x_vagos_x Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Καλημέρα, masters του είδους! {Γλύψιμο, ε...;;; } Είναι από τις λίγες φορές που δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποια οθόνη να καταλήξω. Θέλω, λοιπόν, μια καλή οθονίτσα για [Πολύ] Περιστασιακό gaming Πολλή τηλεόραση [HDMI και 1080p, νομίζω εννοούνται] Αρκετή χρήση με το tower που θα είναι συνδεδεμένη σαν media center. Είμαι εδώ και πολλά χρόνια με μια CRT 17" και έναν 24" iMac, και δεν θέλω ένα θηρίο πάνω από 30" για πολλούς λόγους (χώρος, απόσταση θέασης, κτλ.), οπότε κάτι στο ενδιάμεσο 24"-30" είναι υπερικανοποιητικό, έτσι; Συν αυτοίς, δεν θα ήθελα η τιμές να ξεπερνούν το ψυχολογικό -για τα τωρινά δεδομένα - όριο των 400€. Αν είναι μια TV που είναι και PC compatible θα βόλευε περισσότερο. Αν, πάλι, όχι, τότε πάλι καλώς έχει, μιας και το tower έχει και TV card. Πανάρχαια, αλλά τι να κάνουμε...; Βλέπω ότι πολλά εξελίσσονται στον τομέα LCD/LED/HDTV/3D, και πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε πολλές γνώμες. Α!, και, αν στα ίδια χρήματα υπάρχει κάτι φτηνιάρικο σε TV που αξίζει σαν προσφορά, δεκτό, επίσης... Ας είναι και πάνω από 30". Είμαι λίγο χαμένος, όπως συμπεραίνεις... .....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^.....^..... Να, και μερικές που σκεφτόμουν : SAMSUNG SYNCMASTER P2470HD 24'' LCD TV σε eShop, Plaisio.gr LG M2762D-PC 27'' LCD TV σε eShop, Plaisio.gr LG W2486L-PF 24'' LED PIANO BLACK από eShop Samsung SM-P2770HD LCD TV-Monitor 27'' από Plaisio.gr που τιμολογιακά είναι λίγο ακραία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.