Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Όχι. Αν γράψεις όμως, "αν οι άλλοι δεν είναι υπάνθρωποι, ας μην τους ανέχονται", τους βρίζεις. Ναι αλλα και πάλι δεν αναφέρεται σε όσους τους γνωρίζουν?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ναι αλλα και πάλι δεν αναφέρεται σε όσους τους γνωρίζουν? "Τωρα θ ακουσω τις γνωστες γλοιωδιες οτι τα ισοπεδωνω ολα, και δεν ειναι ολοι ετσι, και οτι υπαρχουν εξαιρεσεις και pay blue. Τιποτε δεν ειναι τυχαιο. Αν δεν ειναι ολοι τετοιοι υπανθρωποι, οι υπολοιποι ας μην τους ανεχονται." Εγώ για γενίκευση το διαβάζω αυτό. Ωπ, παράληψη της πηγής, από εδώ (αν και υπάρχει στην αρχή του thread).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 "Τωρα θ ακουσω τις γνωστες γλοιωδιες οτι τα ισοπεδωνω ολα, και δεν ειναι ολοι ετσι, και οτι υπαρχουν εξαιρεσεις και pay blue. Τιποτε δεν ειναι τυχαιο. Αν δεν ειναι ολοι τετοιοι υπανθρωποι, οι υπολοιποι ας μην τους ανεχονται." Εγώ για γενίκευση το διαβάζω αυτό. Ωπ, παράληψη της πηγής, από εδώ (αν και υπάρχει στην αρχή του thread). Εγω πάλι όχι!
WorshipTheNight Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Εγω πάλι όχι! και όμως αυτό ακριβώς κάνει, γι αυτό και στην αρχή με ευγένεια λέει "μην ακούσω οτι δεν είναι όλοι έτσι και ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και pay blue (μετάφραση πο..τσες μπλε)".Αρα εφόσον υπάρχουν αυτά τα περιστατικά,τότε τα ξέρουν και τους ανέχονται, οπότε είναι υπάνθρωποι όλοι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 και όμως αυτό ακριβώς κάνει, γι αυτό και στην αρχή με ευγένεια λέει "μην ακούσω οτι δεν είναι όλοι έτσι και ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και pay blue (μετάφραση πο..τσες μπλε)".Αρα εφόσον υπάρχουν αυτά τα περιστατικά,τότε τα ξέρουν και τους ανέχονται, οπότε είναι υπάνθρωποι όλοι. ειναι υπάνθρωποι σύμφωνα με το δικό του συμπέρασμα (ότι τους γνωρίζουν και δεν κάνουν κάτι).
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Επίσης τι μας νοιάζουν οι εκάστοτε χαρακτηρισμοί. Γιατί να τσατιστώ που έχει αυτήν άποψη; Κρητσικάκι είμαι και δεν με πείραξαν ούτε καν αυτά που λέει. Ούτε τρελαίνομαι σε κάθε άστοχο/εύστοχο χαρακτηρισμό. Ούτε ο στενός μου κύκλος αλλά ούτε και γνωστοί έστω ανήκουν στην κατηγορία που αναφέρει ο μεσιέ Σταθής, οπότε γι αυτό και δεν με απασχολεί. Έχω ακούσει και την ατάκα "είστε δολοφόνοι, φοβόμασταν να ρθουμε Κρήτη", ουκ ολίγες φορές. Η αντίδραση ήταν απλά "γουάτ δε φακ" με βλέμμα εξωγήινο του ενός δευτερολέπτου. Υπερβολικές δηλώσεις, υπερβολική ευθιξία γενικότερα. Μεν και δε ας αράξουν.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Επίσης τι μας νοιάζουν οι εκάστοτε χαρακτηρισμοί. Γιατί να τσατιστώ που έχει αυτήν άποψη;Κρητσικάκι είμαι και δεν με πείραξαν ούτε καν αυτά που λέει. Ούτε τρελαίνομαι σε κάθε άστοχο/εύστοχο χαρακτηρισμό. Ούτε ο στενός μου κύκλος αλλά ούτε και γνωστοί έστω ανήκουν στην κατηγορία που αναφέρει ο μεσιέ Σταθής, οπότε γι αυτό και δεν με απασχολεί. Έχω ακούσει και την ατάκα "είστε δολοφόνοι, φοβόμασταν να ρθουμε Κρήτη", ουκ ολίγες φορές. Η αντίδραση ήταν απλά "γουάτ δε φακ" με βλέμμα εξωγήινο του ενός δευτερολέπτου. Υπερβολικές δηλώσεις, υπερβολική ευθιξία γενικότερα. Μεν και δε ας αράξουν. Εγω πάντως με ένα 10λιτρο ρακόμελο, τα ξεχνάω όλα!
