digitals Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Και για να χαλαρώσουμε λιγο και η Τζούλια πηρε λεφτά και εδωσε και αυτή κατι που απο οτι βλέπω τελικα αναλογο θα πρεπει να δώσουμε και εμεις....
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Digital ευχαριστώ για τις πληροφορίες όσον αφορά την Κύπρο. Πάντα την αγαπούσα αυτή τη χώρα. ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΌΝΗΣΟ ΔΏΣΤΕ ΥΨΗΛΆ ΕΠΙΤΌΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΑΌ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ. ΕΊΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΉ (έτσι, για να το σιγουρέψουμε) ΌΠΑ, ΟΠΑ, όλα τα μωρά στην πίστα. Να βλέπω ομορφιές.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=YYYq6D6FXZA[/ame] Μόλις γύρισα από την Κύπρου. Όλα οκ. Επειδή πήγα μέσο γνωστού μου κράτησε την ταυτότητα για να ετοιμάσει μόνος του τα χαρτομάνια. Μόνο που μου είπε πως θέλει 3 εβδομάδες περίπου. Οι συναλλαγές γίνονται με εμβάσματα (έξτρα κόστος). Γι 'αυτό θα πρέπει να κρατήσετε κάποια χρήματα εδώ για βάλε-βγάλε και τα χοντρά εις την αιματοβαμμένη Τσύπρον. Το επιτόκιο είναι κάπου 2,8 (όχι κλειστά) όπως και στις Ελληνικές δηλαδή (εδώ γελάμε). Σου στέλνουνε χαρτί για τους τόκους (φορολογούνται στην Ελλάδα). Για κάθε 1000 κατάθεσης ένα χαλούμι δώρο.
random Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Εδω μιλαμε σημερα καταλυθηκε το Συνταγμα, συμφωνησαμε να γυρισουμε οικονομικα κ βιοτικα σε περιοδους μεταπολιτευσης για να παρουμε βοηθεια κ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ...συμφωνησαμε να γυρισουμε οικονομικα κ βιοτικα σε περιοδους μεταπολιτευσης για να παρουμε βοηθεια κ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ .. μετά: έχει ο Θεός. για να συνεχιστούν τέτοιες αλητείες... και τέτοιες (Καμία αγωγή δεν έχει καταθέσει μέχρι σήμερα κατά της SIEMENS το Ελληνικό Δημόσιο) ----------------------------------------------------------------------------------- Εκτακτο παράρτημα: Θα μας δώσει λεφτά ΤΣΑΜΠΑ! Ναι! για δες πώς κάνει: (τα παιδιά να απομακρυνθούν απο την οθόνη πριν το ξε-spoilιάρισμα) ξανασκέψου το. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και ΜΟΝΟ όποιος διαθέτει εσωτερική πληροφόρηση θα την βγάλει καθαρή.. συν χίλια
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Λίζαααα.... θα ρθείς, θα κάνουμε μπανάνα:cool:. Και που είσαι ακόμη............... καπάκι στο καπάκι, τρικάπακο....
fearwhatnow Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Λίζαααα.... θα ρθείς, θα κάνουμε μπανάνα:cool:. Και που είσαι ακόμη............... καπάκι στο καπάκι, τρικάπακο.... Χοχοχοχο!Παρε να'χεις.Που ειναι τα τζιμανια που λεγανε οτι δεν κινδυνευουν οι καταθεσεις?Φυσικα θα βρουν τροπο παλι μεσω των κατευθυνομενων ΜΜΕ να υποβαθμισουν το θεμα.Για ποτε θα φανε τα λεφτα του κοσμακη χαμπαρι δεν θα παρει κανεις.
Absinthe Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ει-πι-ντι και φιαργουατναου, αφου δεν εχετε ΙΔΕΑ απο οικονομικα και δη, χρηματοοικονομικα, καλο θα ηταν να μην κανετε αυθαιρετες και δογματικες κρισεις, οι οποιες μπορει να επηρεασουν και αλλους. ραντομ, τα χρηματα που δανειζομαστε ειναι ΚΥΡΙΩΣ για τοκοχρεωλυσια, για να μην κανουμε ντιφολτ.
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Εμπιστοσύνη έχω χρόνια τώρα ΜΟΝΟ τον γλυκό μου εαυτούλη. Γούτσου, γούτσου.... Εφόσον δουλεύεις σε σχετικό επάγγελμα θα γνωρίζεις ότι έστω και το παραμικρό ρίσκο πληρώνεται extra. Πράγμα που δεν βλέπω να συμβαίνει. Εξάλλου στην Κύπρο έχει και καλύτερα επιτόκια. Απορώ πως δεν το είχα ψάξει παλαιότερα. Και πιο σίγουρα και επιτόκιο.
Absinthe Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Οπως νομιζεις, αλλα οχι να κανεις σημαια της λαθος αποψης σου, ενα rating της moody's, του ιδιου biased οικου που ειχε την λεμαν με aaa- ενα μηνα πριν σκασει κ να ευαγγελιζεσαι, με αυτον τον τροπο, τη δικαιωση. Και γενικα, οκ, τα οικονομικα ψιλοπαπατζιλικι ειναι, δεν ειναι και καμια σοβαρη επιστημη, αλλα χρειαζεται να ξερουμε τα βασικα για να το παιξουμε ειδημονες. Και ειδικα σε ενα φορουμ οπου διαβαζουν και αλλοι και επηρεαζονται.
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δεν το παίζω ειδήμονας. Παρατήρησες κάτι τέτοιο? Εγώ τα λεφτουδάκια προσπαθώ να σώσω. Είμαι λίγο σκρουτζάκος. Προτιμάω να τα κάνω ουίσκια στο Βασιλάκη.
