Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά τηλεόρασης

thanassissis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Θέλω να πουλήσω μία τηλεόραση CRT στα 43 κιλά..

Είμαι από θεσσαλονίκη και ο ενδιαφερόμενος από Αθήνα..

Πως θα γίνει να την στείλω ποιό οικονομικά;

Είδα τον τιμοκατάλογο των ελτά για δέματα εσωτερικού και βγένει κάπου 30 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν τα βγάζω σωστά..

Υπάρχει ποιο εύκολος και οικονομικός τρόπος όπως μεταφορική η οποία αν γίνεται να έρθει να την πάρει από τον χώρο μου, λογω βάρους;

Παλιά είχα παραγγείλει κάτι βάρη και είχαν έρθει με τον Μελισσά και είχα πληρώσει πού λίγα χρήμματα..

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μόνο με μεταφορική θα σου βγει φθηνά ( 8-12ευρω στο πολύ περίπου) με παράδοση παραλαβή από την αποθήκη. Έχει πολλές: Μελισσάς, Εγνατία κ.α. Πάρε τηλ να δεις αν κάνουν και παραδόσεις στο σπίτι και πόσα θέλουν.

Με ΕΛΤΑ μπορεί να φτάσει και βίδες η TV. Εξάλλου στο λένε ότι δεν έχουν καμία ευθύνη. Αν ρωτήσεις θα σου πουν ότι πρέπει να τη βάλεις σε ξύλινο κουτί!!!!

Courier ασύμφορο

Δημοσ.

Δηλαδή πάνε στην αποθήκη της μεταφορικής στην αθήνα και πρέπει να πάει να την παραλάβει από εκεί ο αγοραστής;

Παράδοση στον χώρο του δεν γίνεται;

Δημοσ.

Δηλαδή πάνε στην αποθήκη της μεταφορικής στην αθήνα και πρέπει να πάει να την παραλάβει από εκεί ο αγοραστής;

Δημοσ.

Κάνουν από ότι γνωρίζω αλλά πρέπει να βολεύει και η περιοχή. Πρέπει να πάρεις τηλ να ρωτήσεις λέμε. Το ίδιο είναι να φύγει το φορτικό για το δέμα κέντρο που θα πάει έτσι κι αλλιώς και το ίδιο είναι να σου φέρει την TV καλαμαριά Π.Χ. 10 ευρώ (λέμε τώρα) είναι μόνο τα πετρέλαια Σίνδο-Καλαμαριά πάνε έλα. Όλα εξαρτώνται από την περιοχή. Πάρε και θα σου πούνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...