Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μα αν ειναι ετσι δεν χρειαζεται καμμια συμβουλη γιατι οτι και να παρεις στις πιο ακριβες τιμες ειναι πολυ καλο. Ναι ε? Το Multirama πούλαγε την 8800 Ultra μέχρι πέρυσι στα 649Ευρώ. Σε ερώτηση μου γιατί την πουλάτε τόσο ακριβά στον υπάλληλο, γιατί είναι ειδική έκδοση και είναι είναι ότι καλύτερο στη σειρά. ok... Και το χεις καψει και βγαζεις τα κομπλεξ σου.Μαλλον γιαυτο εχεις το φορουμ.Σταματηστε να ποσταρεται.Η παραγγελια εγινε πριν 2 ωρες. Καλά ρε φίλε χαλάρωσε και εσύ, όσο γουστάρουμε θα ποστάρουμε. Τα Topic δεν υπάρχουν για να εξυπηρετούν αυτόν που τα ξεκινάει μόνο. Μένουν και υπάρχουν για να βλέπουν και άλλοι! Δεν είναι Chat Room, εξυπηρετήθηκες, γεια σας! Μέχρι τώρα απλά νόμιζα ότι ξέρεις τι ζητάς και είσαι απόλυτος, αλλά μετά από το τελευταίο σου post μου φάνηκε ότι ψάχνεις "εργατάκια" να σου στείσουν το νέο σου PC που όπως λες είναι η κ@υλα σου, αλλά παρόλο που είναι, δεν ξέρεις τι Hardware να βάλεις. Φιλικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 σου είπα εγώ να μην το ξανακάνεις; το έλεγα στα παιδιά που συνέχιζαν τον διάλογο για value for money σύστημα..
euklidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Τελος παντων, το εχουμε κανει serial. Aς κανει οτι θελει το παιδι. δικα του ειναι τα λεφτα. Του εξηγησαμε οτι αυτος ο επεξεργαστης δεν ειναι για να μενει σε ενα κουτι μεσα. Το εμαθε και αποφασισε να το κανει. Αυτος θα το μετανιωσει οταν ερχονται οι φιλοι του μετα το καλοκαιρι με τους mainstream 6core των 300 ευρω και θα εχουν το ιδιο μηχανημα με εκεινον. Το εχουμε κανει 8σελιδο θεμα και δεν λεει... Υ.Γ. Θα πεθανω στο γελιο παντως αν τον εχει βαλει σε μητρικη κατω της EVGA classified ή της ramprage 3 extreme... Με 1333 μνημες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.