Προς το περιεχόμενο

NETBOOK μεχρι 300e

giorgos1966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας.θελω να παρω ενα netbook για την γυναικα μου.απλα για να σερφαρει και να παιζει κανα παιχνιδι απο κανενα site.το μονο που θελει να εχει καλη καρτα γραφικων.βασικα οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα(ελεω κρισης)!!! ευχαριστω

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε μου το 90% των netbook εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα,απλα προσεξε να εχει μπαταρια 6cell ωστε να εχει αυτονομια

Δημοσ.

Τα 10αρια αρχιζουν και χανουν πολυ πλεον.....μικρη και κακη αναλυση οθονης και μικρα σε μεγεθος πληκτρα.....και να μου χαριζανε ενα δεν ξαναγυρνω πισω.....

Δημοσ.

ενασ φιλος πιο πανω μου προτεινε αυτο ASUS EEE PC1000H. αλλα εχει windows xp! εγω θελω να παιρνει τα windows 7! απο DEL τι λετε ειναι αξιοπιστα; ευχαριστω

Δημοσ.

τελικα κατεληξα στο Asus EEEPC 1101HA White απο το Πλαισιο.μια ερωτιση μονο: windows 7 παιρνει; γιατι εχει xp/linux! ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Ναι παιρνει, αλλα μην βαλεις aero glass effect γιατι χανει πολυ σε αποκριση. Εχω ενα Acer 751H με ιδια χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

πολυ καλες οι προτασεις του κωστα,δεν νομιζω να ειναι προβλημα τα 28 ευρω που ειναι πανω απο την τιμη που λεει ο φιλος:-)

Δημοσ.

Δυστυχως netbook οικονομικο με καλη καρτα γραφικων δεν γινεται!

Πρεπει να ανεβεις κατα πολυ κατηγορια (στα 500 πχ ευρω) για να εχει κατι σε radeon 4350 η nvidia ION

Στο τρακοσαρι θα πετυχαινεις καρτες τυπου intel gma 950 που απλα γελαει ο κοσμος, ενα pro evolution πενταετιας σερνεται.

Αν μπορεις να συμβιβαστεις στην απουσια 3d παιχνιδιων πλην εξαιρεσεων πηγαινε σε ενα asus 1000αρι (κοιτα στην wikipedia για διαφορες στα μοντελα eee)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...