nekisia Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Προκειται να φτιαξω ενα μηχανημα που,οπως λεει και ο τιτλος,θα φοραει τον i7 980x. Θελω λοιπον να μου προτεινεται το υπολοιπο hardware,για να μην κανω καμια πατατα, το οποιο ειναι: i)mobo με usb3 ii)σοβαρο case (design-χαρακτηριστικα) iii)σκληρο γυρω στα 250gb μονο για λειτουργικο και εννοειται τα games (ssd? δεν ξερω) iv)Ram ddr3 tripple channel 6gb (win7 θα του φορεσω που εχω ηδη) v)καρτα γραφικων που να σκοτωνει (μονο μια) και εννοειται να ταιριαζει με το υπολοιπο συστημα vi)Τροφοδοτικο... Τα παραπανω με την cpu εννοειται να φτασουν μεχρι +-2500 ευρα.Το Pc προοριζεται για gaming και προοπτικη να μεινει μεχρι να "γερασει".Δηλαδη το λιγοτερο μια 5ετια. υγ1. χρειαζομαι ΜΟΝΟ τα παραπανω...μην ξεκινησουμε και γραφουμε για καρτες ηχου,ηχεια,drives,πληκτρολογια,οθονες κτλπ κτλπ.Ειμαι κομπλε απο αυτα. Ευχαριστω πολυ....
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 δηλαδή, θα δώσεις 1000 ευρώ μόνο για CPU;;;
nekisia Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 δηλαδή, θα δώσεις 1000 ευρώ μόνο για CPU;;; Ναι φιλε μου.Μην ξοδευτουμε σε τετοιες κουβεντες...
Dropsreef Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Προκειται να φτιαξω ενα μηχανημα που,οπως λεει και ο τιτλος,θα φοραει τον i7 980x.Τα παραπανω με την cpu εννοειται να φτασουν μεχρι +-2500 ευρα.Το Pc προοριζεται για gaming και προοπτικη να μεινει μεχρι να "γερασει".Δηλαδη το λιγοτερο μια 5ετια επεξεργαστης 1000€ και μαλιστα για gaming? να σε ρωτησω και κατι ακομα?θεωρεις οτι οσα περισσοτερα χρηματα ριχνεις τωρα συνεπαγεται οτι θα κρατησει το συστημα για μια πενταετια? Εγω σου λεω οτι ειτε ριξεις 1200-1400€ ειτε 2500€ παλι σε καποιο χρονικο διαστημα αναβαθμιση θα θελεις!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εσύ ξέρεις...απλώς είναι κάκιστη αγορά...δεν τα αξίζει IMHO... θα σου προτείνουν τα άλλα παιδιά καλές συνθέσεις...
uncle_sam Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εν πάσει περιπτώσει, αφού πέφτει το "μαρούλι" πάνε στον Turbo-X Atlas F4350 απο Πλαισιο....για μένα δεν αξίζει, ούτε κάν περναει σαν σκέψη απ'το μυαλό μου...το τζόκερ έπιασες και έχεις λεφτα για πέταμα??? :lol:
nekisia Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 επεξεργαστης 1000€ και μαλιστα για gaming?να σε ρωτησω και κατι ακομα?θεωρεις οτι οσα περισσοτερα χρηματα ριχνεις τωρα συνεπαγεται οτι θα κρατησει το συστημα για μια πενταετια? Εγω σου λεω οτι ειτε ριξεις 1200-1400€ ειτε 2500€ παλι σε καποιο χρονικο διαστημα αναβαθμιση θα θελεις! Μπορει να εχεις του κοσμου το δικιο αλλα δεν με απασχολει αυτο που λες. εσύ ξέρεις...απλώς είναι κάκιστη αγορά...δεν τα αξίζει IMHO...θα σου προτείνουν τα άλλα παιδιά καλές συνθέσεις... Κακιστη αγορα ειναι για καποιους που τον θεωρουν ακριβο.Δεν τον θεωρω φθηνο αλλα ειναι και ο γρηγοροτερος επεξεργαστης στον κοσμο. Στην τελικη δεν ποσταρα για να κουβεντιασουμε την σχεση τιμης/αποδοσης αλλα ΜΟΝΟ τον παραγοντα αποδοση.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εντάξει, τι ζητάς γνώμες τότε; πάρε ότι πιο ακριβό απο κάθε κατηγορία...τις ακριβότερες μνήμες, την ακριβότερη μητρική..κλπ..problem solved
nekisia Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δεν παει ετσι και το ξερεις αυτο.Δεν θα ποσταρα.
