ss13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δείτε αυτό !! http://antoniou24.gr/p.Netbook-LENOVO-IDEAPAD-s10-2-black-Netbook.86242.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ψιλο-αδιαφορο. εχει στο you το wind U110 που μου φαίνεται αρκετα καλύτερο και αν θυμαμαι καλα κατατι φθηνότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τοχε προσφορά 249 ευρώ την περασμένη εβδομάδα το Mediamarkt. ΚΑΛΗ τιμή ομολογουμένως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τοχε προσφορά 249 ευρώ την περασμένη εβδομάδα το Mediamarkt.ΚΑΛΗ τιμή ομολογουμένως. Ότι περίσσεψε απο τα student, καλή τιμή με δώρο panda για τρία χρόνια και φλασάκι 4Gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τοχε προσφορά 249 ευρώ την περασμένη εβδομάδα το Mediamarkt.ΚΑΛΗ τιμή ομολογουμένως. πολυ κακη τιμη!!! στα 200 ευρω βρισκεις πλεων 1.60 με 160 αν ειχε 1.66 με 250 δισκο ναι... αλλα οχι ετσι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billys100 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 πολυ κακη τιμη!!!στα 200 ευρω βρισκεις πλεων 1.60 με 160 αν ειχε 1.66 με 250 δισκο ναι... αλλα οχι ετσι!!! 200...? εχεις καποιο λινκ,γι αυτο που λες, φιλε μου...? σκεφτομαι να παρω ενα,αλλα το φθηνοτερο που εχω βρει ειναι 239ε το wind U110 στη you... ευχαριστω!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 είχε προχθές με 180 στα multirama το hp το ροζ που ειχαν βγάλει πριν 2 μηνες στα 199... Κατα τ'αλλα το wind u110 δειχνει να ειναι καλη επιλογη στα 240 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 πολυ κακη τιμη!!!στα 200 ευρω βρισκεις πλεων 1.60 με 160 αν ειχε 1.66 με 250 δισκο ναι... αλλα οχι ετσι!!! Οταν λεμε κατι καλο ειναι να μπορουμε να το υποστηριξουμε. Που ειναι αυτο που λες, με ενδιαφερει και εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μάλλον σε αυτή την προσφορά αναφέρεται, αλλά άλλο Turbo X και άλλο Lenovo. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-x-MiniNote-II-Black-6-cell-with-Windows-7-TS4GUSDHC2.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 ( ναι, το multi τα έδινε @ 199 άλλα έφυγαν στο μπαμ και δεν πρόλαβα :/ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axel12p Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Στο Media Markt έχει στα 249 το Lenovo S10-2 όπως επίσης και το Toshiba NB200-10J Satin-Brown. Τα είδα και τα δύο από κοντά και τελικά κατέληξα στο Toshiba. Σαν εμφάνιση φαίνεται πιο "καλό" από το Lenovo ενώ και ο πωλητής μου είπε πως έχει καλύτερη ποιότητα . Επειδή έχω δουλέψει και το MSI U100, προσωπικά με χάλασε το γεγονός πως ζεσταίνεται αρκετά -καμιά σχέση με το MSI, από την άλλη όμως είναι πολύ πιο αθόρυβο από αυτό (μήπως δεν έχει ανεμιστηράκι μέσα και για αυτό ζεσταίνεται; ). Επίσης αρκετά καλό είναι το γεγονός πως έχει 2 χρόνια εγγύηση από την Toshiba και επιπλέον την "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί". Μου έκανε εντύπωση πως το skroutz βγάζει το συγκεκριμένο Toshiba στα 440 Ευρώ αλλά ειλικρινά δε ξέρω τον λόγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μου έκανε εντύπωση πως το skroutz βγάζει το συγκεκριμένο Toshiba στα 440 Ευρώ αλλά ειλικρινά δε ξέρω τον λόγο... Απλά τα MediaMarkt ΔΕΝ είναι καταχωρημένα στο search engine του Skroutz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Καλύτερη επιλογή για αυτή την περίοδο είναι το Toshiba των Μ.Markt; Θέλω να διαλέξω netbook για μια κοπέλα, είχα σχεδόν καταλήξει στο Turbo-X λόγω των Win7, αλλά αν το Toshiba είναι πιο καλή επιλογή, τσιμπάω αυτό. Πείτε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Βρε παιδια γιατι να αγορασετε το πιο ακριβο απο το μεγαλο πολυκαταστημα και οχι το ελαχιστα φτηνοτερο απο το καταστημα της γειτονιας; Αυτα τα ειδη τα αγοραζεις και δεν εχεις ξανα καμια σχεση μαζι τους, εαν χαλασει μιλας απευθειας με την αντιπροσωπια που θα σε αναλαβουν αυτοι μετα για την επισκευη του. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΟΙΜΑΤΑ, εκτος εαν θελετε να γινουμε ολοι υπαλληλοι των 600€ και τα λιγα αφεντικα να βγαζουν δισεκατομυρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Βρε παιδια γιατι να αγορασετε το πιο ακριβο απο το μεγαλο πολυκαταστημα και οχι το ελαχιστα φτηνοτερο απο το καταστημα της γειτονιας; Αυτα τα ειδη τα αγοραζεις και δεν εχεις ξανα καμια σχεση μαζι τους, εαν χαλασει μιλας απευθειας με την αντιπροσωπια που θα σε αναλαβουν αυτοι μετα για την επισκευη του. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΟΙΜΑΤΑ, εκτος εαν θελετε να γινουμε ολοι υπαλληλοι των 600€ και τα λιγα αφεντικα να βγαζουν δισεκατομυρια. βρες μου φθηνα καταστηματα της γειτονιας και δεσμευομαι οτι όσο είναι φθηνό αυτό που ψάχνω θα το αγοράζω απο εκει. Μένω στη Μυτιλήνη. Περιμένω τις προτάσεις σου, αν δε θες δημόσια με pm... Αντε να μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα! Προσπαθώ να στηρίζω όσο μπορώ την τοπική οικονομία (και ας μην είμαι απο εδώ) αλλα κάποια πράγματα είναι καφρίλες... Μία φίλη προχθές έμεινε απο φορτιστή στο λαπτοπ και καιγόταν για καινούργιο επειδή είχε μια δίκη και είχε σημαντικά έγγραφα που ήταν στο μηχανήμα και της πούλησαν universal φορτιστή 55€ (πάνω κατω σε όλους τόσο είχε...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.