nekisia Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Τσεκαρε μια αυτες και πες μου εαν ειναι οκ? Και αν μπορεις,πες μου τι σημαινει αυτο που γραφουν για τον επεξεργαστη.(Υποστηριζόμενοι Χρονισμοί Μνήμης: DDR3-800/1066)
nikolas8141 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Τσεκαρε μια αυτες και πες μου εαν ειναι οκ?Και αν μπορεις,πες μου τι σημαινει αυτο που γραφουν για τον επεξεργαστη.(Υποστηριζόμενοι Χρονισμοί Μνήμης: DDR3-800/1066) Μια χαρα ειναι και αυτες........αλλα αν θες κατι στο ιδιο ποσο τοτε πρωτεινω αυτες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Ddr3-3Gb-Kit-1600-Tr3X3G1600C8D-TR3X3G1600C8D-G.htm Απλα αν δεν κανω λαθος σε default ρυθμισεις της μητρικης αν εχεις πανω μνημες πανω απο 1066........δλδ 1333-1600-1800.......τοτε το συστημα σου θα τις βλεπει 1066 αυτο συμβαινει σε ολους τους επεξεργαστες....Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ρυθμισεις τις συχνοτητες μεσα απο το bios τις μητρικης.......... η και αυτες..... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Mushkin-Ddr3-6Gb-Kit-Xp3-12800-8-8-8-24-998681ES.htm
Dropsreef Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 ΛΟΙΠΟΝ μητρικη:Gigabyte GA-X58A-UD5 284€ επεξεργαστης:Intel Core i7 980X 1000€ τροφοδοτικο:Corsair CMPSU-750TXEU PSU (750W) μνημη ram:OCZ Gold Low-Voltage 6GB DDR3-1333 Ram Kit 155€ τα 6gbram 310 τα 12gbram οσο για το αν ειναι συμβατες το τσεκαρα εδω(σελ 4 και ολα ειναι οκ) καρτα γραφικων:Asus 5870 2DIS/1GD5/V2 410€ HDD: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB HDD 82.30€(ισως οτι καλυτερο υπαρχει σε ΗDD) SSD:Intel Postville 80GB SSD 195€ κουτι διαλεγεις οτι θελεις εσυ!παντως αυτο:CoolerMaster Haf 932 Black Case 141,45€ ειναι ιδιαιτερως αξιολογο και full tower
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 @nikolas8141 τώρα του προτείνεις μόνο 3gb...εγώ λέω να πάρει τουλάχιστον 6gb για να του διαρκέσουν περισσότερο κιόλας...κατα προτίμηση 12 αν γίνεται..
nekisia Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Σας ευχαριστω ολους. Και αυτους που με καταλαβαν απο το 1ο ποστ και αυτους που περασαν 5 σελιδες και αδυνατουν να συνειδητοποιησουν. Παρακαλω εναν αdmin να κλειδωσει το παρον.
