς κάρτα 2 ημέρες και μετά κάποιος ψιλοάσχετος την πληρώνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...