Προς το περιεχόμενο

Προτασεις αγορας hardware γυρω απο τον i7 980x

nekisia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,εως εδω κραταμε

-Gigabyte GA-X58A-UD7

-intel 80gb ssd ισως και τον 500ρι της seagate

-gpu by dropsreef

-psu -//-

-ram by nicolas

-case dropsreef γιατι ειμαι fun της Thermaltake

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μισο για να καταλαβω!Δινεις 2500€ και σε αυτη τη τιμη υπολογιζεις και τον επεξεργαστη?

ή 2500€ για ολα τα υπολοιπα πλην τουεπεξεργαστη?

Το κουτι φιλε coolermaster ειναι οχι thermaltake!μην βαζεις στο στομα μου ασχημες λεξεις!:P

Δημοσ.

Φυσικα αν μετα θελησεις να βαλεις και αλλη καρτα για crossfire τοτε καλο θα ηταν να πας σε 1000-1200αρι τροφοδοτικο........

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.

Δημοσ.
Δεν χρειαζεται τοσο μεγαλο PSU για 5870

μισο αυτο σε πειραξε?το γεγονος οτι δινει 1000€ για επεξεργαστη?Εγω αν διαβασες ειπα πως εκανα μια προχειρη συνθεση και εβαλα οτι πιο ακραιο υπαρχει για να καταλαβει οτι τα 1000€ για επεξεργαστη ειναι για πεταμα!

Εφοσον επιμενει ας αγορασει οτι θελει αλλα θεωρω δεδομενο οτι στο αμεσο μελλον θα το μετανοιωσει

---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ----------

αποχωρω απο το Thread γιατι οταν διαβαζω τροφοδοτικα 1200watt και επεξεργαστες 1000€ κατι παθαινει ο εγκεφαλος μου.....:P

Δημοσ.

Το κουτι φιλε coolermaster ειναι οχι thermaltake!μην βαζεις στο στομα μου ασχημες λεξεις!:P

Εχεις δικιο,ημουν πεπεισμενος πως στο πρωτο ποστ διαβασα soprano black!!!Οτι να'ναι.

Εχουμε κατι σε Thermltake ή να μην επιμενω?

Δημοσ.
Εχεις δικιο,ημουν πεπεισμενος πως στο πρωτο ποστ διαβασα soprano black!!!Οτι να'ναι.

Αυτο τι σου λεει???

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650869&u=THERMALTAKE-VL30001N1Z-LEVEL-10-BLACK

Εγω παλι εχω αυτο και ειμαι ευχαριστημενος.......

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650721&u=THERMALTAKE-VH600LBWS-ARMOR+-WINDOW-BLACK-NVIDIA-SLI-READY

Αλλα και το COOLERMASTER που σου εδειξα πιο πανω ειναι πολυ καλο!!!!!

Δημοσ.

ειναι καταπληκτικο το soprano black της thermaltake με 47€ απο e-shop!με το που εγκαταστησεις το hardware αρχιζει και τριζει το συμπαν ολοκληρο!τελος παντων εγω σου προτεινω να το ξανασκεφτεις!

Πας να φτιαξεις ενα hi-end συστημα με οθονη κατω του μετριου!Πας να δωσεις 1000€ για εναν επεξεργαστη οταν με 1000€ αγοραζεις τα ηχεια Ζ5500 για να διωξεις και τους πιο ενοχλητικους γειτονες σε αποσταση δυο οικοδομικων τετραγωνων και δωρακι μια dell η οποια δεν συγκρινεται oυτε σε ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας με την οθονη που αγορασες!Και τα δυο μαζι περιπου στα 833 € και μιλαμε για περιφερειακα που θα σου μεινουν για πολλα χρονια εγγυημενα!Παρο ολα αυτα επιμενεις να δωσεις 1000€ σε εναν επεξεργαστη που την επεξεργαστικη του ισχυ δεν θα την δεις ΠΟΤΕ

Δημοσ.

Ανακεφαλαιωνω:

-Gigabyte GA-X58A-UD7

-intel 80gb ssd ισως και τον 500ρι της seagate

-gpu by dropsreef

-psu -//-

-ram by nicolas8141 ???

-case coolermaster τo Μαυρο του dropsreef

πιστευω ειμαστε οκ.Αν καποιος εχει να αντιπροτυνει για ram,ας το κανει.

Δημοσ.

επειδη το να σου αλλαξουμε σκεπτικο για τον επεξεργαστη μαλλον πεφτει στο κενο πες μου ποσα χρηματα διαθετεις για μητρικη,ram,τροφοδοτικο,κουτι,καρτα γραφικων και σκληρους

Δημοσ.

Υποστηριζόμενοι Χρονισμοί Μνήμης: DDR3-800/1066 για την cpu.Οι μνημες που προτεινεις ο nikolas8141 ειναι συμβατες?

Δημοσ.
Υποστηριζόμενοι Χρονισμοί Μνήμης: DDR3-800/1066 για την cpu.Οι μνημες που προτεινεις ο nikolas8141 ειναι συμβατες?

εννοειται;)..........την μητρικη κοιτας αν υποστηριζουν τις μνημες!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...