pigos23 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδια Επειση δεν μπορω να βγαλω ακρη ξερει κανεις να με βοηθησει (εχω premium λογαριασμο) Ημερησιως ποσο μπορουμε να κατεβαζουμε απο το rapid?? Χτες πληρωσα 4.99 euro 100 GB TrafficShare κ σημερα που γυρισα απο την δουλεια κ εβαλα να κατεβαινουν λιγα Parts ακομα που μου εχουν απομεινει απο το Avatar μου εβγαλε το εξης You have exceeded the download limit. Your account is credited with 5 Gigabytes per day Το θεμα ειναι οτι τσαμπα εσκασα τα 5 euro για τα 100Gb?? Any ideas?? Ευχαριστω
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Στο Select the settings for the extension of your download quota, στα setting του account σου,εχεις επιλεξει να "παιρνεις"απο το trafficshare οταν σου τελειωσουν τα gb που σου αναλογουν καθημερινα?
pigos23 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 gio εισαι θεος Εννοεις την τελευταια επιλογη ε?? Use TrafficShare and afterwards Premium RapidPoints Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου κ την βοηθεια!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 gio εισαι θεοςΕννοεις την τελευταια επιλογη ε?? Use TrafficShare and afterwards Premium RapidPoints Και η 2η θα σου κανει δουλεια Use existing TrafficShare volume,διαλεγεις και παιρνεις. Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου κ την βοηθεια!! Να σαι καλα
ee3509 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 το rs σου δίνει 5 Gb/day με limit 25 Gb / 5 days (δηλαδή αμα δεν κατεβάσεις τίποτα για 10 μέρες μέχρι 25 Gb θα "μαζέψεις") Εάν όμως την πρώτη μερά κατεβάσεις 10 σου μένουν 15 εάν την επόμενη μέρα δεν κατεβάσεις τίποτα θα πας 15 + 5 = 20 Gb Εάν κατεβάσεις τοτε 20 Gb δεν μένει τπτ, αλλα την άλλη μέρα θα σου δώσει αλλα 5 Gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.