Προς το περιεχόμενο

Κολάει το pc στο κλείσιμο

Salonica

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Έχω τα xp pro. Εδώ και αρκετές μέρες το pc κολάει κατά το κλείσιμο, παγώνει η εικόνα στο σημείο που βγάζει την οθόνη "windows is shutting down" ενώ το υπόλοιπο σύστημα δουλεύει κανονικά, από εκεί και περά ο μόνoς τρόπος για να τον απενεργοποιήσω είναι να κρατώ παρατεταμένα πατημένο το κουμπί της εκκίνησης μέχρι να σβήσει. Συγκεκριμένα ξεκίνησε να γίνετε αυτό με το που άλλαξα το ένα από τα δυο εσωτερικά recorder που είχα με ένα blu ray combo player της samsung. Για να σιγουρέψω ότι φταίει αυτό το ξεκούμπωσα από το σύστημα και έκλεινε μια χαρά, όταν το ξανακουμπωνα στο σύστημα εξακολουθούσε το λειτουργικό να κολάει κατά το κλείσιμο. Πέραν αυτού του προβλήματος δε μου παρουσιάζει απόλυτος τίποτα άλλο και δουλεύει μια χαρά. Έχω κάνει ενημέρωση το firmware του, έχω ψάξει στο site της εταιρείας και γενικότερα στο internet μπας και βρω κανα driver ή οτιδήποτε άλλο μήπως βοηθήσει την κατάσταση αλλά τίποτα. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σ' αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.

Εχεις καμια αλλη παλια PCI καρτα κουμπωμενη? π.χ. dial up modem? Αν το bitlocker ειναι on, το κανεις off, ή κανεις το σημερινο update οσων αφορα μονο το bitlocker ομως..... αυτα που σου ειπα για τις PCI καρτες ισχυουν παραυτα.

Δημοσ.

Παλιά pci κάρτα δεν έχω, οι μόνες pci κάρτες που είναι κουμπομένες ειναι η κάρτα ήχου της trust 7.1 και έναν sata controler στον οποίο είναι συνδεδεμένα τα δυο recorder που προανέφερα και είναι και τα δυο αγορασμένα μέσα στο περασμένο δύμηνο

Δημοσ.

Τι να βγάλω και να δοκιμάσω; Σου εξήγησα ότι με τα προηγούμενα recorders το σύστημα δούλευε ρολόι, αυτό που φταίει είναι το blu ray, ξέρω τι φταίει αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το κάνει, τέλος το σύνδεσα κατ' ευθείαν στα sata της μητρικής και συνεχίζω να έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο κλείσιμο του υπολογιστή

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα σας εχς το JOJKPS F41AVCL2NKT SCSI CdRom Device ειναι συνδεμενο με σατα στον Η/Υ αλλα δεν το βλεπς στην λισστα με τα αλλα ψδ ρομ εχς αλλα 2 αλλα με ide συνδεση οταν παω στα δεωιψε το βλεπει κανονικα μ το δειχνει οπωσ σας το εδειξα "JOJKPS F41AVCL2NKT SCSI CdRom Device" αλλα γιατι δεν το βλεπω στον υπολογιστη μου αναβει συνεχωσ το πρασινο λαμπακι τι μπορω να κανς για να το χρησιμοποιω? ευχαριστς πςριμενς ,,,,

epishw exw egatesthmena windows XP kai WIN 7

Δημοσ.
καλησπερα σας εχς το JOJKPS F41AVCL2NKT SCSI CdRom Device ειναι συνδεμενο με σατα στον Η/Υ αλλα δεν το βλεπς στην λισστα με τα αλλα ψδ ρομ εχς αλλα 2 αλλα με ide συνδεση οταν παω στα δεωιψε το βλεπει κανονικα μ το δειχνει οπωσ σας το εδειξα "JOJKPS F41AVCL2NKT SCSI CdRom Device" αλλα γιατι δεν το βλεπω στον υπολογιστη μου αναβει συνεχωσ το πρασινο λαμπακι τι μπορω να κανς για να το χρησιμοποιω? ευχαριστς πςριμενς ,,,,

epishw exw egatesthmena windows XP kai WIN 7

Μεταξύ μας τώρα: Περιμένεις να πάρεις απάνηση σε αυτό που έγραψες; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...