Προς το περιεχόμενο

O Στάθης Ν. Παναγιωτόπουλος και το ξεφτίλισμα της Κρήτης

WorshipTheNight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

De@th L0rd μάλλον δεν το κατάλαβαν.

καλά "ότι του κατέβει" του καθενός. :)

---------- Προσθήκη στις 15:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:44 ----------

Mε σκυλιά και γάτες τα κάνουν ολα αυτά οι Κρητικοι απο αρχαία χρόνια.

Έτσι ακριβώς είναι, , τώρα εξηγείτε γιατί η Κνωσσός είναι γεμάτη τοιχογραφίες με "αρχαίους κρητικούς" να σφάζουν σκυλιά και γάτες, και τώρα που το λες , παίζει να έλυσες και το μυστήριο με την μετάφραση του δίσκου της Φαιστού, προφανώς είναι μια λίστα με 99 τρόπου να βασανίσεις ένα ζώο.

Ναι...όντως τώρα όλα βγάζουν νόημα.

Α και που είσαι φίλε aris1986 , μιας και σου αρέσουν τα έξυπνα quotes (όπως αυτό που έχεις στην υπογραφή σου) σου γράφω και εγω ένα που ταιριάζει στην περίσταση:

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe." -Albert Einstein-

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι σε πείραξε δεν καταλαβαίνω. Ναι αν κάτι γίνεται επανειλλημένα απο μια κάστα ανθρώπων, κακώς, τείνουμε να χαρακτηρίζουμε έτσι και τους υπόλοιπους. Οι σουηδέζες και οι τσέχες είναι μου$$#@ες, οι ελβετοί οργανωμένοι, οι γερμανοί κρυόκωλοι, οι έλληνες ηλίθιοι, οι ιταλοί λάτιν λόβερς, οι τούρκοι μουστακαλήδες, οι καβαλιώτες πειραγμένοι, οι λαρισαίοι τυριά, οι σαλλλονικιοί χαλαροί φραπεδιάρηδες, οι κρητικοί φιλόξενοι και ίντο animal cruelty(σόρυ στατ :P) και το λουρί της μάνας.

Εσύ που θές να καταλήξεις; Αδιαφορείς για το γεγονός καθαυτό και πιάνεσαι απο μια κουβένται ποιού και γιατί;

Ο παναγιωτόπουλος το γραψε, όχι ο υπουργός εσωτερικών.

Άραξε. Χαλλλλαρά και τέτοια.

Δημοσ.

Α και που είσαι φίλε aris1986 , μιας και σου αρέσουν τα έξυπνα quotes (όπως αυτό που έχεις στην υπογραφή σου) σου γράφω και εγω ένα που ταιριάζει στην περίσταση:

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe." -Albert Einstein-

offtopic

φίλε χωρίς παρεξήγηση , αλλά το quote του Einstein έχω βαρεθεί να το ακούω .Ειλικρινά δηλ όσο έξυπνο και να είναι και να κολλάει να το πεις σε πολλές περιπτώσεις , έχω βαρεθεί να το βλέπω παντού σε status , signatures , comments κτλ . Ειδικά όταν το βλέπω να προλογίζεται κιόλας όπως στο comment σου , λες και θα πεις το υπερ ψαγμενο σπάνιο quote που θα στείλεις τον άλλο , νταξ κάτι με πιάνει.

anyway συνεχίστε :P

Δημοσ.

Πολύ σωστό τον βρίσκω τον τυπά που έγραψε το άρθρο του. Το έχω πει πολλές φορές ότι είναι πολύ χαζό σε κάθε κουβέντα να λέμε ότι προφανώς δεν αναφερόμαστε σε όλους. Θέλουμε π.χ να πούμε ότι οι ταρίφες κάνουν ότι θέλουν στον δρόμο. Το λέμε και εννοείται ένα ''Το 80% απο τους ταρίφες''. Ή ''οι μπάτσοι είναι αμόρφωτα ζώα.'' Εννοείται απο μπροστά ένα ''Το 99,9% των μπάτσων είναι αμόρφωτα ζώα''. Μέχρις εδώ καλά. Απο την στιγμή που όμως ο Στάθης φτάνει στην άλλη άκρη και γενικεύει... Έχει αρχίσει και μου την δίνει πολύ τον τελευταίο καιρό αν και τον συμπαθούσα. Αλλά απο την άλλη ρε παίδες, σκεφτείτε ότι δεν είναι και κανένας πανμέγιστος σοφός. Θα τις πει και τις μαλακίες του.

