Προς το περιεχόμενο

O Στάθης Ν. Παναγιωτόπουλος και το ξεφτίλισμα της Κρήτης

WorshipTheNight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οταν θα μαθουμε να παραδεχομαστε τα λαθη τις αδυναμιες και τα ελλατωματα μας και προσπαθησουμε να τα διορθωσουμε θα γινουμε καλυτεροι ανθρωποι.δεν ειμαστε ολοι αγιοι.και οπως υπαρχει η συμπαθεια υπαρχει και η εμπαθεια.

Σωστά τα λες. Και?

Ο οποίος Παναγιωτόπουλος με τη λογική του καταδικάζει εγκληματίες ενώ εσύ τα βάζεις με την ελευθερία λόγου. Δεν είναι όλες οι λογικές... λογικές. Και οι αναλογίες παίζουν ρόλο.

Σύμφωνα με την ελληνική γλώσσα όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, ο παναγιωτόπουλος στα συγκεκριμένα γραπτά τσουβάλιασε με το... τσουβάλι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να λέει ο καθένας ό,τι βλακεία του έρθει στο κεφάλι, αλλά όπως αυτός έχει το δικαίωμα να λέει τις βλακείες του έτσι έχω και εγώ το δικαίωμα να τις κριτικάρω.

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην παιζετε με την κρητη γιατι θα αρχισουν τα aK να κελαηδουν ge ge? :-D

Και να πω και κατι κλασικο συνιθησμενο εδω, τοπικιστης ειναι αυτος που θεωρει τον τοπο του καλυτερο απο την κρητη :-)

Δημοσ.
Μην παιζετε με την κρητη γιατι θα αρχισουν τα aK να κελαηδουν ge ge? :-D

Και να πω και κατι κλασικο συνιθησμενο εδω, τοπικιστης ειναι αυτος που θεωρει τον τοπο του καλυτερο απο την κρητη :-)

Εσύ μάστορα να προσέχεις γιατί στην Κρήτη εκτός από μαχαίρια, καλάσνικοφ, παραπέτια στα hilux και καλιτσούνια ξέρουμε και από IP tracking. Το νου σου.

:P

Δημοσ.
Εσύ μάστορα να προσέχεις γιατί στην Κρήτη εκτός από μαχαίρια, καλάσνικοφ, παραπέτια στα hilux και καλιτσούνια ξέρουμε και από IP tracking. Το νου σου.

:P

Αχου τρεμω:lol:

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη: Φρίκη! Έβαλαν στη μέση σκυλί και το πυροβολούσαν!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=25962&catid=6

Μην ανησυχείτε, κάνας από το νησί μου θα ανέβηκε και σκότωσε τον σκύλο πάνω για αντιπερισπασμό.

Ας βγάλει τώρα ανακοίνωση στο blog του ο "δενέχω@@" και να μας πει ότι είναι υπάνθρωπος γιατί κάποιος στην πόλη του σκότωσε σκύλο και τον ανέχεται ακόμα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Θεσσαλονίκη: Φρίκη! Έβαλαν στη μέση σκυλί και το πυροβολούσαν!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=25962&catid=6

Μην ανησυχείτε, κάνας από το νησί μου θα ανέβηκε και σκότωσε τον σκύλο πάνω για αντιπερισπασμό.

Ας βγάλει τώρα ανακοίνωση στο blog του ο "δενέχω@@" και να μας πει ότι είναι υπάνθρωπος γιατί κάποιος στην πόλη του σκότωσε σκύλο και τον ανέχεται ακόμα.

Καλά μη λέμε ο,τι θέλουμε! Ανέχεσαι κάποιον όταν τον ξέρεις ποιος είναι και κάνεις την πάπια και όχι κάποιον γενικά και αόριστα!

Σαν περιστατικό, προφανώς είναι το ίδιο αρρωστημένο όπως και όλα τα υπόλοιπα!

B)

Που-Χου: Εσύ ανέχεσαι ας πούμε το γείτονα ή το συγγενή σου που κατέχουν παράνομα όπλα, μιας και το ξέρεις πως τα έχουν ενώ είναι παράνομο. :P

Δημοσ.
Καλά μη λέμε ο,τι θέλουμε! Ανέχεσαι κάποιον όταν τον ξέρεις ποιος είναι και κάνεις την πάπια και όχι κάποιον γενικά και αόριστα!

