Προς το περιεχόμενο

NETBOOK μεχρι 300e

giorgos1966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καμια περιπτωση ο atom να παιζει ομαλα 720p στο youtube.......μην λετε πραγματα που δεν στεκουν!:mad: ειχα 2 απο δαυτα με ενημερωμενους drivers και σερνοταν!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φιλε μ οταν λες οτι η γυναικα σ παιζει παιχνιδια ενοεις τυπου facebook δηλαδη flash;

καλημερα. ναι τυπου facebook! η γυναικα μου τον θελει για να μπαινει internet, να κατεβαζει η αποθηκευει φωτο(ανθοπωλειο)και να παιζει παιχνιδια απο το facebook! τον εχω παραγγειλει (Asus EEEPC 1101HA White), και τον περιμενω την Τριτη! με αυτα ομως που λετε παραπανω με προβλιματισατε! λετε να εκανα βλακεια; και μια ακομα ερωτιση: ο 10αρις με αυτον που θα παρω εχει διαφορα στην εικονα; δηλαδη θα φαινονται μικρα τα γραμματα κτλ; η θα βγαλει τα ματια της και θα με κυνηγαει η πεθερα μου!!!! εαν ειναι να ακυρωσω την παραγγελεια και να τον αντικαταστησω με αυτον Acer Emachine E525-312G25Mn(την γνωμη σας).στα λεφτα η διαφορα τους ειναι 35e. ευχαριστω

Δημοσ.
καλημερα. ναι τυπου facebook! η γυναικα μου τον θελει για να μπαινει internet, να κατεβαζει η αποθηκευει φωτο(ανθοπωλειο)και να παιζει παιχνιδια απο το facebook! τον εχω παραγγειλει (Asus EEEPC 1101HA White), και τον περιμενω την Τριτη! με αυτα ομως που λετε παραπανω με προβλιματισατε! λετε να εκανα βλακεια; και μια ακομα ερωτιση: ο 10αρις με αυτον που θα παρω εχει διαφορα στην εικονα; δηλαδη θα φαινονται μικρα τα γραμματα κτλ; η θα βγαλει τα ματια της και θα με κυνηγαει η πεθερα μου!!!! εαν ειναι να ακυρωσω την παραγγελεια και να τον αντικαταστησω με αυτον Acer Emachine E525-312G25Mn(την γνωμη σας).στα λεφτα η διαφορα τους ειναι 35e. ευχαριστω

Εχω ακριβως το ιδιο σε μαυρο και σε win 7 ειναι σουπερ.Τα πληκτρα για μενα ειναι κανονικα παρολο που εχω λουκανικα για δαχτυλα.Η αυτονομια ειναι παρα πολυ καλη και δεν μπορω να πω οτι εχω προβλημα σε καμμενα φλασοειδη παιχνιδια.Το μονο που εχω πειραξει ειναι να βαλω μεγαλυτερη ram (2gb γτ ειμαι ψωναρα και θελω aero effects στο netbook-με 1gb θα εχει θεμα στον συγκεκριμενο τομεα).Για μενα εχει μονο ενα τεραστιο αρνητικο - αν και βλεπω οτι το θες για γυναικα και δεν προκειται να σε ενδιαφερει αλλα παρολα αυτα οφειλω να στο πω- δεν προκειται ποτε να τρεξεις linux επανω του απροβληματιστα (βλεπε GMA 500).Για οτιδηποτε αλλο για αυτο το μηχανακι ρωτα αφοβα.

Δημοσ.
εγω με τον Ν280 στον chrome δεν μπορουσα να παιξω τιποτα(και ακομη δεν μπορω)ενω αντιθετα ο Firefox του δινει και καταλαβαινει.Μεχρι και 720 βιντεο απο youtube τρεχει..:X

Εγω με Lenovo S10-2 (n280) μνημη 2gb ddr2 667mhz κ δεν μπορω να παιξω τιποτα σε flash ομαλα.Ολο σπασιματα...Τι μπορει να φταιει ρε παιδια??Τα windows 7 starter μηπως?? (εχω βαλει safari,explorer,mozila κ καμια βελτιωση) Λετε να βαλω chrome μηπως γινει τπτ??

Δεν το περιμενα τοσο αδυναμο τελικα τo lenovo κ με τοση μνημη πια...Λετε να ειναι τελικα καλυτερα τα xp??

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, ο Ατομ sucks σε HD...

Ειδικα youtube flash HD ουτε σε XP ουτε σε 7 δεν προκειται να δεις, ουτε με 1GB ουτε με 2GB ram.

Πραγματικα απορω πώς παιζει στο φιλο, αφου κολλαει ελεηνα. Δεν ειναι οπως στις 720p ματροσκες, που κουτσα στραβα κατι καταφερνει...

Δημοσ.

για να σας λυθει η απορια,ειχα κατεβασει ενα προγραμμα το οποιο κλοκαρε το GMA950 μου απο 166MHz στα 400MHz..φυσικα το μηχανημα τρελαινοταν(ειχα 100%χρηση cpu και 57C θερμοκρασια)ειχα ξεχασει να το γραψω και ζητω συγνωμη γιατι φανηκα και λαλακας(χεχε).Υπο κανονικες συνθηκες δεν βλεπεις με την καμια..

Δημοσ.
για να σας λυθει η απορια,ειχα κατεβασει ενα προγραμμα το οποιο κλοκαρε το GMA950 μου απο 166MHz στα 400MHz..φυσικα το μηχανημα τρελαινοταν(ειχα 100%χρηση cpu και 57C θερμοκρασια)ειχα ξεχασει να το γραψω και ζητω συγνωμη γιατι φανηκα και λαλακας(χεχε).Υπο κανονικες συνθηκες δεν βλεπεις με την καμια..

Το GMABOOSTER που προφανως αναφερεις δεν εχει να κανει με την καμια στην επιταχυνση των video στο youtube το οποιο βλεπει την cpu και μονο νεοτερες καρτες γραφικων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...