Absinthe Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Θα μπορουσα να σου πω για εγγυηση καταθεσεων βασει νομου, για seniority καταθεσεων, για deposit/loan ratio, για διατραπεζικη αγορα, για securitization στην ECB, για covered bonds, για θεσμικο πλαισιο Basel, θα μπορουσα να σου πω για πολλα, αλλα δεν εχει νοημα. Εχεις ηδη σχηματισει αποψη. Κανε ο,τι νομιζεις, δικα σου λεφτα ειναι. Σταματα ομως να πανικοβαλλεις και να μανιπουλαρεις -αθελα- και αλλους εδω μεσα. Τα εσωσες, το καταλαβαμε. Τι αλλο θες? My preciouuuuuuussssss....
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Οι νόμοι και τα συντάγματα υπάρχουν για να καταργούνται, να καταπατούνται και να τροποποιούνται. Ένα ΠΧ πρόσφατο: "Ημείωση μισθών αντίκειται όμως και στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Πλέον, από 1.12.2009, με τη θέση σε νομική ισχύ της Συνθήκης της Λισαβόνας και του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε., κατοχυρώνονται αντίστοιχα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα (εδώ εφαρμοστέα είναι τα άρθρα 15 παρ. 1, 31 παρ. 1 και 17 του Χάρτη) στους Ευρωπαίους πολίτες. Με απλά λόγια, η γενική κατάργηση του λεγόμενου «14ου μισθού» των δημοσίων υπαλλήλων μονομερώς από την πολιτική εξουσία δεν είναι απλώς η «κόκκινη γραμμή» των διαρθρωτικών αλλαγών για την κυβέρνηση, όπως προκύπτει από πολιτικές δηλώσεις. Είναι και αντισυνταγματική και αντίθετη στο πρωτογενές Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Διδάκτωρ Συνταγματικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου" Πηγή Εντάξει θα μου πεις, δεν καταργήθηκε ο 14ος (ακόμη). Όχι Γιάννης, Γιαννάκης. Σε λίγο, όχι Γιάννης, Πέτρος Λες να καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας από τον apd453?
Absinthe Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Καταρχην, τα Συνταγματα δεν καταργουνται. Μπορουν μονο να αναθεωρηθουν, καθε 5 χρονια και μαλιστα με 3/5 των ψηφων. Οποτε ξεχνα το. Επισης, ολα αυτα που σου εγραψα τα διαβασες? Ξερεις τι ειναι? Δυστυχως, ο πανικος των apd453 ανα τον κοσμο και η ψυχολογια της μαζας ειναι ανεξελεγκτη, οποτε γιου νεβερ νοου.
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Καταρχήν αναφέρομαι σε νόμους και συντάγματα. Εσύ στην λέξη κόλλησες? Το αποτέλεσμα μετράει. Αυτό που λέω εγώ το καταλαβαίνεις? Αυτά που είπε ο συνταγματολόγος τα κατάλαβες? Αν είναι να παίζουμε με τις λέξεις πες το μου να το ξέρω. Μου μιλάς για νόμους και σου λέω πως οι νόμοι όπως ψηφίζονται έτσι ξεψηφίζονται. Εσύ πες ότι δεν είναι έτσι. Εσύ πες ότι δεν υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα στο κοντινό παρελθόν. Εσύ πες ότι κανένας δεν είναι πάνω από νόμους. Τα φράγκα είναι πολλά. Κι όταν τα φράγκα είναι πολλά χ3σε νόμους και συντάγματα.
mentoras99 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ξερει κανεις για την Κυπρου(για λογαριασμο στην Κύπρο) κατι απο τα παρακατω? - Με την καρτα ΑΤΜ, αν κανεις αναληψεις/καταθεσεις μεσω του ΑΤΜ, υπαρχει καποια χρεωση? (εννοω λογω του οτι ο λογαριασμος ειναι στη μεγαλονησο και οχι στην ελλαδα) - Για το κοστος εμβασματος, ισχυει μονο για συναλλαγες στο γκισε? Πχ. αν εγω κανω καταθεσεις μεσω web banking αλλης τραπεζας προς τον λογαριασμο της Κυπρου, παλι με χρεωνει? - Υπαρχει καποια ταξη μεγεθους για το κοστος εμβασματος να δουμε τι χρεωσεις πεφτουν, ωστε να ξερουμε αν ειναι αγιογδύτες ή οχι; - Αντιστοιχως, με χρηση του web banking της Κυπρου, υπαρχει κοστος για να κανεις μεταφορα σε αλλο 'ελληνικο' τραπεζικο λογαριασμο; - Ειναι εξακριβωμενο οτι αν χρεωκοπησει η ελλαδα, τα χρηματα μας ως ευρισκομενα στην Κυπρο, δεν κινδυνευουν? Ρωτω για επιβεβαιωση. - Αληθευει οτι απο ελλαδα αυτη η διαδικασια, στην κανουν μονο για 5ψηφιο νουμερο χρηματων? Πχ. αν καποιος θελει να καταθεσει 9000ευρω(4ψηφιο) την κανουν την διαδικασια απο το τραπεζικο υποκαταστημα στην ελλαδα? Γνωριζει κανεις?
Absinthe Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Apd δεν εχεις καταλαβει τιποτα. Απο ολα αυτα που σου εγραψα, μονο το περι εγγυησης καταθεσεων εχει να κανει με νομους. Τα αλλα, δηλαδη seniority, διατραπεζικες, covered bonds κτλ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ. Αυτα σε ρωτησα αν καταλαβαινεις τι ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.