uncle_sam Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Σας ευχαριστω ολους.Και αυτους που με καταλαβαν απο το 1ο ποστ και αυτους που περασαν 5 σελιδες και αδυνατουν να συνειδητοποιησουν. Παρακαλω εναν αdmin να κλειδωσει το παρον. φιλε μου, προσωπικα αδυνατω να συνηδητοποιησω που μπορουν να σου χρειαστούν 6 πυρηνες/12 threads...δηλαδη τι εφαρμογες μπορει να τρεχεις που θα πλησιασουν να καλύψουν τα διαθεσιμα threads...επισης αδυνατω να το συνηδητοποιησω απο πλευρας κόστους...τελος, καλο είναι να υποστηρίζει ο καθενας την δικη του άποψη αλλα επισης καλο θα ηταν να μην εισαι τοσο απολυτος και να συζητησεις μια αλλη προοπτικη επεξεργαστη που θα σου ειναι "λιγοτερο άχρηστος" απο αυτον που εχεις επιλεξει...καλοριζικο το καινουργιο σου pc και έυχομαι να μην το μετανιωσεις
nekisia Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Εκτος απο την ευχη στο τελος,στο υπολοιπο λες οτι να'ναι. Δεν μου ζητηθηκε η αποψη μου ετσι ωστε να υποστηριξω με επιχειρηματα και να προσπαθησω να σας πεισω για κατι.Ξεκινησα ενα ποστ,ηξερα τι ηθελα και ζητησα γνωμες πανω σ'αυτο.Δεν ζητησα να μου προτεινετε ενα Pc,ζητησα προτασεις για hardware που θα ντυσουν την κ@υλα μου.Εσεις τωρα αν ειστε αι καλοι σαμαριτες και προσπαθειτε να διαφυλαξετε την τσεπη μου,απλα χασατε το χρονο σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 εμείς, καλοπροαίρετα προσπαθήσαμε να σου πούμε κάτι γιατί όλοι μας λίγο πολύ το έχουμε κάνει το λάθος κάποια στιγμή να φτιάξουμε τούμπανο pc(συνήθως το πρώτο) και μετά το έχουμε μετανοιώσει... αλλά αφού εσύ την έχεις πάρει την απόφαση, έχει καλώς...κράτα ότι σου είπαν τα παιδιά με 6gb μνήμη και όχι 3...τα 3 είναι πολύ λίγα για τα σημερινά δεδομένα...
lion2486 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Από προσωπική μου εμπειρία με τον i7 920 η επεξεργαστική ισχύ είναι πάντα πάνω από 85-90% ανεκμετάλλευτη (στα παιχνίδια 75%), θα πρότεινα αν ήθελες να επενδύσεις για περισσότερη ταχύτητα, επένδυσε σε ταχύτητα δίσκων, θα προτιμούσα παραπάνω δίσκους για raid ή ακόμα και http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-SSD-256Gb-Pci-Express-Z-Drive-M84-OCZSSDPCIE-ZDM84256G.htm
nekisia Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 6gb μνήμη και όχι 3...τα 3 είναι πολύ λίγα για τα σημερινά δεδομένα... Αυτο εννοειται.
euklidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ριξε μια ματια σε μια προχειρη συνθεση που εφτιαξα ετσι για να εχεις υποψιν σου τι αγοραζεις με 1650€μητρικη με sata 3,usb 3.0,e-sata επεξεργαστης amd ο καινουριος ο εξαπυρηνος στα 3,2ghz κουτι full tower που χωραει και εμενα μεσα! τροφοδοτικο 750 watt για να τροφοδοτησεις και το σπιτι σου Καρτα γραφικων η νεα εκδοση της 5870 με χαμηλοτερη παραγωμενη θερμοκρασια μνημη ram 8gb σκληρος δισκος 1tb για να αποθηκευεις οτι μα μα οτι γουσταρεις και δισκος ssd για να δεις εναν συστημα που θα πεταει! Αν εσυ επιμενεις στον επεξεργαστη των 1000€ παω πασο! Kλασσικα, οταν ζηταει καποιος συστημα με ιντελ του δινουν AMD. Το ξεκαθαρησε το παιδι οτι θελει τον 980Χ... Δικη μου προταση λοιπον... 980Χ Αsus ramprage III extreme (ή EVGA 760) Dominator GT 2000 cl7 Aν εχεις κουτι με παρα πολυ καλη ροη αερα nVidia 480X αλλιως πηγαινε για 5870 ριξε και εναν SSD και δεν μενει τιποτα αλλο. Τροφοδοτικο 1200αρη καλο, θελει 2 8pin μητρικη για να παιξει 100% για αυτο σου ειπα rampage III extreme (βγαινει 7 του μηνα) γιατι ειναι σχεδιασμενη για τον 980Χ NΑ ξερεις παντως οτι ο 980Χ ειναι καθαρα επεξεργαστης για OC. Αν δεν εχεις σκοπο να κλοκαρεις μην πας σε αυτον. Υπομονη λιγακι και θα βγουν οι 6core mainstream. Αν δεν παει για extreme ΟC χαραμιζεται και για αυτο φτιαχνονται ολες οι extreme εκδοσεις εξου και η τιμη και για αυτο και εχουν ξεκλειδωτους πολλαπλασιαστες. Για να τους βαζεις σε αζωτο και να πηγαινουν στο θεο. Αυτος ο επεξεργαστης δεν ειναι για να κλειστει σε κουτι... Υ.Γ. Αμα τελικα τον παρεις φερτον να τον βαλουμε κατω απο το κανιστρο. χεχεχε...
