Sellers Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ναι αν καποιον τον πεις γαλλο ομως δεν τον πειραζει!και τι εχουν οι βουλγαροι?ισα ισα ειναι καλυτεροι απ τους ελληνες! Ποιον είπες Έλληνα ρε?
aris1986 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ναι αν καποιον τον πεις γαλλο ομως δεν τον πειραζει!και τι εχουν οι βουλγαροι?ισα ισα ειναι καλυτεροι απ τους ελληνες! Για στασου μία.Εχεις παει Βουλγαρία να δεις τι παίζει; Θα γυρίσεις να φιλήσεις το χώμα της Ελλάδας. Εκτος αμα εισαι Βουλγαρος οπότε...
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Για στασου μία.Εχεις παει Βουλγαρία να δεις τι παίζει;Θα γυρίσεις να φιλήσεις το χώμα της Ελλάδας. Χώμα και μ*****ίες.
suspiria Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Για στασου μία.Εχεις παει Βουλγαρία να δεις τι παίζει;Θα γυρίσεις να φιλήσεις το χώμα της Ελλάδας. Εκτος αμα εισαι Βουλγαρος οπότε... πηγα plovdiv.τι παιζει? ---------- Προσθήκη στις 14:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:15 ---------- Χώμα και μ*****ίες. απο plovdiv ειναι η κοπελα?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εσυ aris1986 εχεις παει Ελλαδα να δεις τι παιζει? Θα φυγεις να φιλας το χωμα οποιασδηποτε αλλης χωρας. Εκτος και αν εισαι βουλευτης οποτε...
Sellers Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Χώμα και μ*****ίες. Ούτε που να το κατουρήσω το χώμα της Ελλάδας.
suspiria Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εσυ aris1986 εχεις παει Ελλαδα να δεις τι παιζει?Θα φυγεις να φιλας το χωμα οποιασδηποτε αλλης χωρας. Εκτος και αν εισαι βουλευτης οποτε... χαχαχαχαχαχαχα με εκανες και γελασα!σωστος ο παικτης! ---------- Προσθήκη στις 14:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:20 ---------- μολις το ανεβασα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8Ot9amz0TCc[/ame] ---------- Προσθήκη στις 14:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:21 ---------- ρε Luci βάλε και ένα NSFW warning θα κινδυνευσει καμια συναδελφος σου?
firewalker Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ήταν μια φορά και έναν καιρό ο Έλληνας πρωθυπουργός (πρέπει να ήταν τότε) στο βήμα της Βουλής και μιλούσε. Τότε από το ακροατήριο πετάγεται κάποιος βουλευτής και είπε κάτι κατά του ομιλούντος. Γυρίζει ο πρωθυπουργός και ρωτά τους συνεργάτες του με τρόπο που κάνει "μπαμ": «Ποιος το είπε αυτό;» Ο τάδε απαντάνε αυτοί. Και λέει στο ακροατήριο ο πρωθυπουργός: «Ε, τότε δεν έχει καμία σημασία...»
kazak-hool Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ήταν μια φορά και έναν καιρό ο Έλληνας πρωθυπουργός (πρέπει να ήταν τότε) στο βήμα της Βουλής και μιλούσε. Τότε από το ακροατήριο πετάγεται κάποιος βουλευτής και είπε κάτι κατά του ομιλούντος. Γυρίζει ο πρωθυπουργός και ρωτά τους συνεργάτες του με τρόπο που κάνει "μπαμ": «Ποιος το είπε αυτό;» Ο τάδε απαντάνε αυτοί. Και λέει στο ακροατήριο ο πρωθυπουργός: «Ε, τότε δεν έχει καμία σημασία...» καλο μου πηρε πολυ ωρα να βγαλω ακρη.
suspiria Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 βασικα εχει να κανει με τη γενικοτερη συζητηση που εχουμε για τους νεοελληνες και την ελλαδα και ολα αυτα που συμβαινουν τις τελευταιες μερες και πως οδηγηθηκαμε σε αυτα
aris1986 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εσυ aris1986 εχεις παει Ελλαδα να δεις τι παιζει?Θα φυγεις να φιλας το χωμα οποιασδηποτε αλλης χωρας. Εκτος και αν εισαι βουλευτης οποτε... Εγω εχω πάει Βουλγαρία φιλε μου και τα χω δει... Τωρα αμα ημουν βουλευτης κατα πασα πιθανότητα δεν θα μιλούσα εδω.Θα ετοιμαζα το κότερο μου γιατι ερχεται καλοκαίρι! Η Αλβανία εχει ανέβει.Σε 10 χρονια εχει αναπτυξη και εχει φτάσει σε καποια σημεια την Ελλαδα που εκανε 25-30 χρόνια.Πηγαινε εκει και φίλα...
NoD Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Χώμα και μ*****ίες. Δυνατός και γερός για να γίνεις, κάθε μέρα καρνέϊσον να πίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.