MariosX Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εγω προσωπικα δεν καιγομαι και τοσο... Απλα ανοιξα το thread (ασχετα αν κατεληξε flame-thread) για να ρωτησω και να μαθω πριν κανω καμια επιπολεα κινηση. Την οθονη που ειπα να την παρω ή να παρω καποια αλλη οθονη σε LED ή να περιμενω για 3D?
Street-Fighter Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εγώ περιμένω για 3d τηλεόραση. Τωρα για οθόνη βρες μια led απο 120hz και πάνω ώστε οταν είναι μην αγοράζεις 3d. btw αράχτε οτι 3d υπάρχει αξίζει τα χρήματα του τωρα αν κάποιοι δεν καίγονται για την ενλογο τεχνολογία μάλλον θα καταντήσουν σαν τους παππούδες που ακόμα βλέπουν ασπρόμαυρη τηλεόραση
Nik.K Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εγώ μπερδεύομαι ! Εδώ μας λες ότι βλέπεις τρισδιάστατα τα video από το youtube ! Δεν ειπα πως βλεπεις τρισδιαστατο βιντεο, ειπα πως βλεπεις πως ειναι οι τηλεορασεις και βλεπεις και καποιες διαφορες αν προσεξεις καλα σε σχεση με τις απλες. Τωρα αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι και πως μπορεις να δεις 3D τι να πω, περιμενε να τις δεις απο κοντα απο τα 2-3-4-5 μετρα και κρινε.
Thrylos7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 στην αρχη πιστευα οτι το 3D θα ειναι λιγο μουφα....δηλαδη 1-2 κλικς παραπανω απο αυτο που λενε σε τηλεορασεις/προβολεις με καλο native contrast (πχ DLP) που σε σκηνες με μεγαλη διαφορα βαθους αντικειμενων (πχ ενα ελικοπτερο να πεταει πανω απο ενα φαραγκι, υπαρχει τετοια σκηνη στην ταινια swordfish και το εχω δει με τα ματια μου) που φαινεται λιγακι ψευδο-3D, σα να καταλαβαινεις οτι ειναι πιο "κοντα" το ελικοπτερο. Ε περιμενα 1-2 κλικς παραπανω απο το "ελαχιστο" δηλαδη... Τελικα ειδα 3D τις τελευταιες 2 μερες στο mall , και αν απομονοσουμε τον τομεα 3D, το αποτελεσμα ηταν εντυπωσιακο, καμια σχεση με αυτο που περιμενα, υπηρχε πραγματικα βαθος στην εικονα, ηταν μπορω να πο σχεδον στο 90% αυτου που θα βλεπαμε κανονικα με τα ματια μας αν ημασταν εκει. Εντυπωσιαστηκα δηλαδη απο την effectiveness αυτης της τεχνολογιας τελικα... ΑΛΛΑ , και αυτο ειανι ενα μεγαλο αλλα....δυστυχως ηταν παρα πολυ κουραστικο. Τα γυαλια αυτα "ανοιγοκλεινουν" σε καθε ματι 60 φορες το δευτερολεπτο για να δωσουν τη σωστη-διαφορετικη πληροφορια στο καθε ματι και να σχηματισει ο εγκεφαλος την 3D εικονα (αυτη ειναι η λογικη του 3D και η διαφορα του να βλεπεις TV με το να εισαι εκει(=3D), οτι το καθε ματι βλεπει ελαφρως διαφορετικη εικονα και ετσι αντιλαμβανεσαι το βαθος), και το ματι μου αντιλαμβανοταν ξεκαθαρα αυτο το ανοιγοκλιμα και κουραζοταν. Ακομα περισσοτερο δε ηταν αντιληπτο σε σημεια εκτος της τηλεορασης. Πχ οταν βλεπεις 3D σε μια 40" σιγουρα δεν ειναι ολο το οπτικο σου παιδιο μεσα στην οθονη, ε οποιο τμημα του ειναι εκτος, το καταλαβαινεις ξεκαθαρα οτι γινεται αυτο το ανοιγοκλιμα... Σε προβολεα σιγουρα θα ειναι καλυτερο αυτο το θεμα, αλλα γενικα η κουραση παραμενει. Δηλαδη οσο και να μου αρεσε αυτο που εβλεπα, αμα δεν αντεχα να δω 5 λεπτα στο μαγαζι, πως να δω 2 ωρες στο σπιτι? Επισης ειναι και οι τιτλοι ελαχιστοι προς το παρον, και οι τιμες τσιμπημενες.....καλυτερα να το προσπερασει κανεις για την ωρα ειναι η γνωμη μου... Μοναδικο κινητρο , παραπλευρο που σχεδον κανεις δε θα εχει σκεφτει ειναι αλλο. Οτι σε TV με υποστηρηξη 3D θα μπορεις να θεσεις 120hz ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανανεωση της οθονης και αυτο σε παιχνιδια απο υπολογιστη θα ειναι πααααρα πολυ ωραιο, και αυτη τη στιγμη υπαρχει σε κανονικες οθονες σε ελαχιστες που εχουν και μουφα TN panel. Οποιος δε καταλαβαινει βεβαια τη διαφορα των 120 πραγματικων hz με τα 100 και τα 200 που πλασαρουν οι τηλεορασεις εδω και 2-3 χρονια ας μη το προχωρησουμε καν περεταιρω, εχει πολυ δρομο ακομα...
