linkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 thnx πολυ wash για τις συμβουλες.σιγουρα θα επισκεφθω καποιον φυσιοθεραπευτη καθοτι δεν θελω αυτη η ιστορια να μου αφησει το παραμικρο ''κουσουρι''. Ακομα,στο νοσοκομειο μου εβαλαν γυψο αλλα με καποιους γιατρους που μιλησα μου ειπαν να τον βγαλω και να βαλω εναν ειδικο επιδεσμο για τον αστραγαλο.εχεις ακουσει κατι σχετικα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ...γύψο ποτέ δεν έτυχε να προσπαθήσει κανείς να μου βάλει, αλλά δε νομίζω και να τον άφηνα, μιας και διάβαζα κάποτε πως "είναι έγκλημα ο γύψος σε ρήξεις". Ποτέ δεν διάβασα αιτιολογία, αλλά φαντάζομαι πως ο λόγος παίζει να είναι αυτό που είχα γράψει πιο πάνω : όχι στην επιβάρυνση αλλά και στην πλήρη ακινησία. Και με κάτι τέτοιο, η λογική μου συμφωνεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Τι εβαζες?αυτον τον ειδικο ναρθηκα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ...α, άσε τί έκανα εγώ...(μεσ' στη μαλακία ήμουν...ΚΑΙ περπάταγα, ΚΑΙ μέσα σε 2 βδομάδες πάλι για μπάσκετ πήγαινα....). Ο νάρθηκας πάντως ναι, είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή (μη τυχόν και το υποτροπιάσεις κατά λάθος δηλαδή), και φοριέται-βγαίνει κατά βούληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 εισαι ωραιος(thnx m8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piomenos Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 thnx πολυ wash για τις συμβουλες.σιγουρα θα επισκεφθω καποιον φυσιοθεραπευτη καθοτι δεν θελω αυτη η ιστορια να μου αφησει το παραμικρο ''κουσουρι''. Ακομα,στο νοσοκομειο μου εβαλαν γυψο αλλα με καποιους γιατρους που μιλησα μου ειπαν να τον βγαλω και να βαλω εναν ειδικο επιδεσμο για τον αστραγαλο.εχεις ακουσει κατι σχετικα?? Φίλε μου είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα . 1 εβδομάδα γύψο και μετά ειδικό νάρθηκα στον αστράγαλο για κανα μήνα . Εγώ έκανα λαλακία ,αναγκάστηκα να ζητήσω απο τον γιατρό να μου βγάλει τον γύψο και να βάλω νάρθηκα ώστε να μπορώ να το πατάω το πόδι μου λόγω εξεταστικής(Κάτω Πατήσια - Ειρήνη με ηλεκτρικό και πατερίτσες; Δεν λέει . ) Ητανε λάθος μου και με πονούσε για αρκετό καιρό . Για μένα βάλε τον ειδικό νάρθηκα , αλλά μην πατάς καθόλου το πόδι σου για όσο καιρό σου πεί ο γιατρός ακόμη και να μην σε πονάει πολύ πρίν φτάσει ο χρόνος για να σταματήσεις να τον βάζεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Eγω πριν μερικα χρονια ενω παιζαμε μπαλα ειχα πεσει με το γονατο πανω σε τσιμεντο,μιλαμε για σοβαρο χτυπημα δε μπορουσα να κουνησω την αρθρωση στο γονατο καθολου για μηνα++... σε γιατρο δεν ειχα παει ουτε γυψο ειχα βαλει ουτε τιποτα και το κουνουσα κανονικα απλα η αρθρωση ηταν το προβλημα,ε σιγα σιγα επανηλθε και δεν μου αφησε κανενα προβλημα ισως επειδη παω για περπατημα-τζοκινγκ σχεδον καθε μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Φίλε μου είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα . 