Finn Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Θέλω να πάρω ένα καρτοκινητό το οποίο θα προσφέρει φθηνό ίντερνετ ή μεγάλο όγκο δεδομένων δωρεάν. Ο λόγος που χρειάζομαι κάτι τέτοιο είναι για να έχω στο αυτοκίνητο έναν ξένο ραδιοφωνικό σταθμό χρησιμοποιώντας το κινητό μου κι έναν fm transmitter. Ποιος απ τους 3 προσφέρει κάτι τέτοιο;
arxaggelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Τέτοιο όγκο δεδομένων (ραδιόφωνο) μάλλον κανένας...Άσε που, αφού λες ότι θα είσαι στο αυτοκίνητο, αν "σπάει" το σήμα 3g στη διαδρομή (σχεδόν σίγουρο) δεν έχεις καμιά ελπίδα να ακούς πάνω από μερικές νότες τη φορά πριν χρειαστεί ξανά buffer. Θα σου βγάλει την πίστη. Καλύτερα κάνε ηχογράφηση μερικές ώρες τους σταθμούς που θέλεις από το pc στο σπίτι και παίξε τους μετά από το κινητό σαν mp3.
nick#18 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ισα ισα προλαβαινεις να παρεις ενα Wind f2g με την προσφορα του απεριοριστου mobile internet που λυγει σε 2 μερες. Αλλα οπως προαναφερθηκε απο πανω το σημα 8α σπαει σε αρκετα σημεια τησ διαδρομης...
arxaggelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Το απεριόριστο mobile internet της wind είναι 100mb (πλέον). Και πριν ήταν 1.5gb. Υπάρχει σχετικό thread στις προσφορές. Δοκίμασε την προσφορά της Βονταφον με το περιοδικό PC world αν θέλεις (ψάξε το στις προσφορές) αλλά και πάλι μπάλωμα είναι.
nick#18 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μαλιστα...ειναι τα ψηλα γραμματακια που προσεχουμε παντα τελευτεα στιγμη... 100mb/month ε?
arxaggelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ακριβώς. Έχει γίνει μεγάλο θέμα ήδη. Και η Wind πληρώνει την αφέλειά της, γιατί πολλοί (όπως εγώ) πρόλαβαν και ενεργοποίησαν, και μετά έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Μεγάλο ρεζίλι, εντελώς αναξιόπιστη εταιρία.
Finn Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Δε χάνω να δοκιμάσω πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.