Προς το περιεχόμενο

O Στάθης Ν. Παναγιωτόπουλος και το ξεφτίλισμα της Κρήτης

WorshipTheNight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Mαρεσει που το συζητάτε...έστω και για πλάκα οτι το κανε μονος του...:-(

Το συζητάμε γιατί στην ουσια αυτό ανακοίνωσε η αστυνομία...

Και τα σκυλιά επίσης μόνα τους κρεμάστηκαν γιατί ήθελαν να αυτοκτονήσουν!

:devil:

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοείται αυτό.

Πήραν το σχοινί, το έκαναν κόμπο, μετά το πέρασαν στο δεντρί, και εγκατέλειψαν το μάταιο τούτο κόσμο. Πάλι καλά που δεν είχαν αφήσει και κανένα σημείωμα.

Κάφροι όλοι τους.

Δημοσ.

Μια που μιλάμε για ζωάκια. Η καρ*&%*&%*&λα η BP θα πληρώσει για τεράστια ζημιά που έχει κάνει. Μιλάμε για τεράστια οικολογική καταστροφή.

Δημοσ.

Για μενα, δεν πρέπει να γενικεύουμε βάζοντας τους πάντες στο ίδιο καζάνι. Απλά θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να γίνονται αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές, ανεξάρτητα με το πού συμβαίνουν, πόσο μάλλον σε μια θεωρητικά σύγχρονη χώρα, με ιστορία και πολιτισμό.

Από την άλλη, πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές στην Ελλάδα, οι οποίες εφαρμόζουν επειδή "έτσι γουστάρουν". Ε, αυτό το "έτσι γουστάρω" για μένα είναι επιοικώς απαράδεκτο. Από που κι ως πού δικαιούται ο Κρητικός ή ο Μανιάτης να έχει όπλα στο σπίτι του;

Όσο πιο παλιά είναι τα μυαλά, τόσο πιο ρατσιστικά είναι, για μενα.

Και ναι, πιστεύω ότι έναν Σφακιανό, θα τον χάλαγε ιδιαίτερα να τα έφτιαχνα εγώ (πχ) ο Αθηναίος με την κόρη του και να συζούσαμε... Λάθος κάνω;

Και μην ξεχνάτε και τη λαϊκή προκατάληψη που υπάρχει πολλές φορές. Να σας θυμίσω το ρητό "Κρητικό κι αν κάνεις φίλο, κράτα ένα κομάτι ξύλο", το οποίο προσωπικά σιχαίνομαι, καθώς κατάγομαι από Κρήτη.

Δημοσ.

γενικα οι ελληνες ειμαστε κωλολαος.μα πολυ μεγαλος ομως!!!!αλλα οι κρητικοι ενα παραπανω.εχουν ενα τουπε λες και ποιοι ειναι ρε παιδι μου.οσοι εχω γνωρισει νομιζουν οτι ειναι οι πιο γ@μ@τοι οι καλυτεροι οι ανωτεροι ολων και ολοι οι αλλοι ειναι για τα μπαζα.ασε αυτη λαλακια στον εγκεφαλο με τα οπλα.νομιζουν οτι η παρανομια ειναι μαγκια το νταιλικι ειναι το νοημα της ζωης τελος παντων.δεν ειναι βεβαια ολοι ετσι να μη γενικευουμε αλλα ενα ποσοστο πιστευω ανω του 60% μαλλον ναι.εχω φιλο στην κρητη και μου λεει.ο ξαδερφος μου ηταν αστυνομικος εκει και τρομαξε ο ανθρωπος να φυγει!ας κατσουν οι κρητικοι να ακουσουν πως τους βλεπουν οι υπολοιποι ελληνες και ας σκεφτουν αν κατι απο ολα αυτα ειναι αληθεια, ας δουν τον εαυτο τους.βεβαια το ιδιο ισχυει και για το πως μας βλεπουν οι ξενοι (τους ελληνες) γενικοτερα.μας εχουν γραμμενους γενικοτερα και μας θεωρουν τριτοκοσμικη χωρα (και με το δικιο τους).απλα και μεις (οπως και σε τοπικη κλιμακα οι κρητικοι) ζουμε στην κοσμαρα μας και νομιζουμε οτι ειμαστε οι καλυτεροι.ωρε κουνια που μας κουναγε....

και προσωπικα τον παναγιωτοπουλο δεν τον γουσταρω μία οπως και δεν μου καιγεται καρφι αν βγει καποιος και βριζει την θεσσαλονικη γιατι την θεωρω (και ειναι) η πιο ασχημη πολη της ελλαδας και δεν εχει τιποτα παρα μονο καφρους και σκυλαδες.

Δημοσ.

Έχω γνωρίσει 8 Θεσσαλονικιούς στη ζωή μου, οι 7 είχαν αλογοουρά, περιβραχιόνιο και σκουλαρίκι και οι 8 έπιναν φραπέ και λέγαν χαλαρρραά σε σημείο εκνευριστικό.

