Προς το περιεχόμενο

Ibm / Lenovo προσφορά

ss13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τοχε προσφορά 249 ευρώ την περασμένη εβδομάδα το Mediamarkt.

ΚΑΛΗ τιμή ομολογουμένως.

Ότι περίσσεψε απο τα student, καλή τιμή με δώρο panda για τρία χρόνια και φλασάκι 4Gb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τοχε προσφορά 249 ευρώ την περασμένη εβδομάδα το Mediamarkt.

ΚΑΛΗ τιμή ομολογουμένως.

πολυ κακη τιμη!!!

στα 200 ευρω βρισκεις πλεων 1.60 με 160

αν ειχε 1.66 με 250 δισκο ναι...

αλλα οχι ετσι!!!

πολυ κακη τιμη!!!

αλλα οχι ετσι!!!

200...?:shock:

εχεις καποιο λινκ,γι αυτο που λες, φιλε μου...?

σκεφτομαι να παρω ενα,αλλα το φθηνοτερο που εχω βρει ειναι 239ε το wind U110

στη you...:confused:

ευχαριστω!.

πολυ κακη τιμη!!!

αλλα οχι ετσι!!!

Οταν λεμε κατι καλο ειναι να μπορουμε να το υποστηριξουμε. Που ειναι αυτο που λες, με ενδιαφερει και εμενα.

Μάλλον σε αυτή την προσφορά αναφέρεται, αλλά άλλο Turbo X και άλλο Lenovo.

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-x-MiniNote-II-Black-6-cell-with-Windows-7-TS4GUSDHC2.htm

Στο Media Markt έχει στα 249 το Lenovo S10-2 όπως επίσης και το Toshiba NB200-10J Satin-Brown. Τα είδα και τα δύο από κοντά και τελικά κατέληξα στο Toshiba. Σαν εμφάνιση φαίνεται πιο "καλό" από το Lenovo ενώ και ο πωλητής μου είπε πως έχει καλύτερη ποιότητα :rolleyes:. Επειδή έχω δουλέψει και το MSI U100, προσωπικά με χάλασε το γεγονός πως ζεσταίνεται αρκετά -καμιά σχέση με το MSI, από την άλλη όμως είναι πολύ πιο αθόρυβο από αυτό (μήπως δεν έχει ανεμιστηράκι μέσα και για αυτό ζεσταίνεται; :-D). Επίσης αρκετά καλό είναι το γεγονός πως έχει 2 χρόνια εγγύηση από την Toshiba και επιπλέον την "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί". Μου έκανε εντύπωση πως το skroutz βγάζει το συγκεκριμένο Toshiba στα 440 Ευρώ αλλά ειλικρινά δε ξέρω τον λόγο... :confused:

Μου έκανε εντύπωση πως το skroutz βγάζει το συγκεκριμένο Toshiba στα 440 Ευρώ αλλά ειλικρινά δε ξέρω τον λόγο... :confused:

Απλά τα MediaMarkt ΔΕΝ είναι καταχωρημένα στο search engine του Skroutz...

Καλύτερη επιλογή για αυτή την περίοδο είναι το Toshiba των Μ.Markt; Θέλω να διαλέξω netbook για μια κοπέλα, είχα σχεδόν καταλήξει στο Turbo-X λόγω των Win7, αλλά αν το Toshiba είναι πιο καλή επιλογή, τσιμπάω αυτό. Πείτε μου...

Βρε παιδια γιατι να αγορασετε το πιο ακριβο απο το μεγαλο πολυκαταστημα και οχι το ελαχιστα φτηνοτερο απο το καταστημα της γειτονιας; Αυτα τα ειδη τα αγοραζεις και δεν εχεις ξανα καμια σχεση μαζι τους, εαν χαλασει μιλας απευθειας με την αντιπροσωπια που θα σε αναλαβουν αυτοι μετα για την επισκευη του. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΟΙΜΑΤΑ, εκτος εαν θελετε να γινουμε ολοι υπαλληλοι των 600€ και τα λιγα αφεντικα να βγαζουν δισεκατομυρια.

Βρε παιδια γιατι να αγορασετε το πιο ακριβο απο το μεγαλο πολυκαταστημα και οχι το ελαχιστα φτηνοτερο απο το καταστημα της γειτονιας; Αυτα τα ειδη τα αγοραζεις και δεν εχεις ξανα καμια σχεση μαζι τους, εαν χαλασει μιλας απευθειας με την αντιπροσωπια που θα σε αναλαβουν αυτοι μετα για την επισκευη του. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΟΙΜΑΤΑ, εκτος εαν θελετε να γινουμε ολοι υπαλληλοι των 600€ και τα λιγα αφεντικα να βγαζουν δισεκατομυρια.

βρες μου φθηνα καταστηματα της γειτονιας και δεσμευομαι οτι όσο είναι φθηνό αυτό που ψάχνω θα το αγοράζω απο εκει. Μένω στη Μυτιλήνη. Περιμένω τις προτάσεις σου, αν δε θες δημόσια με pm...

Αντε να μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα! Προσπαθώ να στηρίζω όσο μπορώ την τοπική οικονομία (και ας μην είμαι απο εδώ) αλλα κάποια πράγματα είναι καφρίλες... Μία φίλη προχθές έμεινε απο φορτιστή στο λαπτοπ και καιγόταν για καινούργιο επειδή είχε μια δίκη και είχε σημαντικά έγγραφα που ήταν στο μηχανήμα και της πούλησαν universal φορτιστή 55€ (πάνω κατω σε όλους τόσο είχε...).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...