Tilemaxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Νι δικό μ είναι, αν θες ν μ τν πεις αγοράκι μ ξαναπροσπάθησε γτ δεν τα κατάφερες 0xa0xa0xa0xa
ksaplostra Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Αυτός ο σταθης δεν ειναι που έκανε μια ροκ εκπομπή στην ΕΤ3,μετα το γύρισε στο μαγείρεμα και τώρα κανει τη γλάστρα;... 2 Πράγματα σιχαίνομαι σ'αυτον τον κόσμο... Τους ιδεολόγους του κώλου(που πλέον δεν μετρά εννιάμερα) Και αυτούς που νομίζουν οτι η γνώμη τους ειναι κάτι σαν θεϊκή. Για τον άλλο δεν εχω καταλήξει ακόμα.
guido Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Νι δικό μ είναι, αν θες ν μ τν πεις αγοράκι μ ξαναπροσπάθησε γτ δεν τα κατάφερες 0xa0xa0xa0xa niwsor man alliws pikei
aris1986 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe." -Albert Einstein- Eννια φορες την εβδομάδα το ακούω αυτο.Ελεος πια Οσο για την υπογραφή μου μιλάει για τον άνθρωπο στην σημερινή σάπια κοινωνία.
minarokeftes Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 O Στάθης είναι ΘΕΟΣ και είναι 50 χρόνια μπροστά!!! ΤΕΛΟΣ
Sellers Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 O Στάθης είναι ΘΕΟΣ και είναι 50 χρόνια μπροστά!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Κάποιος Κρητικός μωρέ του βίασε τον σκύλο του Στάθη, γι' αυτό έχει τέτοια απωθημένα (παίζει φάση να το έσκασε ο σκύλος από τον Στάθη επειδή δεν του έδινε λίγο κοκο ) Δεν είναι και πολύ κολακευτικό για τον Κρητικό αυτό μιας και μας λες πως τη "βρίσκει" με 4ποδα! Απο τους πλεον κομπλεξικους, μονοτονους, κολλημενους και 'γνωστες' ο wanna be Snoop Dog.Οποιος παιρνει στα σοβαρα αυτα που λεει ο Σταθης προσβαλει την νοημοσυνη του, οποιος εχει ακουσει την εκπομπη του ισως καταλαβαινει. Μιλαμε για ενα ατομο που ειναι εναντια στον μοντερνο τροπο ζωης, στις τρεντι τασεις, στα δηθεν, ο γνησιος ασυμβιβαστος rocknroller κτλπ κτλπ κτλπ. Απο την αλλη μονομιας αποδεχτηκε να κανει την γλαστρα στο Ραδιο Αρβυλα για να ανεβασει το ιματζ του. Καθετε σχολιαζει την Τζουλια και την καθε πικραμενη σαν αργοπορημενη μεσημεριανη εκπομπη του Σταρ και απο την αλλη το παιζει ιδεολογος. Αν ειχε ιχνος σεβασμου και δεν ηταν ο κλασσικος που οπου δεις λεφτα στησου, απλα θα ελεγε μαγκες εγω δεν κανω για αυτη την εκπομπη, σορυ αλλα δεν γινετε να ειμαι το background του Κανακη και απλα να υπαρχω σαν ταπετσαρια για να μιλαω 30sec total σε εκπομπη 1 ωρας και να συμφωνω σε οτι λεει ο ντιβας. Πραγματικα οποτε τυχαινει και πετυχαινω την συγκεκριμενη εκπομπη παρακολουθω τον λεγαμενο κανα λεπτο. Οταν και αν τον δειξει η καμερα (σαν τον 4ο διαιτητη σε αγωνα ποδοσφαιρου ενα πραμα) ειναι σαν επιπλο, σαν ενα ομιλουμενο επιπλο γραφειου που κουναει απλα καταφατικα το κεφαλι του χωρις να μπορει να εκφερει ουτε κατα διανοια την αποψη του. flame mode off, καιρο ηθελα να τον κραξω. Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους "φίφιδες" ανωμαλιάρηδες ανά τον κόσμο που γουστάρουν να βασανίζουν ζωα??? Επίσης δεν είναι τυχαίο που συνήθως η "βαρβατίλα" συνδέεται πάντα με την έλλειψη παιδείας & πολιτισμού!