Συμπερασματικά, αν υιοθετήσω τον τρόπο σκέψης μερικών εξωφρενικών εδώ μέσα, όλη η Θεσσαλονίκη ή ένα 60-90% ξύνει τα τέτοια της ολημερίς, έχει μαλακισμένη νοοτροπία και ηλίθια συμπεριφορά. Α και έχουν κόλλημα με το image τους. Είστε γαμάτοι!

Δημοσ.
Έχω γνωρίσει 8 Θεσσαλονικιούς στη ζωή μου, οι 7 είχαν αλογοουρά, περιβραχιόνιο και σκουλαρίκι και οι 8 έπιναν φραπέ και λέγαν χαλαρρραά σε σημείο εκνευριστικό.

Συμπερασματικά, αν υιοθετήσω τον τρόπο σκέψης μερικών εξωφρενικών εδώ μέσα, όλη η Θεσσαλονίκη ή ένα 60-90% ξύνει τα τέτοια της ολημερίς, έχει μαλακισμένη νοοτροπία και ηλίθια συμπεριφορά. Α και έχουν κόλλημα με το image τους. Είστε γαμάτοι!

Όχι οτι δεν ισχύει αυτό......

Δημοσ.

πολυ σωστο!!!!και φυσικα βασιζεται στην γενικοτερη νοοτροπια του κωλοελληνα.αλλα ας μη βγαινουν καποιοι και θιγονται.αφου ετσι ειναι τα πραγματα.απαντησεις ειρωνικες ειναι να χαμε να λεγαμε κατα βαθος ολοι ξερουν ποια ειναι τα μειονεκτηματα της καθε περιοχης και τα εξωτερικευουν ειτε μεταξυ σοβαρου ειτε αστειου.ακομα και τα μηνυματα ειρωνειας εχουν καποιες αληθειες.σκοπος ειναι να το συνηδειτοποιησουν καποιοι και να προσπαθησουν να αλλαξουν.

Δημοσ.
Δεν τονίζουμε το ρο ανόητοι.

Έχει κι άλλες πλατείες η πόλη, εκτός της ναυαρίνου, φχαριστώ.

Με κάλλλυψαν οι προλλλλαλλλλήσαντες. Βλλλλακείες είναι αυτά.

Αλήθεια μας έχει συνδυάσει κανείς με αλογοουρά και περιβραχιόνιο; Απο το 82 έχει να ανέβει ή τους γνώρισε σε ντεθμεταλοπάρτυ; :P

α

λλλλλ

Δημοσ.
σκοπος ειναι να το συνηδειτοποιησουν καποιοι και να προσπαθησουν να αλλαξουν.

Έχω αλλάξει από την νοοτροπία του παππού μου κι αν κρίνω από τους Κρητικούς που ξέρω, πολύ περισσότερους απ' όσους θα γνωρίσουν μερικοί εδώ πέρα γενικότερα στη ζωή τους (λόγω καταγωγής και όχι λόγω γαματοσύνης επειδή είμαι ο Μπάμπης ο Παρέας), έχουν αλλάξει κι αυτοί.

Τώρα για τους υπόλοιπους πετσαράδες τι να γίνει και στο forum αν παρατηρήσεις υπάρχουν αρκετά ντουβάρια, θα προσπαθήσεις μία, δύο την τρίτη θα τους πεις άμε μου και στο διάολο. Το ίδιο και in real life.

Αλήθεια μας έχει συνδυάσει κανείς με αλογοουρά και περιβραχιόνιο; Απο το 82 έχει να ανέβει ή τους γνώρισε σε ντεθμεταλοπάρτυ; :P

α

λλλλλ

Αλήθεια μας έχει συνδυάσει κανείς με πετσαράδες και γδάρσιμο σκύλων; Απο το 82 έχει να κατέβει ή τους γνώρισε σε καμιά στάνη; :P

α

ρρρρρρ

Δημοσ.

Αλήθεια μας έχει συνδυάσει κανείς με πετσαράδες και γδάρσιμο σκύλων; Απο το 82 έχει να κατέβει ή τους γνώρισε σε καμιά στάνη; :P

α

ρρρρρρ

Ελα τωρα που δεν ειναι γεματη η Κρητη με πετσακες ελα τωρα μην λεμε και βλακειες...ματια εχουμε τοσα χρονια και βλεπουμε.

Πχ στο Ηρακλειο στην μεγαλυτερη πολη της κρητης μια χαρα περισευμα εχουμε απο πετσακες με τα γαμαω αγροτικα τους που πανε σαν τον χαρο.

Μην μιλησω για Ρεθυμνο τα Σ.Κ.

Δημοσ.

Lol και υστερα μας εχουν μάθει να μην κατηγοριοποιύμε τους ανθρώπους.

Χρόνια το κάνω εγω αυτο και δεν εχω πέσει έξω(αντε 2-3 φορές).

Αλλα και παλι μια χαρα!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...