Dropsreef Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ριξε μια ματια σε μια προχειρη συνθεση που εφτιαξα ετσι για να εχεις υποψιν σου τι αγοραζεις με 1650€ μητρικη με sata 3,usb 3.0,e-sata επεξεργαστης amd ο καινουριος ο εξαπυρηνος στα 3,2ghz κουτι full tower που χωραει και εμενα μεσα! τροφοδοτικο 750 watt για να τροφοδοτησεις και το σπιτι σου Καρτα γραφικων η νεα εκδοση της 5870 με χαμηλοτερη παραγωμενη θερμοκρασια μνημη ram 8gb σκληρος δισκος 1tb για να αποθηκευεις οτι μα μα οτι γουσταρεις και δισκος ssd για να δεις εναν συστημα που θα πεταει! Αν εσυ επιμενεις στον επεξεργαστη των 1000€ παω πασο!
sozz Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 παρε το pc το απο πανω αλλα οχι 5870 βαλε μια 5970 και το αλλο 1000αρικο παρε μια καλη οθονη.. σημασια δεν εχει ο cpu στα παιχνιδια αλλα η gpu και μια καλη οθονη..
Dropsreef Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Το Pc προοριζεται για gaming και προοπτικη να μεινει μεχρι να "γερασει".Δηλαδη το λιγοτερο μια 5ετια. Δεν τον θεωρω φθηνο αλλα ειναι και ο γρηγοροτερος επεξεργαστης στον κοσμο Αν εσυ πιστευεις οτι τα παιχνιδια παιζονται πλεον με τους επεξεργαστες θα σου πω "μαυρα μεσανυχτα" ---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:24 ---------- παρε το pc το απο πανω αλλα οχι 5870βαλε μια 5970 και το αλλο 1000αρικο παρε μια καλη οθονη. IMHO η 5970 θεωρειται ΤΟ Overkill για οθονες με αναλυση κατω απο 2560 Χ 1600! Αποψη μου ετσι?
sozz Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Αν εσυ πιστευεις οτι τα παιχνιδια παιζονται πλεον με τους επεξεργαστες θα σου πω "μαυρα μεσανυχτα" ---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:24 ---------- IMHO η 5970 θεωρειται ΤΟ Overkill για οθονες με αναλυση κατω απο 2560 Χ 1600! Αποψη μου ετσι? εως 1920χ1080 οκ αλλα μετα δεν φτανει μονο μια 5870.. αλλα οταν βαζεις 410Ε για μια 5870 τοτε ειναι κριμα να μην παρεις την 5970...
nikolas8141 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εντάξει, τι ζητάς γνώμες τότε; πάρε ότι πιο ακριβό απο κάθε κατηγορία...τις ακριβότερες μνήμες, την ακριβότερη μητρική..κλπ..problem solved Συμφωνω απολυτα μαζι σου........ Πολοι εδω μεσα θα μπορουσαν να δαπανισουν αρκετα χρηματα για να φτιαξουν ενα pc...(οχι μονο 2.500 ευρα αλλα ακομα περισσοτερα.....).Αλλα τι να το κανεις οταν ξερεις οτι σε μερικους μηνες ο 980 δεν θα συγκρινεται με τα νεα cpu που εχει σκοπο να βγαλει η Intel(σιγα μην κανω εγω πλουσιους τους Intelαδες)........κατα την αποψη μου η κινηση να αγορασεις το καλυτερο τωρα και να το κρατησεις για τα επομενα 5 χρονια ποτε δεν θα ειναι αρκετο......παντα θα θελεις και κατι ακομα.......τεσπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα........ Αν τελικα το αποφασισει ο φιλος να δωσει αυτο το ποσο τοτε η συμβουλη, παρε οτι πιο ακριβο..... απο καθε κατηγορια ειναι και η καλυτερη απαντηση....
Dropsreef Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 αλλα οταν βαζεις 410Ε για μια 5870 τοτε ειναι κριμα να μην παρεις την 5970... Την συγκεκριμενη την εβαλα περισσοτερο λογω της πιο φρεσκιας τεχνολογιας που διαθετει!Υπαρχει και 5870 με 350€(η saphire συγκεκριμενα απο Multirama)Οποτε υπαρχει μια χαωδης διαφορα στην τιμη(αλλο 350€ και αλλο 600) Τελος παντων!Εγω εκανα την συγκεκριμενη συνθεση απλα για να δειξω στον φιλο οτι τα 1000€ για εναν επεξεργαστη ειναι απο τις πιο fail επιλογες! Οπως επισης είναι τεραστιο λαθος να συνεχιζουν να επενδυουν χρηματα καποιοι σε πανακριβους επεξεργαστες οταν ενδιαφερονται για gaming!Ενας amd 955 ή ενας Intel i5 σε συνδυασμο με μια 5870 κανουν παπαδες! ---------- Προσθήκη στις 22:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:35 ---------- Αληθεια neΚisia ποια οθονη εχεις?Περισσοτερο το ρωταω για να μαθω την αναλυση της και οχι ποσες ιντσες ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.