MariosX Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Καλησπερα, Αναζητω να βρω ενα μαγαζι το οποιο να νε εμπιστο και να flasharei Xbox 360 Drives. Δεν θελω να το παω οπου και οπου γιατι εχω ακουσει διαφορα οτι αλλαζουν εξαρτηματα, παιρνουν τα καινουργια και βαζουν τα παλια κτλ κτλ. Περιοχη: ΑΘηνα Ευχαριστω.
Luciddream Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 καλά δεν είναι κατι κάτι ιδιαίτερο για να θέλει μαγαζί.. στο κάνω και γώ που λέει ο λόγος.. 10 λεπτά δουλειά είναι αν και έχω να την κάνω καιρό που μένεις?
MariosX Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δεν θα το λεγα οτι ειναι απλο. Εχω καινουργιο Xbox που σημαινει οτι εχει Lite-On Drive 9 series το οποιο θελει soldering για να τοποθετησεις το LT Switch (http://www.modtraders.co.uk/xecuter-ck3-pro-lt-switch-v15.html). Η M$ με τις νεες μπινιες που κανει κανει το hacking ολο και δυσκολοτερο. Σε ευχαριστω για την προσφορα.
Luciddream Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 αν θέλει τέτοια κόλπα ναι σίγουρα δεν γνωρίζω.. τα παλιά xbox 360 πάντως είναι παιχνιδάκι..
v0rtex Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 και το 83850v2 / 93450 δεν ειναι και τιποτα το φοβερο και τρομερο .. δυο κοψιματακια αγωγων πανω στην πλακετα θα κανεις με ενα κοπιδακι (με προσοχη) .. και απλα πρεπει να φτιαξεις δυο καλωδια με λεπτους ακροδεκτες στην μια ακρη και απ την αλλη να συνδεθουν ο ενας σε 3.3v και ο αλλος σε γειωση.(και το ενα καλωδιο να'χει μια αντισταση 22ohm πανω) Μετα απλα τραβας το dummy.bin και γεφυρωνεις με ενα κολλητήρι τα δυο κοψιματα που εκανες ... υπαρχουν οδηγοι στο φορουμ αν σ'ενδιαφερει να το παλεψεις. υ.γ. Το LT switch δεν ειναι απαραιτητο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.