Προς το περιεχόμενο

O Στάθης Ν. Παναγιωτόπουλος και το ξεφτίλισμα της Κρήτης

WorshipTheNight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν τον πάω τον συγκεκριμένο δεν είδα κάπου να κατηγορεί όλους τους Κρητικούς αλλά αυτούς τους Κρητικούς που κάνουν τέτοιες αγριότητες.

Μου θύμισε το χιουμοριστικό βίντεο του Λαζόπουλου που πάλι είχαν προσβληθεί οι Κρητικοί.

Χωρίς λόγο κατά την άποψη μου και οι δύο περιπτώσεις.

Δημοσ.

Ο "σκύλος" είναι γενικότερα κομπλεξικό άτομο και στη Θεσσαλονίκη οι περισσότεροι τον αντιμετωπίζουν σα μαλάκα,και έπειτα κι από μια προσωπική συνάντηση μαζί του, τείνω κι εγω ή μάλλον έχω την ίδια γνώμη. Βασικά πιστεύω ότι του τη σπάνε γενικότερα οι γύρω του και νεο-ελληνικός τρόπος ζωής γι αυτό γκρινιάζει κ βρίζει. Κάτι που έχουμε κοινό.

---------- Προσθήκη στις 11:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:20 ----------

Και απ'ότι βλέπω δεν αναλώνονται μόνο σε σκυλιά

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3313069&postcount=1748

Μόνο και μόνο που διάβασα την περιγραφή μου 'ρχεται εμετός,και κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να βλέπουν επιτέλους αυτή την παπαριά που λέγεται "saw"

Στο συγκεκριμένο έχει μεγάλο δίκιο πάντως. Τα συμπλέγματα των κρητικών ας βγαίνουν μεταξύ τους και όχι σε ζώα.

Δημοσ.

apd453 Μάλον δεν το διάβασες προσεκτικά:

"Τιποτε δεν ειναι τυχαιο. Αν δεν ειναι ολοι τετοιοι υπανθρωποι, οι υπολοιποι ας μην τους ανεχονται. "

Το οποίο σημαίνει ότι δεν είναι τυχαίο που συμβαίνουν στην Κρήτη αυτά,εφόσον

τους ανεχόμαστε τους ανώμαλους [πως δηλ τους ανεχόμαστε; να πάρω το αυτοκίνητο να πάω στην άλλη πλευρά της Κρήτης και να τον δείρω δηλ; τότε θα είμαι σωστός; ]

τότε είμαστε όλοι σαν κ αυτούς (υπάνθρωποι).

Επίσης αν διαβάσεις προσεκτικά παρακάτω στο blog όταν βασάνισαν και κρέμασαν σκύλους στην Χαλκίδα δεν είδα βρισιές για όλη την Χαλκίδα πουθενά

"Επίσης σε επόμενο άρθρο εδώ του κ. Παναγιωτόπουλου, όπως πάλι κάποιοι ψυχολογικά διαταραγμένοι "Εδεσαν το σκυλί από όχημα, το έσυραν ώσπου να γδαρθεί, στη συνέχεια το κρέμασαν ζωντανό σε ένα δέντρο και το άφησαν να πεθάνει."

ο κύριος αρθρογράφος αρκέστηκε απλά στο να το αναφέρει και να θέσει το ερώτημα:

"Μήπως ξέρει κανείς ποιοί το έκαναν;""

άρα δεν μας ενδιαφέρει αν ένας σκύλος υπέφερε, αλλά που υπέφερε.

Δεν τον πάω τον συγκεκριμένο δεν είδα κάπου να κατηγορεί όλους τους Κρητικούς αλλά αυτούς τους Κρητικούς που κάνουν τέτοιες αγριότητες.

Μου θύμισε το χιουμοριστικό βίντεο του Λαζόπουλου που πάλι είχαν προσβληθεί οι Κρητικοί.

Χωρίς λόγο κατά την άποψη μου και οι δύο περιπτώσεις.

Δημοσ.

η γενικευση δν ειναι πολυ σωστη αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι 1 ή 2 περιστατικα και απο προσωπικη αποψη μπορω να πω οτι σε ενα μεγαλο ποσοστο των Κρητικων (και γενικοτερα Ελληνων) ταιριαζει γαντι η περιγραφη του Στάθη Ν. Παναγιωτόπουλου

Δημοσ.
σε ενα μεγαλο ποσοστο των Κρητικων (και γενικοτερα Ελληνων) ταιριαζει γαντι η περιγραφη του Στάθη Ν. Παναγιωτόπουλου

Όντε κατέβεις στην Κρήτη λοιπόν, και σ' αρπάξουμε απ' το μπέτη θα παρακαλάς να δείξωμ' έλεος για δεν εκάτεχες σκιας ότι είμαστε φιλόξενο νησί. Αλλά ξάνοιξε, εμείς κάτι βλάσφημους σα και σένα τσοι βαρίχνουμε και τσοι περνάμε απ' το τσιγκέλι να σκούζουν σαν τα ρίφια, γροικάς?

Κι ανε θαρρείς πως ο πολιτισμός πάτησε το πόδι του παέ, κάνεις λάθος γι' αυτό γλάκα αλάργο! Επαέ πέρα δεν επατήσαν μωρέ Τούρκοι και Γερμανοί οχτροί, εθάρρουνες πως θ΄αφήναμε τον πολιτισμό? Διάλε τσ' αποθαμένους σας διάλε, ίντα θέλω κι ασχολούμαι μπλιο με τσοι τροζούς.

Δημοσ.
Όντε κατέβεις στην Κρήτη λοιπόν, και σ' αρπάξουμε απ' το μπέτη θα παρακαλάς να δείξωμ' έλεος για δεν εκάτεχες σκιας ότι είμαστε φιλόξενο νησί. Αλλά ξάνοιξε, εμείς κάτι βλάσφημους σα και σένα τσοι βαρίχνουμε και τσοι περνάμε απ' το τσιγκέλι να σκούζουν σαν τα ρίφια, γροικάς?

Κι ανε θαρρείς πως ο πολιτισμός πάτησε το πόδι του παέ, κάνεις λάθος γι' αυτό γλάκα αλάργο! Επαέ πέρα δεν επατήσαν μωρέ Τούρκοι και Γερμανοί οχτροί, εθάρρουνες πως θ΄αφήναμε τον πολιτισμό? Διάλε τσ' αποθαμένους σας διάλε, ίντα θέλω κι ασχολούμαι μπλιο με τσοι τροζούς.

κατουρα και λιγο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...