Εδιτ: Εξάλλου όπως είχε πει και ο Αινστάιν: ''Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

Δημοσ.
Όντε κατέβεις στην Κρήτη λοιπόν, και σ' αρπάξουμε απ' το μπέτη θα παρακαλάς να δείξωμ' έλεος για δεν εκάτεχες σκιας ότι είμαστε φιλόξενο νησί. Αλλά ξάνοιξε, εμείς κάτι βλάσφημους σα και σένα τσοι βαρίχνουμε και τσοι περνάμε απ' το τσιγκέλι να σκούζουν σαν τα ρίφια, γροικάς?

Κι ανε θαρρείς πως ο πολιτισμός πάτησε το πόδι του παέ, κάνεις λάθος γι' αυτό γλάκα αλάργο! Επαέ πέρα δεν επατήσαν μωρέ Τούρκοι και Γερμανοί οχτροί, εθάρρουνες πως θ΄αφήναμε τον πολιτισμό? Διάλε τσ' αποθαμένους σας διάλε, ίντα θέλω κι ασχολούμαι μπλιο με τσοι τροζούς.

Ξέχασες να πεις ότι θα τον εξεδιχαλίσουμε ωσά τσ'αφορδακούς.

ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΕ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Απορώ μερικές φορές! Δεν ξέρετε να διαβάζετε ή το κάνετε επίτηδες? Από τα σχόλια που διαβάσατε στο blog του αυτό καταλάβατε, ότι βρίζει ολόκληρη την Κρήτη (και στο κάτω κάτω σιγά τα αυγά και σιγά τη λεβεντομάνα/γέννα -πλεον- )?

Η συγκάληψη ή αυτό που λέμε "κάνω τα στραβά μάτια", είναι εξίσου ένοχη όπως και οι ίδιες οι πράξεις των βαρεμένων που κυκλοφορούν εκεί έξω. Και μη μου πείτε πως σε τέτοιες μικρές κοινωνίες δεν γνωρίζει ο καθένας τα πάντα για το διπλανό του!

B)

PS: Μήνυμα προς τα συντρόφια της Κρήτης: Άμα είναι να είστε τόσο τσαμπουκάδες και θέλετε να κρατήσετε τον τόπο σας "αμόλυντο", κλείστε τα σύνορα και τα λιμάνια σας και καθήστε μόνοι σας στα αυγά σας! :P

Δημοσ.
Απορώ μερικές φορές! Δεν ξέρετε να διαβάζετε ή το κάνετε επίτηδες? Από τα σχόλια που διαβάσατε στο blog του αυτό καταλάβατε, ότι βρίζει ολόκληρη την Κρήτη (και στο κάτω κάτω σιγά τα αυγά και σιγά τη λεβεντομάνα/γέννα -πλεον- )?

Η συγκάληψη ή αυτό που λέμε "κάνω τα στραβά μάτια", είναι εξίσου ένοχη όπως και οι ίδιες οι πράξεις των βαρεμένων που κυκλοφορούν εκεί έξω. Και μη μου πείτε πως σε τέτοιες μικρές κοινωνίες δεν γνωρίζει ο καθένας τα πάντα για το διπλανό του!

B)

+1 billdanos, γιατί μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα μερικοί με την λεβεντομάνα πατρίδα σας.

Δημοσ.

Συμφωνώ για την υπερευαισθησία που παρουσιάζουν πολλοί στην παραμικρή κριτική για το νησί. Υπερβολική ευθιξία.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω στο ότι η γενίκευση που κάνει ο Στάθης είναι ατυχής, όπως είναι συνήθως και οι περισσότεροι χαρακτηρισμοί που γενικεύονται σε συγκεκριμένες μερίδες πληθυσμού. Τι να πουν κι οι Αλβανοί δηλαδή.

