Προς το περιεχόμενο

Εξαφανίστηκε DVD-ROM ! !

lyckos73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα windows έχασαν το drive του dvd απο το laptop μου και ενώ τώρα φαίνεται να ανγνωρίζουν οτι υπάρχει καινούρια συσκευή και μου ζητάν να βάλω drivers, με αναζήτηση στο ιντερνετ δε βρισκουν τίποτα και επειδή δεν έχω cd εγκατάστασης απο το λαπτοπ δε μπορώ να εγκαταστήσω τους drivers και δε γνωρίζω ποιο ειναι το μοντελο του ντιβιντι.

Έκανα ντιλιτ απο το ρετζιστρυ κάποια βαλιουζ που μου λέει το σαπορτ της μαικροσοφτ (Lower Filters που τα βρήκα, τα Upper δε τα βρηκα), ενώ έκανα και ανιστολ τα Alcohol 120% και Nero. Δοκίμασα τέλος να εγκαταστήσω το Service Pack 3 για να τρέξω το Fix It απο το σαππορτ της Μαικροσοφτ γιατι μου το ζητάει, αλλά κόλλησε κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης και δεν εγαταστάθηκε τελικώς. Κατ' αρχάς, τι να κανω με το DVDROM που το χρειάζομαι επειγόντως και κατα δεύτερον τι παίχτηκε με το SP3 και κόλλησε η εγκατάστασή του;

P.S. Το ντιβιντι τροφοδοτειται κανονικα αφου ανοιγοκλείνει το πορτάκι του (ή μήπως δε παίζει ρόλο;) και έχω αυθεντικά Windows (εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι)

Δημοσ.

Αν εβαζες κανενα προγραμματακι που σου δειχνει ολες τις συσκευες του υπολογιστη σου και γενικοτερα οτι αφορα τον υπολογιστη σου πχ everest?Ισως το εβρισκε και σου εδειχνε μοντελο και τα σχετικα και κατεβαζες τους drivers.

Δημοσ.

Ειχα ηδη εγκαταστησει το εβερεστ και δεν εβρισκε το ντιβιντι, επισης εγκατεστησα και το αστρα32 το οποιο επίσης δε βρισκει ντιβιντι. Το βρίσκουν όμως τ α γουιντουζ οπως μπορειτε να δειτε και στη φωτο που επισυναπτω. Παρεπιπτόντως το λαπτοπ ειναι ενα Turbo-X clevo, model :m3sw, product name : m375s. Στο clevo.com.tw δε βρισκω drivwers ντιβιντι για το συγκεκριμένο μοντελο....

Εχει κανεις καμμια αλλη ιδέα???

Το SP3 τελικα το εγκατέστησα αλλα στο σαπορτ της μαικροσοφτ τώρα μου βγάζει οτι δεν υποστηριζεται το Fix It για OS XP (Πόσο μαλάκες είναι!!!)

post-103766-129063084059_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...