Που-Χου: Εσύ ανέχεσαι ας πούμε το γείτονα ή το συγγενή σου που κατέχουν παράνομα όπλα, μιας και το ξέρεις πως τα έχουν ενώ είναι παράνομο. :P

Μα ακριβώς αυτό καυτηριάζω, πως είναι δυνατόν σε έναν τόσο μεγάλο χώρο να ξέρεις τι κάνει ο άλλος; τι είναι ; το χωριό;

και το καυτηριάζω γιατί αυτό χρησιμοποίησε σαν επιχείρημα ο Σ.Π (διάβασε εδώ http://www.skylos.gr/2009/09/blog-post_6100.html)

"Τιποτε δεν ειναι τυχαιο. Αν δεν ειναι ολοι τετοιοι υπανθρωποι, οι υπολοιποι ας μην τους ανεχονται." (Στάθης Παναγιωτόπουλος).

Επίσης να υποθέσω καλοπροέραιτα όταν λες "Που-Χου: Εσύ ανέχεσαι ας πούμε το γείτονα ή το συγγενή σου που κατέχουν παράνομα όπλα, μιας και το ξέρεις πως τα έχουν ενώ είναι παράνομο." γείτονα "σου" και κυρίως συγγενή "σου" ότι δεν αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά, σωστά;

• Super Moderators
Δημοσ.

Η κατοχή όπλων δεν είναι εξ ορισμού παράνομη.

Κατά τα λοιπά, είχα πει εξαρχής ότι η αγανάκτηση είναι δίκαιη, η γενίκευση άδικη και τελικά αντιπαραγωγική για το στόχο που θέλει να προωθήσει ο Στάθης Π.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μα ακριβώς αυτό καυτηριάζω, πως είναι δυνατόν σε έναν τόσο μεγάλο χώρο να ξέρεις τι κάνει ο άλλος; τι είναι ; το χωριό;

και το καυτηριάζω γιατί αυτό χρησιμοποίησε σαν επιχείρημα ο Σ.Π (διάβασε εδώ http://www.skylos.gr/2009/09/blog-post_6100.html)

"Τιποτε δεν ειναι τυχαιο. Αν δεν ειναι ολοι τετοιοι υπανθρωποι, οι υπολοιποι ας μην τους ανεχονται." (Στάθης Παναγιωτόπουλος).

Επίσης να υποθέσω καλοπροέραιτα όταν λες "Που-Χου: Εσύ ανέχεσαι ας πούμε το γείτονα ή το συγγενή σου που κατέχουν παράνομα όπλα, μιας και το ξέρεις πως τα έχουν ενώ είναι παράνομο." γείτονα "σου" και κυρίως συγγενή "σου" ότι δεν αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά, σωστά;

Ναι βρε παιδι μου αλλά και ο ίδιος νομίζω πως αναφέρεται σε όσους γνωρίζουν και δεν κάνουν τίποτα και όχι στους πάντες!

Και προφανώς δεν αναφέρομαι σε σενα προσωπικά!

Δημοσ.

Πάντως πριν καμιά βδομάδα περπατούσα πίσω από τη Ροτόντα και άκουσα πυροβολισμούς. Τρόμαξα λίγο η αλήθεια είναι, αλλά στη συνέχεια μου είπε φίλη ότι είναι από το κρητικό στέκι λιγοπιοκει και το κάνουν κάθε σ/κ. (wtf κλπ)

Δημοσ.
Ναι βρε παιδι μου αλλά και ο ίδιος νομίζω πως αναφέρεται σε όσους γνωρίζουν και δεν κάνουν τίποτα και όχι στους πάντες!

Έτσι συμφωνώ και εγώ μαζί σου, απλά είναι χαζό και αστείο το τσουβάλιασμα του Σ.Θ. και δείχνω με ποιόν τρόπο.

Και το πιο άσχημα είναι να προσπαθείς να κάνεις και εσύ το κομμάτι σου και να τα ακούς και από πάνω από όσους δεν ξέρουν τι πραγματικά γίνετε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Έτσι συμφωνώ και εγώ μαζί σου, απλά είναι χαζό και αστείο το τσουβάλιασμα του Σ.Θ. και δείχνω με ποιόν τρόπο.

Και το πιο άσχημα είναι να προσπαθείς να κάνεις και εσύ το κομμάτι σου και να τα ακούς και από πάνω από όσους δεν ξέρουν τι πραγματικά γίνετε.

Απο την άλλη επίσης, αν εγώ γράψω πχ: "ένας @#$$#%$@# Κρητικός, Αθηναίος, κλπ κλπ βασάνισε ένα ζώο", δεν σημαίνει ότι ταυτόχρονα βρίζω όλους τους κατοίκους!

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι. Αν γράψεις όμως, "αν οι άλλοι δεν είναι υπάνθρωποι, ας μην τους ανέχονται", τους βρίζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...