Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση μητρικής για AMD Phenom 9950

Indiko_Xoiridio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες μαζί με τα παρελκόμενα τι εννοείς;

Την μητρική θα τους πας και μόλις στην αλλάξουν θα σιγουρευτείς και για τον επεξεργαστή.Λογικά αυτοί θα την ελέγξουν και θα σε πάρουν τηλ ποια θέλεις όμοιας αξίας να στην αλλάξουν.Δεν θα στη γυρίσουν κιόλας πίσω την χαλασμένη.

Δημοσ.

Παρελκόμενα εννοώ τα καλώδια που είχε μαζί, κάτι controllers για extra usb, την κεραία της κάρτας wifi, κάτι ψήκτρες για τις RAM,τα βιβλιαράκια κτλ.

Να τους τα δώσω και αυτά ή μόνο την μητρική;

Δημοσ.

Αν τα έχεις τα παρελκόμενα βάλτα και αυτά μέσα στο κουτί, εκτός και αν κάτι απ' αυτά χρειάζεσαι..

Δημοσ.

Τελικά πήγα και την άφησα στο e-shop point και μου είπε ότι θα την στείλει αύριο το πρωί να την ελέγξουν και θα με πάρουν τηλ. μέσα σε εφτά μέρες...

Ρώτησα την υπάλληλο αν θα μου κόψουν πιστωτικό και μου είπε ότι μάλλον θα μου προτείνουν να μου την αλλάξουν με κάποια άλλη ίδιων (ή και καλύτερων...) χαρακτηριστικών, μιας και το μοντέλο μου δεν υπάρχει πια.

Η τιμή που την είχα αγοράσει είναι 142 euro. Αυτήν την στιγμή στο site έχουν μόνο αυτές:

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%C7%D4%D1%C9%CA%C7+%CA%C1%D1%D4%C1&filter-22=1&filter-58=1&filter-6=1

Δημοσ.

Ναι μια χαρά επιλογή είναι... και X6 capable και σου μένει και υπόλοιπο από το πιστωτικά να αγοράσεις και κάτι άσχετο :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...