Προς το περιεχόμενο

Να παω για LED-TV ή να περιμενω για 3D-TV?

MariosX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα αργήσουν, έχουν βγει ήδη. Απλά όπως με τις hd έπρεπε πρώτα να πουληθούν οι hd ready και μετά οι full. Έτσι και εδώ πρέπει να πουληθούν πρώτα αυτές με γυαλιά και μετά οι άλλες.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν θα αργήσουν, έχουν βγει ήδη. Απλά όπως με τις hd έπρεπε πρώτα να πουληθούν οι hd ready και μετά οι full. Έτσι και εδώ πρέπει να πουληθούν πρώτα αυτές με γυαλιά και μετά οι άλλες.

αρα θα αργησουν..;)

Δημοσ.
αρα θα αργησουν..;)

Άμα τα σκάσεις τις παίρνεις και τώρα ;)

@Nik.K καμία σχέση, κανονικές 3D είναι. Μην περιμένεις να δεις 3D από video σε youtube. Το 3D δεν μπορεί να βιντεοσκοπηθεί. Πρέπει να το δεις με τα μάτια σου.

Όπως και κανένα 3D δεν μπορεί να δώσει εικόνα πέρα από τα όρια της οθόνης. Μέσα έξω μπορεί να δώσει αλλά έξω από το περίγραμμα της οθόνης δεν μπορεί να βγεί τίποτα.

Δημοσ.

Μα φαινεται, ακομα και τα commercial που εχουν βγαλει οι εταιρειες βιντεοσκοπημενα ειναι. Με την λογικη σου δεν μπορουν να τις διαφημισουν αν δεν εχεις ηδη 3D οθονη.

Απλα τα γυαλια επειδη ειναι σε σχετικα αμεση επαφη με το ματι σου ειναι λογικο να προσφερουν αρκετα πιο αληθοφανες 3D απο οτι μια οθονη, εκτος αν βλεπεις απο 20 εκατοστα μακρια.

Δημοσ.

Όχι, φίλε μου δεν φαίνεται κάνε τον κόπο και πίγενε σε κάποιο μαγαζί να δεις.

Το βιντεοσκοπιμένο δεν φαίνεται ούτε σε 3D μόνιτορ. Είναι ειδικό φορμάτ και πρέπει να αναπαραχθεί με ιδικό τρόπο σε 3D μόνιτορ για να το δεις.

Δημοσ.
Όχι, φίλε μου δεν φαίνεται κάνε τον κόπο και πίγενε σε κάποιο μαγαζί να δεις.

Το βιντεοσκοπιμένο δεν φαίνεται ούτε σε 3D μόνιτορ. Είναι ειδικό φορμάτ και πρέπει να αναπαραχθεί με ιδικό τρόπο σε 3D μόνιτορ για να το δεις.

Με δουλευεις ετσι ? Εσυ δεν βλεπεις καθολου το 3d στα 2 βιντεακια που ποσταρα ? Ε μαλλον εχω βιονικο ματι τοτε :)

Δημοσ.

Απλα σου λεει οτι εχει τρελη διαφορα.

Οταν λεω gaming εννοω τα παντα.

PC (WoW, Lineage, Mass Effect, Fallout, τα παντα ολα!) και Xbox.

Επισης να αναφερω οτι παω για απλο monitor δλδ δεν με νοιαζει αν εχει πολλες θυρες ή TV.

Απλα μια οθονη θελω 24" να παιζω με ανεση με τα games μπορει να παω και για 22" δεν ξερω ακομη δεν εχω αποφασισει. παντος οι 32" με δυσκολευουν υπερβολικα στην εστιαση πρεπει να με αρκετα μακρυα απο την οθονη για πω οτι παιζω, πειτε με τρελο εαν θελετε...

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2486L-PF-LED-Monitor-24.htm

Αυτη καλη?

Δημοσ.
Με δουλευεις ετσι ? Εσυ δεν βλεπεις καθολου το 3d στα 2 βιντεακια που ποσταρα ? Ε μαλλον εχω βιονικο ματι τοτε :)

Πίγενε να δεις 3D βίντεο γιατί τα έχεις μπερδέψει.

Αυτό που βλέπεις είναι 2D, είναι επάνω στις 2 διαστάσεις τις οθόνης. Άσχετα αν είναι κάποιο 3D animation, το βλέπεις σε 2 διαστάσεις, όχι σε 3.

Αν δεις πραγματικό 3D βλέπεις το αντικείμενο να ξεκολλάει από την οθόνη και να έρχεται προς τα έξω.

Δημοσ.

Καλα οκ μαλλον μπερδευεσαι κατα πολυ. Αυτο που λες γινεται με τα γυαλια οχι με αυτες τις οθονες και στο λεω γιατι ειμουν στην CES και τις εχω δει απο κοντα. Βεβαια οκ αν εβλεπες σε μια απο αυτες τις 32αρες 3D κολημενος πανω τους (η εστω απο τα 20 εκατοστα οπως ειπα και πριν) τοτε ναι θα ειχες δικιο, ελα μου ντε ομως που δεν μπορεις να κανεις κατι τετοιο. Βεβαια αν εχεις τα φραγκα μπορεις να παρεις μια 70αρα και να βλεπεις στο ενα μετρο για κατι αναλογο, παλι ομως δεν το βλεπω εφικτο.

Δημοσ.

Παρε μια οθονη 120hz Και το nvidia vision αν καίγεσαι τοσο πολυ.

Βέβαια αν εχεις nvidia μπορείς να παιξεις 3d και χωρις τα παραπάνω.

Παω για δουλεια cheers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...