Nik.K Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Καλά άστο ... Το αφηνω μονο και μονο επειδη κανει μπαμ πως δεν εχεις δει τετοια TV απο κοντα, οταν δεις τοτε τα ξαναλεμε.
Haros Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εγω προσωπικα δεν καιγομαι και τοσο...Απλα ανοιξα το thread (ασχετα αν κατεληξε flame-thread) για να ρωτησω και να μαθω πριν κανω καμια επιπολεα κινηση. Την οθονη που ειπα να την παρω ή να παρω καποια αλλη οθονη σε LED ή να περιμενω για 3D? Επανέρχομαι στο topic και σε "γήινες λύσεις". Για οθόνη pc άμα δεν έχεις πρόβλημα με το "μεγαλούτσικο" μέγεθος, αλλά και tv tuner - tv για xbox, μπορείς να πας στην LG m2762d και την αντίστοιχη samsung. Αυτές οι 2 υπάρχουν και σε μικρότερες ίντσες (22-24).
MariosX Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Επανέρχομαι στο topic και σε "γήινες λύσεις". Για οθόνη pc άμα δεν έχεις πρόβλημα με το "μεγαλούτσικο" μέγεθος, αλλά και tv tuner - tv για xbox, μπορείς να πας στην LG m2762d και την αντίστοιχη samsung. Αυτές οι 2 υπάρχουν και σε μικρότερες ίντσες (22-24). Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! Εχω ιδη 32αρα!!!! Τι να την κανω την 27!!!!! Ειναι αρκετα μεγαλη!!! Απο 22-24 ουτε μεγαλιτερες ουτε μικροτερες!!! και για Xbox μου αρκουν να εχουν 2 HDMI θυρες!!!
oneofthem Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 μήπως έχει ψάξει κανείς για την samsung που διαφημίζεται να μας δώσει κάποιες γενικές πληροφορίες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1274944627 να μια 3D HDTV της προκοπής!
Aggeluska Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Καλησπερα.Θελω να αγορασω μια οθονη οχι μεγαλυτερη των 24" για καθορους λογους gaming & διαβασματος. Εχω ιδη μια οθονη Samsung 32B650 αλλα δεν μου κανει τοσο γιατι πρεπει να καθομαι κοντα στο PC και ειναι αρκετα μεγαλη. Εχω διαβασει και γνωριζω οτι θα βγουνε οι 3DTV η απορια μου ομως ειναι αν θα βγουν 3D-TV σε 24" διοτι αυτες που εχουν βγει ειναι 55" (Samsung) ή αρκετα μεγαλυτερες απο 32" και αν θα βγουνε ποσο θα στοιχιζουν. Επισης θελω να μαθω αν θα ειναι ιδια φαση με το HD δλδ. HD-Ready, HD-Ready 1080, Full HD 1080. Ευχαριστω εκ τον πρωτερων. για μενα θα καταστρεψεις τα ματια σου με την 3D . το 3D ειναι να το βλεπεισ μια στο τοσο σινεμα οχι καθε μερα σπιτι. αμα ψαξεις για 3d και ποσο βλαβερο ειναι στα ματια θα δεις.
Nik.K Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ελατε να τις δειτε ολες και μαλιστα Live http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380789
the_eye Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 για μενα θα καταστρεψεις τα ματια σου με την 3D . το 3D ειναι να το βλεπεισ μια στο τοσο σινεμα οχι καθε μερα σπιτι. αμα ψαξεις για 3d και ποσο βλαβερο ειναι στα ματια θα δεις. Ναι ναι και οι αγελάδες με το 3D θα σταματήσουν να βγάζουν γάλα.
Dias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Η μόνη διαφορα μιας οθονης 200Hz και μιας 3D , είναι ότι η πρώτη έχει HDMI 1,3version και η δεύτερη 1,4version . Δηλαδή πληρώνεις 500 ευρώ διαφορά μονο για το marketing .καθαρά κλέψιμο δηλαδή.
doutsos13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τις επιπτώσεις στην υγεία τις έχει αναφέρει κανείς? Αλήθεια παίζει τίποτα με αυτό ή δεν υπάρχει πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.