1 εβδομάδα γύψο και μετά ειδικό νάρθηκα στον αστράγαλο για κανα μήνα . Εγώ έκανα λαλακία ,αναγκάστηκα να ζητήσω απο τον γιατρό να μου βγάλει τον γύψο και να βάλω νάρθηκα ώστε να μπορώ να το πατάω το πόδι μου λόγω εξεταστικής(Κάτω Πατήσια - Ειρήνη με ηλεκτρικό και πατερίτσες; Δεν λέει . ) Ητανε λάθος μου και με πονούσε για αρκετό καιρό . Για μένα βάλε τον ειδικό νάρθηκα , αλλά μην πατάς καθόλου το πόδι σου για όσο καιρό σου πεί ο γιατρός ακόμη και να μην σε πονάει πολύ πρίν φτάσει ο χρόνος για να σταματήσεις να τον βάζεις . Φιλε μου η βλακεια ειναι οτι πλεον.....δεν με ποναει πολυ.Πιστευω σε κανα 10ημερο να με εχει αφησει εντελως ο πονος.Αν και η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να με ποναει για να μην μπαινω στον πειρασμο να ξαναπαω για αθλητισμο.τεσπα,σημερα εχω ραντεβου με αθλιατρο,θα δουμε τι θα πει.... Eγω πριν μερικα χρονια ενω παιζαμε μπαλα ειχα πεσει με το γονατο πανω σε τσιμεντο,μιλαμε για σοβαρο χτυπημα δε μπορουσα να κουνησω την αρθρωση στο γονατο καθολου για μηνα++... σε γιατρο δεν ειχα παει ουτε γυψο ειχα βαλει ουτε τιποτα και το κουνουσα κανονικα απλα η αρθρωση ηταν το προβλημα,ε σιγα σιγα επανηλθε και δεν μου αφησε κανενα προβλημα ισως επειδη παω για περπατημα-τζοκινγκ σχεδον καθε μερα Φιλε μου δυστυχως δεν ξερουμε ακριβως τι ειχες ωστε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μια χαρα,εχουμε και κονε στον μπακακο!!ξερεις ποσο κοστιζει??thnx και παλι! Το χορηγει το ταμειο σου, πηγαινε στο γιατρο σου και πεσ του να στο γραψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Χορηγει το ταμειο γαλα??Ειναι σιγουρο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Χορηγει το ταμειο γαλα??Ειναι σιγουρο αυτο? Ναι εντερικη διατροφη λεγετε σαν γενικη ονομασια. Στο ιατρονοσηλευτικο προσωπικο ανηκω οποτε το ξερω απο πρωτο χερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ναιεντερικη διατροφη λεγετε σαν γενικη ονομασια. Στο ιατρονοσηλευτικο προσωπικο ανηκω οποτε το ξερω απο πρωτο χερι ωραιος φιλε μου,σε ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Σιγα μη χορηγειται ετσι απλα.Θελει ειδικη γνωματευση απο ειδικευμενο γιατρο(τουλαχιστον) που να βεβαιωνει οτι εχεις δυσαπορροφηση,καχεξια,απωλεια βαρους και μυικης μαζας κλπ κλπ.Δεν παιζει να παρεις τετοιο χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο. Ασε που δε νομιζω να υπαρχει μελετη που να αναφερει οφελη απο ειδικη διατροφη σε συνδεσμικες κακωσεις(δεν ειμαι σιγουρος για αυτο,αλλα μου φαινεται απιθανο).Δες ενα γιατρο φυσικης ιατρικης και αποκαταστασης και κανε οτι σου πει,μη μπλεξεις με διατροφες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Σιγα μη χορηγειται ετσι απλα.Θελει ειδικη γνωματευση απο ειδικευμενο γιατρο(τουλαχιστον) που να βεβαιωνει οτι εχεις δυσαπορροφηση,καχεξια,απωλεια βαρους και μυικης μαζας κλπ κλπ.Δεν παιζει να παρεις τετοιο χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο.Ασε που δε νομιζω να υπαρχει μελετη που να αναφερει οφελη απο ειδικη διατροφη σε συνδεσμικες κακωσεις(δεν ειμαι σιγουρος για αυτο,αλλα μου φαινεται απιθανο).Δες ενα γιατρο φυσικης ιατρικης και αποκαταστασης και κανε οτι σου πει,μη μπλεξεις με διατροφες. Υπογραφη απο την διευθηντη τις κλινικης θελει και γνησιο της υπογραφης και τα περνεις. Εγω γραψει παρα πολλα και επιτρεψε μου να ξερω κατι παραπανω.... Και μονο τα δημοσια νοσοκομεια δινουν τετοια χαρτια απο ιδιωτες δεν τα δεχονται τα ταμεια!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.