Προς το περιεχόμενο

ATI HD 5570 1GB - slow boot

andyrazos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Μόλις άλλαξα την κάρτα γραφικών μου και έβαλα την αναγραφόμενη στον τίτλο.

Το πρόβλημα είναι ότι μετά την αντικατάσταση κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή, η οθόμη παραμένει μαύρη για 2 περίπου λεπτά και μετά μπαίνω κανονικά στα windows 7. άλλο πρόβλημα δεν έχω με την κάρτα μιας και παίζω όλα τα παιχνίδια που θέλω στο full.

Έχει κανείς κάποια ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?

Δημοσ.

Δεν έχω το κοίταξα. Η μητρική είναι ASUS m2N4-SLI. Το μόνο που βρήκα στο bios είναι μια επιλογή (display adapter νομίζω) που παίρνει 2 τιμές: PCI & PCI-E. Δοκίμασα και τις 2 αλλά τα ίδια.

Δημοσ.

Αν την έχεις συνδεδεμένη με DVI δοκίμασε να την συνδέσεις στην άλλη dvi της καρτας!!

Δημοσ.
Αν την έχεις συνδεδεμένη με DVI δοκίμασε να την συνδέσεις στην άλλη dvi της καρτας!!

+1

Συμβαίνει πολλές φορές το ένα dvi να είναι καλυτερο από το άλλο.

Εδώ τα λέει αρκετά αναλυτικά, ρίξε μια ματιά , ειδικά στο σημείο που λέει "Symptoms: BIOS and powerup screens aren't visible but monitor works fine in Windows" έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες

http://www.playtool.com/pages/dvitrouble/dvitrouble.html

Αν σου κάνει τα ίδια και με το άλλο dvi ισως να λυθεί το πρόβλημα με αναβάθμιση του bios της κάρτας(προσοχή με αυτό! Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα με την εγγύηση αν πάει κατι στραβά)

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις προτάσεις σας. Μια διευκρίνηση: Έχω μόνο μια κάρτα γραφικών και όχι 2. Ο τύπος τησ μητρικής είναι m2n4 - SLI, αλλά εγώ έχω μόνο μια κάρτα. Δεν την έχω συνδέσει με DVI αλλά με το κλασσικό VGA.

Δημοσ.

Αν η οθόνη σου έχει και dvi καλύτερα να συνδέσεις την κάρτα στο dvi. Αν δεν έχει και έχει μόνο αναλογικό vga, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις και τον αντάπτορα απο dvi σε vga της κάρτας, που λογικά παρέχεται μαζί με την κάρτα που πήρες.

Δημοσ.

Μόλις έκανα την σύνδεση με DVI αλλά ο χρόνος για το boot παραμένει ο ίδιος. Έχει νόημα να δοκιμάσω να τοποθετήσω την κάρτα σε άλλο slot?

Δημοσ.

Εναι προβλημα ασυμβατοτητας της σειρας 5χχχ της ατι με τα chipset της nvidia φιλε και εμενα το ιδιο μου εκανε σε μαι asus striker extreme με το 680i αν το ψαξεις στο ιντρνετ θα το δεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...