kouvas73 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ο τοπικ σταρτερ προσβλήθηκε γιατί είπε ο Παναγιωτόπουλος αυτά που είπε για τους Κρητικούς ή επειδή γίνονται αυτά που γίνονται στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα βέβαια? Εγώ προσωπικά ντρέπομαι σαν άνθρωπος όταν γίνονται αυτά κι ας μην είμαι από την Κρήτη.
Praetorianos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως ξέρω πως (ύφος τελειωμένου ΟΦιτζή): ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ .... Αστειεύομαι φυσικά, δεν τους παίρνει όλους η μπάλα, και τα ρέστα
De@th L0rd Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Τι να πω εντάξει. Την απέχθεια μου προς συγκεκριμένο είδος κρητικού (μαυροπουκαμισάς νταής με ναβάρα κ 3-4 παρόμοιους απο κοντά) την έχω δείξει έμπρακτα όταν ήταν σόλο. Κατά τα άλλα : [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yU3Prt0zvvs[/ame] Να συμπληρώσω εκείνο το πιλάφι για τα γαμήσια,τον ντάκο και την τσικουδιά.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Τι να πω εντάξει. Την απέχθεια μου προς συγκεκριμένο είδος κρητικού (μαυροπουκαμισάς νταής με ναβάρα κ 3-4 παρόμοιους απο κοντά) την έχω δείξει έμπρακτα όταν ήταν σόλο. Κατά τα άλλα : [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yU3Prt0zvvs[/ame] Να συμπληρώσω εκείνο το πιλάφι για τα γαμήσια,τον ντάκο και την τσικουδιά.
Praetorianos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Να συμπληρώσω εκείνο το πιλάφι για τα γαμήσια,τον ντάκο και την τσικουδιά. Lol δεν είναι για τα γαμήσια ρε, από το γάμο βγαίνει, επειδή το σερβίρουν στους γάμους. Απλώς επειδή μετά ακολουθεί "πάρτυ" θεωρούν ότι δίνει δύναμη. Και δεν το λέμε τσικουδιά, μας έχει μείνει τουρκικό κατάλοιπο να το λέμε ρακί. Που κανονικά είναι το ρακί, αλλά όλοι σχεδόν όταν πίνουν το κάνουν θηλυκό. "Πιάσε μπρε μια ρακή".
Praetorianos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Να συμπληρώσω εκείνο το πιλάφι για τα γαμήσια,τον ντάκο και την τσικουδιά. Lol δεν είναι για τα γαμήσια ρε, από το γάμο βγαίνει, επειδή το σερβίρουν στους γάμους. Απλώς επειδή μετά ακολουθεί "πάρτυ" θεωρούν ότι δίνει δύναμη. Και δεν το λέμε τσικουδιά, μας έχει μείνει τουρκικό κατάλοιπο να το λέμε ρακί. Που κανονικά είναι το ρακί, αλλά όλοι σχεδόν όταν πίνουν το κάνουν θηλυκό. "Πιάσε μπρε μια ρακή".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.