Darth_Fanis Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Προκειται να φτιαξω ενα μηχανημα που,οπως λεει και ο τιτλος,θα φοραει τον i7 980x.Θελω λοιπον να μου προτεινεται το υπολοιπο hardware,για να μην κανω καμια πατατα, το οποιο ειναι: i)mobo με usb3 ii)σοβαρο case (design-χαρακτηριστικα) iii)σκληρο γυρω στα 250gb μονο για λειτουργικο και εννοειται τα games (ssd? δεν ξερω) iv)Ram ddr3 tripple channel 6gb (win7 θα του φορεσω που εχω ηδη) v)καρτα γραφικων που να σκοτωνει (μονο μια) και εννοειται να ταιριαζει με το υπολοιπο συστημα vi)Τροφοδοτικο... Τα παραπανω με την cpu εννοειται να φτασουν μεχρι +-2500 ευρα.Το Pc προοριζεται για gaming και προοπτικη να μεινει μεχρι να "γερασει".Δηλαδη το λιγοτερο μια 5ετια. υγ1. χρειαζομαι ΜΟΝΟ τα παραπανω...μην ξεκινησουμε και γραφουμε για καρτες ηχου,ηχεια,drives,πληκτρολογια,οθονες κτλπ κτλπ.Ειμαι κομπλε απο αυτα. Ευχαριστω πολυ.... Φίλε να σου κάνω μια ερώτηση; Στη NASA δουλεύεις ;:lol:
Dropsreef Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Kλασσικα, οταν ζηταει καποιος συστημα με ιντελ του δινουν AMD Mαυρα μεσανυχτα φιλε μου θα ελεγα εγω!Αν ειδες του προτεινα τον εξαπυρηνο amd που εχει τρελο value for money!οτι πιο φρεσκο σε επεξεργαστες και με 700€ διαφορα απο τον 980Χ Το παλικαρι λεει οτι ενδιαφερεται για GAMING!Πες μου λοιπον τι ειναι προτιμοτερο?Να ριξει τα χρηματα του σε εναν AMD 955,σε εναν intel i5,ακομα και στον εξαπυρηνο της AMD ή να παρει τον 980Χ για Gaming!
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Παντως αν σκοπευεις να κρατησεις τα παντα για 5 χρονια δεν θα κρατησουν τοσο,ειδικα η καρτα γραφικων θα αλλαξουν πολυ τα πραγματα το 2012-2013 δηλαδη μολις σκασουν οι καινουργιες κονσολες,μια αλλαγη στην καρτουλα θα χρειαστεις σιγουρα
euklidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Mαυρα μεσανυχτα φιλε μου θα ελεγα εγω!Αν ειδες του προτεινα τον εξαπυρηνο amd που εχει τρελο value for money!οτι πιο φρεσκο σε επεξεργαστες και με 700€ διαφορα απο τον 980Χ Απο επιδοσεις φτανουν εναν 950 ομως οι 6core amd. Δεν ειναι τοσο δυνατοι Aπλα ο 980 ειναι μονο για OC. Τελη καλοκαιριου ακουγεται οτι βγαινουν οι mainstream 6core της ιντελ και θα ειναι κατω απο τα μισα λεφτα του 980 και απο επιδοσεις στα ιδια σχεδον με στοκ ρολογια παντα σε σχεση με εναν ακλοκαριστο 980. Δεν αξιζει τοσα λεφτα για να μεινει με αεροψυξη σε ενα κουτι. Αυτο θα του που και τα παιδια στο hwbox που ειμαστε ολοι στην Hellas Overclocking Team.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.