Προς το περιεχόμενο

O Στάθης Ν. Παναγιωτόπουλος και το ξεφτίλισμα της Κρήτης

WorshipTheNight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά παίζει updated version.

Ξεκίνησαν οι πειραματισμοί σε ανθρώπινα όντα.

(αν ειπώθηκε σε προηγούμενες σελίδες, τη συγνώμη μου, δεν πήρα χαμπάρι).

Hint: κάτι σχετικό με σκουπόξυλο.

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο αναρχικός εχει δηλωμένη πιστη στην καταστροφή του συστήματος(εθνικό κράτος,καπιταλισμός κλπ)και θα κανει οτι μπορεί να το διαλύσει(ανάλογα το ρεύμα που ακολουθεί),οι κρητικοί δεν πιστεύω πως έχουν θεσει ως στόχο ζωης τον ανασκολοπισμό των ζώων..

---------- Προσθήκη στις 23:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:49 ----------

Βασικά παίζει updated version.

Ξεκίνησαν οι πειραματισμοί σε ανθρώπινα όντα.

Δεν λένε ποιος το έκανε...πάντως φρικτό έτσι;

Δημοσ.

Φρικτό ξεφρικτό έγινε.

Του μπήκε και παραλίγο να του βγει από το στόμα.

Αλλοδαπός ο ατυχής νέος. (δεν ξέρω περισσότερα, μόνο αυτό έχει ανακοινωθεί).

Εντάξει, σε μερικές τοπικές κοινωνίες είναι λίγο ουγκ η κατάσταση.

Συνηθισμένα πράγματα. (το συνηθισμένα όχι για την προσπάθεια ερωτικής συνεύρεσης με το σκουπόξυλο, για όλα τα υπόλοιπα όμως ναι)

Δημοσ.
Οταν γενικευαν με τους αναρχικους Πραετοριανε δεν ελεγες κατι. Φατη να τωρα. :P

Α ναι? Για δες λίγο καλύτερα γιατί σαν να μου φαίνεται ότι δεν θυμάσαι καλά ;) Άρα προφανώς το κατεβατό σου δεν αναφέρεται σε μένα :P

Δημοσ.
Το ξερω βρε, αλλα τι να κανουμε που εισαι ο μονος Κρητικος εδω μεσα. Ηθελα καπου να το γραψω και εσυ ησουν η μονη μου επιλογη. :P

:lol::lol::lol: Άπαιχτος

Δημοσ.

κακως αλλα ισχυει για την κρητη...

θα ναι υποκρισια να λεμε οτι δεν γνωριζουμε τους λογους που γινονται αυτα κυριως στην επαρχια.

<<Η πλειοψηφία των περιστατικών εντοπίζεται στην επαρχία, με την Κρήτη να κατέχει τη θλιβερή πρωτιά στις βίαιες θανατώσεις σκύλων. >>ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ", 03/12/2009 το ειχα ακουσει και σε ενα πρωινο του σκαι οταν ηταν θεμα η κακοποιηση καποιου ζωου..

Δημοσ.

Είχα σκοπό να απαντήσω πιο πριν, αλλά προσπάθησα να το αφήσω όσο περισσότερο μπορώ, για να δω αντιδράσεις.

Και τελικά, οι μόνες απαντήσεις που είχα είναι μια δική σου billdanos, σχετικά με το γεγονός ότι ο Διάκος δε "σουβλίστηκε" μ' αυτόν τον τρόπο (like I give a damn about it, αλλά τέλος πάντων), κι άλλη μια από τον/την ksaplostra, που αναφέρεται στο γεγονός πως δε λένε ποιος το έκανε (Αλβανοί σε Αλβανό, να βοηθήσω), και ό,τι είναι φρικτό.

Δηλαδή πέρασε ένα 12ώρο (και κάτι ψιλά), από την ώρα που πόσταρα την είδηση, ότι σ' έναν άνθρωπο κόντεψε να βγει από το στόμα το σκουπόξυλο που του έβαλαν από τον κώλο (ζητώ τη συγνώμη των μοντερέιτορς, είναι άκομψο, αλλά έτσι είναι), και εμείς ασχολούμαστε με τη βαναυσότητα των Κρητικών πάνω στα συμπαθή τετράποδα (που καλλιά να με πυροβολήσουν με κοντόκαννη στο κεφάλι, παρά να μου μπει και μου φτάσει στο διάφραγμα), και τον κύριο Στάθη που μόνο για τα συμπαθή τετράποδα έχει να πει καλό λόγο και να υπερασπιστεί.

Βρε δε μαμιόμαστε καλύτερα;

Σόρυ κιόλας, αλλά χεσμένα τα 'χω τα τετράποδα παντός είδους, αν στο δίποδο δεν μπορούμε να φερθούμε με αξιοπρέπεια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σόρυ κιόλας, αλλά χεσμένα τα 'χω τα τετράποδα παντός είδους, αν στο δίποδο δεν μπορούμε να φερθούμε με αξιοπρέπεια.

Μπα? Τα διαχωρίζουμε? Ένας που σέβεται τα δίποδα αλλά όχι τα 4ποδα δεν είναι ψυχανώμαλος???

Όταν έχεις χεσμένα τα τετράποδα, έχεις και τα δίποδα by default!

B)

Δημοσ.
Μπα? Τα διαχωρίζουμε? Ένας που σέβεται τα δίποδα αλλά όχι τα 4ποδα δεν είναι ψυχανώμαλος???

Όταν έχεις χεσμένα τα τετράποδα, έχεις και τα δίποδα by default!

B)

Είναι όλα θέμα προτεραιοτήτων. Αν οι συνέπειες του να εξαφανίσεις ένα δίποδο,ήταν ίσες με ένα τετράποδο, θα αισθανόμουν πολύ άνετα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...