Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με wireless

DemianD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας παιδιά έχω το εξής περίεργο πρόβλημα,

Έχω έναν Acer Aspire 9423WSMI 17" 4 χρονών και δεν μπορώ να μπω στο

internet ασύρματα.

Αγόρασα ένα router της Netgear, ένα Dlink και δοκίμασα και με ένα Thomson που δίνει

η Forthnet και μου παρουσιάζει το εξής:

Συνδέεται στο internet για 20 λεπτά περίπου και μετά με βγάζει έξω, από το "κέντρο

δικτύου και κοινής χρήσης" δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο, δεν μπαίνει όμως

με τίποτα.

Μόνο ενσύρματα μπαίνει, με ένα AirTies που μου είχε δώσει η Forthnet πριν 4 χρόνια.

1.Τίθεται ζήτημα ασυμβατότητας?

2.Και αν ναι πως μπορώ να το ξεπεράσω?

Έχω βαρεθεί ένα καλώδιο μέσα στη μέση.

Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει ας πει την γνώμη του.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

νεοι drivers για την ασυρματη καρτα.δοκιμη σε αλλο καναλι στο ρουτερ.δοκιμη σε b mode στην καρτα η στο ρουτερ αντι για g.δοκιμη να ειναι το ρουτερ πιο κοντα.δοκιμη με αλλο κλειδωμα.ειχα πετυχει ενα acer με μια καρτα νομιζω acer πανω τωρα απο ποτε η acer βγαζει και wireless καρτες δεν ξερω και επαιζε μονο με wep key

Δημοσ.

σε ολα τα ρουτερ οταν πας στην καρτελλα που κλειδωνεις το wireless κτλ εκει σου εχει αλλαγη καναλιου.συνηθως ειναι στο αυτοματο αλλες φορες ειναι πχ στο 1.εσυ δοκιμασε με 1 η 6 η 11.επισης κανε και τα αλλα που εγραψα πιο πανω.εκτος αν το pc εχει κλασει και θελει κανα format.

Δημοσ.

Γεια σας.

Βοηθήστε με, είμαι άσχετος!

Συνέδεσα για πρώτη φορά σήμερα το router στη μια τηλ. πρίζα του σπιτιού. Το nternet λειτουργεί κανονικά, αλλα μόλις συνέδεσα το τηλ στην άλλη τηλεφωνική πρίζα του σπιτιού και δεν έχω γραμμή τηλεφώνου!

Τί μπορεί να φταίει???

Δημοσ.

@demianD

μπορείς να δεις τι IP σου έχει δώσει όταν βγάζει το κίτρινο θαυμαστικό?

έχοντας το ίδιο πρόβλημα (ενώ έμπαινε στο δίκτυο δεν μπορούσα να μπώ στο internet) η λύση για μένα ήταν να βάλω καρφωτές IP στο tcp/ip και απο τότε όλα οκ.

@st70

όταν κάνεις εγκατάσταση το router , πρέπει να βάλεις και ένα φιλτρο στο τηλέφωνο. επίσης αν εχεις βάλει το router στη γραμμή που έρχετε απ'έξω και μετά δεν συνέδεσες το splitter με την εσωτερική γραμμή του σπιτιού τότε σίγουρα δεν θα έχεις τηλ στο υπόλοιπο σπίτι.

ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.
Γεια σας.

Βοηθήστε με, είμαι άσχετος!

Συνέδεσα για πρώτη φορά σήμερα το router στη μια τηλ. πρίζα του σπιτιού. Το nternet λειτουργεί κανονικά, αλλα μόλις συνέδεσα το τηλ στην άλλη τηλεφωνική πρίζα του σπιτιού και δεν έχω γραμμή τηλεφώνου!

Τί μπορεί να φταίει???

η προβλημα στο filter Η προβλημα η συσκευη σου η πολυ απλα δεν παιζει εκεινο το πριζακι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...