Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μήνυμα σε Sony ericsson.

Zaylen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

βασικά δν είναι κάτι πολύ σημαντικό .. αλλά είμαι σίγουρος πως θα ξέρετε τι παίζει..

Λοιπόν μια φιλί μου έχει ένα sony ericsson κινητό και προχθές ενώ είχε βάλει την κάρτα μνήμης τις σε μια φιλί τις τις ήρθε ένα μήνυμα και κάπως κόλλησε, μετά την βάζει την κάρτα μνήμης στο κινητό τις πάλι και μόλις πηγαίνει στα μηνύματα υπάρχει ένα κενό μήνυμα και όταν πάει να το σβήσει κάνει επανεκκίνηση το κινητό..

απλά έχει φαγωθεί ότι αυτό είναι ιός.. το θέμα τωρα είναι εγω πως μπορώ να το διαγράψω γιατί τις χρωστάω χάρη :P

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.. ελπίζω να έκανα post στο σωστό section..

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων,

Δημοσ.

ειχα ενα MMS το οποιο σου εκανε restart :cry: στο κινητο (μονο σε erikson) αν ειναι κατι τετοιο απλα το διαγραφεις χωρις νατο ανοιξεις.

Δημοσ.

Λοιπον ακουστε πως εχει, δν διαγραφετε με τιποτα και οταν βγαζεις την καρτα μνημης δν υπαρχει το μηνυμα και οταν την βαζεις σε αλλον την καρτα μνημης παλι δν υπαρχει στο αλλο κινητο μονο οταν μπαινει σε αυτο αυτη η καρτα μνημης τοτε εμφανιζετε .

• Moderators
Δημοσ.

Βασικα δεν νομιζω πως τα μηνυματα αποθηκευονται στην καρτα μνημης. Δοκιμασε να το διαγραψεις χωρις να το ανοιξεις οπως αναφερθηκε παραπανω και αν δεν πιασει ουτε αυτο τοτε Επαναφορα Εργοστασιακων Ρυθμισεων.

Ιος για αυτες τις συσκευες δεν υπαρχει.

Δημοσ.

απο το Κ850i και μετα(μπορει και πιο πριν)εχεις επιλογη για την αποθηκευση των μηνυματων(τηλεφωνο καρτα μνημης)ειναι λογικο να μην διαβαζει αλλο κιν τα μηνυματα αυτα.Εξαλλου οταν επιλεξεις αποθηκευση στην καρτα σου πεταει μηνυμα οτι δεν θα μπορει αλλο τηλεφωνο να τα διαβασει και οτι θα χαθουν πληρως σε περιπτωση επαναφορας.Για μενα δοκιμασε απο το Sony ericsson PC Suite να το σβησεις μεσα απο εκει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...