Προς το περιεχόμενο

Ibm / Lenovo προσφορά

ss13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βρες μου φθηνα καταστηματα της γειτονιας και δεσμευομαι οτι όσο είναι φθηνό αυτό που ψάχνω θα το αγοράζω απο εκει. Μένω στη Μυτιλήνη. Περιμένω τις προτάσεις σου, αν δε θες δημόσια με pm...

Αντε να μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα! Προσπαθώ να στηρίζω όσο μπορώ την τοπική οικονομία (και ας μην είμαι απο εδώ) αλλα κάποια πράγματα είναι καφρίλες... Μία φίλη προχθές έμεινε απο φορτιστή στο λαπτοπ και καιγόταν για καινούργιο επειδή είχε μια δίκη και είχε σημαντικά έγγραφα που ήταν στο μηχανήμα και της πούλησαν universal φορτιστή 55€ (πάνω κατω σε όλους τόσο είχε...).

Μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση το φτηνο καταστημα της γειτονιας ειναι το καταστημα που βλεπεις στο πρωτο ποστ, δεν ειναι της δικιας σου η της δικιας μου γειτονιας, αλλα ειναι ενα μικρο καταστημα. Παρολαυτα εχει τιμη καλυτερη απο την αλυσιδα. Εγω προτεινω να το αγορασεις απο το μικρο καταστημα που εχει και την καλυτερη τιμη.

Πανω κατω ποσο θα επερνες universal φορτιστη στο μεγαλο καταστημα αλυσιδα; Τα ιδια ισως και περισσοτερα. Δεν λεω να αγοραζουμε τυφλα απο τον μικρο, αλλα εαν ειναι φτηνοτερο γιατι οχι; Σε περιπτωση βλαβης θα σε χειριστουν απο τιν αντιπροσωπεια, ακριβως το ιδιο πραγμα απο οπου και να το ειχες παρει.

Σε κοροιδευω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρίλημμα λοιπόν.

Τoshiba ΝΒ200 Satin Brown N280 Win XP από Media markt 249 (εμφάνιση-ποιότητα).

Τurbo-X Mininote Win7 N280 στα 199 από Πλαίσιο κι αν θέλω με 2gb RAM στα 221€ (τιμή, Windows 7).

Lenovo S10-2 από E-shop 209 ευρώ με Ν280, Win XP (τιμή)...

Τι να πάρω για την κοπελιά μου;

Υπόψη, εγώ έχω το Asus 1101HA με Windows 7 το οποίο... σέρνεται παρά τα 2gb ram, λόγω σίγουρα του Ζ520 επεξεργαστή. Η οθόνη όμως είναι πολύ καλή.

για γυναικες το lenovo του e-shop με 209 δαγκωτο. Τα σπαει!

@orck: Με αυτη τη λογική συμφωνω, αν και τίθεται λιγο θέμα εμπιστοσύνης σε ένα "αγνωστο" φαινομενικά καταστημα (και το visionstudio κάποτε αγνωστο μου ήταν βέβαια αλλα πλέον το θεωρώ απο τα σοβαρότερα στο χώρο). Κατα τ'αλλα εχεις απόλυτο δίκιο.

Πήγα σήμερα μαζί της στο Πλαίσιο στην Ευκαρπία.

Είχε εκεί το Turbo-X των 199€ και παραδίπλα το Toshiba...

Δεν το σκέφτηκα πολύ, αν κι έδιναν το στικάκι της Vodafone δώρο, το Τοshiba φαινόταν πολύ ακριβότερο σαν κατασκευή και πολύ πιο όμορφο. Το είχαν 489 τιμή sticker στο Πλαίσιο.

Φεύγουμε από εκεί και κατευθείαν MediaMarkt στο CityGate. Εκεί είχε φυσικά το Toshiba στα 249 και ακριβώς δίπλα το Lenovo S10-2 (που είχε προσφορά το E-shop στα 209) με 249.

Οι υπάλληλοι, ευγενικοί, μας άφησαν να το συζητήσουμε, τελικά πήραμε το Toshiba (διαφορετικά, θα έκανα παραγγελία το Lenovo από το κινητό) και μάλιστα το άνοιξα μπροστά τους για να βρω Ελληνικό εγχειρίδιο κι εγγύηση μέσα (καθώς είχα έναν ενδοιασμό για το αν θα είχε ακόμη κι Ελληνικά Windows).

Καλορίζικό της!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...