Προς το περιεχόμενο

"Οι πιγκουίνοι δεν τρώνε ευκάλυπτο" μύθος ή πραγματικότητα;

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
*Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανοίγεται τόπικ για τόσο απλά πράγματα...

Απλά πράγματα???

Εγώ απλά μπορώ να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Αλέκο που ΤΟΛΜΗΣΕ να ανοίξει ένα θέμα ΜΑΧΑΙΡΙΑ στο κατεστημένο που θέλει του πιγκουίνους να τρώνε ευκάλυπτο.

Συγχαρητήρια Αλέκο. Και μου το έλεγες ότι έχες τέτοιες ανησυχίες αλλά δεν περίμενα να ανοίξεις και θέμα για κάτι τόσ αμφιλεγόμενο. Πραγματική τομή στην σύγχρονη ζωολογία.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και αν φανε ευκαλυπτο και δεν μπορουν να τον πεψουν?

Ποιος ξερει αν μπορουν να πεψουν τον ευκαλυπτο?

Αν εχουν δυσανεξια?

Ωωωωω... σοβαρό επιχείρημα

---------- Προσθήκη στις 20:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:48 ----------

Απλά πράγματα???

Εγώ απλά μπορώ να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Αλέκο που ΤΟΛΜΗΣΕ να ανοίξει ένα θέμα ΜΑΧΑΙΡΙΑ στο κατεστημένο που θέλει του πιγκουίνους να τρώνε ευκάλυπτο.

Συγχαρητήρια Αλέκο. Και μου το έλεγες ότι έχες τέτοιες ανησυχίες αλλά δεν περίμενα να ανοίξεις και θέμα για κάτι τόσ αμφιλεγόμενο. Πραγματική τομή στην σύγχρονη ζωολογία.

σε μένα μην τα λες, εγώ τα ξέρω... σε κάτι εξυπνάκηδες που κατακρίνουν το τόπικ μου στο facebook πες τα...

Δημοσ.

ΙΝ Β4 ALTER!

κδξφγνφδ

---------- Προσθήκη στις 20:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:50 ----------

Ohh noo! κξδσηβλδσ

Δημοσ.
Για το αν φυτρώνει ευκάλυπτος στους πάγους θα ανοίξουμε άλλο τόπικ... αν όμως βρίσκανε; θα τρώγανε;

Έχεις δει πιγκουίνο να σκαρφαλώνει σε δέντρα ή να πηδάει για να πιάσει τα φύλλα?

Από εκεί βγήκε και το "όσα δε φτάνει ο πικγουϊνος τα κάνει ευκαλύπτους"

Δημοσ.
Έχουμε και εμείς ένα δικό μας " μασάει η κατσίκα ταραμά;" " μύθος ή πραγματικότητα"

Μύθος, μύθος...όπως και με την στρονθοκάμηλο, αλλά θα είμαστε οφφτόπικ..!

Δημοσ.

Παλιό εθνικιστές... αν το ερώτημα ήταν "τρώει ο πιγκουίνος φέτα; πίνει ούζο;" αμέσως ναι θα λέγατε...

Δημοσ.

Και σε συνέχεια του τόπικ γίνεται η παρακάτω ερώτηση :

Γιατί οι πιγκουίνοι δεν έχουν γόνατα ?

Δημοσ.
Και σε συνέχεια του τόπικ γίνεται η παρακάτω ερώτηση :

Γιατί οι πιγκουίνοι δεν έχουν γόνατα ?

Τα χτύπησαν στο ποδόσφαιρο.:Ρ

Δημοσ.

οι πιγκουίνοι βρε αγράμματοι είναι σαρκοφάγα ζώα και γιαυτό δεν τρώνε χορταρικά.. so simple ...

Δημοσ.

Σας ρούμπωσε ο απωπάνω. Επίσης δε ζουν μόνο στα παγόβουνα. Και στην Αφρική ζουν και στην Αυστραλία (που χει κι ευκάλυπτους) κι αλλού. Ακόμα και στο Αττικό πάρκο.

Δημοσ.
Σας ρούμπωσε ο απωπάνω. Επίσης δε ζουν μόνο στα παγόβουνα. Και στην Αφρική ζουν και στην Αυστραλία (που χει κι ευκάλυπτους) κι αλλού. Ακόμα και στο Αττικό πάρκο.

που χάθηκες εσύ ρε μινάρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...