john2gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δεν είναι και πολύ κολακευτικό για τον Κρητικό αυτό μιας και μας λες πως τη "βρίσκει" με 4ποδα! Χιλιές φορές Κρητικός κτηνοβάτης παρά Αθηναϊκή τρανσέξουαλ ή Σαλονικιώτισα πουστάρδα. Δεν φοβάσαι και για τον κώλο σου ρε παιδί μου
klainmaingr Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Το φυσιολογικός άνθρωπος γενικότερα, δεν εμπεριέχεται ε; Οτιναναι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Χιλιές φορές Κρητικός κτηνοβάτης παρά Αθηναϊκή τρανσέξουαλ ή Σαλονικιώτισα πουστάρδα. Δεν φοβάσαι και για τον κώλο σου ρε παιδί μου Ο λόοοοοοοοογος σου μεεε χόοοοοορτασεεεεεεε τσε το ψωμίιιιι σου φάααααααατοοοοο να ξέεεερεις όοοοοομως σύυυυυντεκνεεεεε ...πως έεεεεπιασες τον πάααατο! :cool:
john2gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δεν υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος. Ένας ήταν κι αυτός μας τελείωσε σαφώς ο λόγος για τον Chuck Norris
Sellers Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Και είπε τότε και ο Ιούδας: '''ιν΄τα πες ωρέ σύντεκνε;''
Praetorianos Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Απορώ μερικές φορές! Δεν ξέρετε να διαβάζετε ή το κάνετε επίτηδες? Από τα σχόλια που διαβάσατε στο blog του αυτό καταλάβατε, ότι βρίζει ολόκληρη την Κρήτη? Αχεμ.... Οι Κρητικοί είναι ανώμαλοι, τελικά; Τι άλλο να συμπεράνει κανείς, διαβάζοντας αυτό το άρθρο; Κι ας μη μου πει κανείς ότι γενικεύω, κάντε μου τη χάρη. Σκατά στον τάφο σας, "λεβέντες".(Οχι ότι οι υπόλοιποι κωλο-έλληνες είναι πολύ καλύτεροι, αλλά αυτοί οι μικροτσούτσουνοι με τα τουφέκια το έχουν παραξηλώσει) Τωρα θ ακουσω τις γνωστες γλοιωδιες οτι τα ισοπεδωνω ολα, και δεν ειναι ολοι ετσι, και οτι υπαρχουν εξαιρεσεις και pay blue. Τιποτε δεν ειναι τυχαιο. Αν δεν ειναι ολοι τετοιοι υπανθρωποι, οι υπολοιποι ας μην τους ανεχονται. Πάντως εκεί στην Κρήτη πρέπει να έχουν πολλά προβλήματα... γενικώς[/b']... Κατανόηση κειμένου, στοιχειώδες μάθημα στο Γυμνάσιο. Και μη μου πείτε πως σε τέτοιες μικρές κοινωνίες[/b'] δεν γνωρίζει ο καθένας τα πάντα για το διπλανό του! Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το 5ο μεγαλύτερο στη Μεσόγειο.Πληθυσμός 601.131 (απογραφής 2001). Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα πόλη της Ελλάδας. Επίσημος πληθυσμός 3.361.806 (2001) Σύγκριση αριθμών, στοιχειώδες μάθημα στο δημοτικό. Τέλος πάντων next time για σας τους εύθικτους θα βάλω καμιά εικοσαριά emoticons μπας και ξεκαθαρίσουμε πότε μιλάω σοβαρά και πότε κάνω πλάκα. Για τους υπόλοιπους που απέκτησαν γνώμη για την Κρήτη από το πλατινέ παλικάρι με το αποτριχωμένο στήθος και νομίζουν ότι οι μισοί κρητικοί ζουν στα Ζωνιανά και οι άλλοι μισοί στα Ανώγεια, να τους ζητήσω αν θέλουν να τους φιλοξενήσω για ένα καλοκαιρινό τουρ. Μόνο έτσι εξηγούνται δηλώσεις στυλ "αν δεν τους ανέχονται οι άλλοι να τους πιάσουν, μια μικρή κοινωνία είναι όλοι" και άλλες παρόμοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Για όσους επίσης νομίζουν ότι θίχτηκα επειδή μου στενωρήσατε την λεβεντομάνα ΚΡΗΤΗ ΜΩΡΕ, να τους πω καλά κρασιά, καλό καλοκαίρι και όχι σκουπίδια και καπότες σε θάλασσες και ακτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.