Προσωπικά επειδή είμαι άτομο που αρπάζεται εύκολα όταν πρόκειται για περιπτώσεις κακοποίησης ζώων, κατανοώ το τι νιώθει αυτός ο άνθρωπος όταν γράφει αυτά που γράφει, και δεν θα παρεξηγιόμουν ακόμα κι αν έβριζε εμένα ή τους δικούς μου έστω και με έμμεσο τρόπο. Επίσης η γενίκευση που γίνεται στην περίπτωση της Κρήτης έχει να κάνει καθαρά με το πλήθος των κρουσμάτων κακοποίησης, σε αντίθεση με το περιστατικό της Χαλκίδας.

Για μένα το θέμα είναι απλό. Πρέπει να υπάρξει νομοθεσία που να διασφαλίζει τα δικαιώματα του κάθε έμβιου όντος και να προβλέπει την παραδειγματική τιμωρία τέτοιων "ανθρώπων". Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο εγώ θα εύχομαι να μην συναντήσω μπροστά μου κανένα τομάρι να πειράζει ζώο.

Δημοσ.

Κάποιος Κρητικός μωρέ του βίασε τον σκύλο του Στάθη, γι' αυτό έχει τέτοια απωθημένα (παίζει φάση να το έσκασε ο σκύλος από τον Στάθη επειδή δεν του έδινε λίγο κοκο :P)

Δημοσ.

Απο τους πλεον κομπλεξικους, μονοτονους, κολλημενους και 'γνωστες' ο wanna be Snoop Dog.

Οποιος παιρνει στα σοβαρα αυτα που λεει ο Σταθης προσβαλει την νοημοσυνη του, οποιος εχει ακουσει την εκπομπη του ισως καταλαβαινει.

Μιλαμε για ενα ατομο που ειναι εναντια στον μοντερνο τροπο ζωης, στις τρεντι τασεις, στα δηθεν, ο γνησιος ασυμβιβαστος rocknroller κτλπ κτλπ κτλπ.

Απο την αλλη μονομιας αποδεχτηκε να κανει την γλαστρα στο Ραδιο Αρβυλα για να ανεβασει το ιματζ του. Καθετε σχολιαζει την Τζουλια και την καθε πικραμενη σαν αργοπορημενη μεσημεριανη εκπομπη του Σταρ και απο την αλλη το παιζει ιδεολογος. Αν ειχε ιχνος σεβασμου και δεν ηταν ο κλασσικος που οπου δεις λεφτα στησου, απλα θα ελεγε μαγκες εγω δεν κανω για αυτη την εκπομπη, σορυ αλλα δεν γινετε να ειμαι το background του Κανακη και απλα να υπαρχω σαν ταπετσαρια για να μιλαω 30sec total σε εκπομπη 1 ωρας και να συμφωνω σε οτι λεει ο ντιβας. Πραγματικα οποτε τυχαινει και πετυχαινω την συγκεκριμενη εκπομπη παρακολουθω τον λεγαμενο κανα λεπτο. Οταν και αν τον δειξει η καμερα (σαν τον 4ο διαιτητη σε αγωνα ποδοσφαιρου ενα πραμα) ειναι σαν επιπλο, σαν ενα ομιλουμενο επιπλο γραφειου που κουναει απλα καταφατικα το κεφαλι του χωρις να μπορει να εκφερει ουτε κατα διανοια την αποψη του.

flame mode off, καιρο ηθελα να τον κραξω.

Δημοσ.

O Παναγιωτόπουλος στο Ράδιο αρβύλα υπάρχει για να φέρνει συγκροτήματα στο τέλος κάθε εκπομπής (να κάνει τα κονε δλδ) αλλιώς δεν νομίζω να τον βάζαν στην εκπομπή, αυτός είναι ο ρόλος του.

Δημοσ.

Διαβάζοντας όλα τα σχόλια ένα έχω να πω:

Δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...