alexcool Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Γεια σας κοπελια με λενε Αλεξανδρο και ειμαι απο το Ρεθυμνο γενικα δεν εχω και πολλες γνωσεις απο τεχνολογια λογο φορτου εργασιας αλλα γι αυτο ειναι και τα αναλογα φορουμ ετσι δεν ειναι; Στο θεμα μας θα ηθαλα να σας ρωτησω κατ αρχας δεν ξερω και συγνωμη αν εχει ξαναμπει το θεμα εχω την εξης απορια εχω παρει μια T.V full HD και εχω κατεβασει και μερικα βιντεακια σε φουλ HD ποιοτητα απο το γιου τουμπ στον υπολογηστη μου ετσι κι αλιως εκει δεν βλεπω διαφορα γιατι δεν ειναι full HD η οθωνη του pc αλλα θα ηθελα να ξερω αν μπωρω με καπoιο τροπο να τα γραψω καπου σε καποιο dvd και να παιζουν σε ποιοτητα HD1080 στην τηλεωραση γινεται αυτο η θα εχω απολειες στη ποιοτητα; Ευχαριστω.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Αν η τηλεόραση εχει υποδοχή για Memory Stick μπορείς να τα αντιγράψεις στην κάρτα και να τα αναπαράγεις απο εκεί.
alexcool Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Πρεπει να εχει θεση για usb για μεμορι στικ τωρα δεν ξερω ακριβως αλλα για κανε μου τ οπιθο λιανα γιατι δεν το καταλαβα αυτο σε παρακαλω. Μπωρω να τα αντιγραψω σε κανενα στικακι π.χ;
kurkosdr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Φιλε Αλεξανδε οτι μπορούμε κανουμε! Εν τω μεταξυ, καλο θα ηταν να μαθετε να βλεπετε το forum ως knowledge base και οχι ως την προσωπικη σας support hotline. Οσον αφορα το πρόβλημα: Θεωρω οτι τα βιντεακια τα εχεις κατεβασει σε μορφη mp4 με καποιο προγραμμα οπως το DownloadHelper, και οχι σε μορφη flv. Αμα το βιντεο το πηρες σε μορφη flv, τοτε πηρες την SD εκδοχη της ταινιας. Μονο τα mp4 εχουν την HD εκδοχη (αμα υπαρχουν δυο, τοτε διαλεξε το μεγαλυτερο). Τωρα, η μεταφορα στην TV: -Αμα η τηλεοραση σου εχει υποδοχη για USB στικάκι ή για καρτες μνημης SD/memory stick (συνηθως τετοιες υποδοχες βρισκονται στο πλαι αν υπαρχουν), τοτε πολύ απλά κανεις copy paste το αρχειο στο USB στικάκι ή στην καρτα μνημης, και βαζεις το USB στικάκι ή την καρτα στην τηλεοραση. Τοσο απλά. -Αμα η τηλεοραση σου δεν εχει τετοια υποδοχη (το πιο πιθανο), αλλα εχεις Bluray player, τοτε μπορεις να τα μετατρεψεις σε "Bluray on DVD", δηλαδη ενα DVD με περιεχομενο Bluray γραμμενο σε αυτο (το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα DVD recorder και ενα αδειο δισκακι DVD). Δεν θα υπαρξει καμια απωλεια ποιοτητας, αφου το bluray χρησιμοποιει το ιδιο φορμα (mpeg 4 avc) και αναλυση (720p/1080p) με τα mp4 του youtube. Οδηγιες βημα βημα και software θα βρεις εδω: link Μετα απλως βαζεις το BD9 (ετσι λεγονται τα δισκακια dvd που εχουν περιεχομενο bluray μεσα τους) στο bluray player σου και το βλεπεις -Αμα δεν εχεις bluray player, η γενικα καμια συσκευη με δυνατοτητα αναπαραγωγης HD υλικου συνδεδεμενη στην τηλεοραση σου, τοτε μαλλον θα χρειαστει να αγορασεις μια (πχ hardware media player) για να δεις HD υλικο στην TV σου Αυτες ειναι λοιπον οι επιλογες!! Αναλογα με το τι εχεις, διαλεγεις και παιρνεις. ΥΓ: Μονο μην δοκιμασεις να κανεις μετατροπη με το ConvertXtoDVD. Το convertxtodvd μετατρεπει το υλικο σε dvd-video μορφη (standard defition, mpeg2) οποτε εκει θα χασεις την HD αναλυση.
alexcool Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Σε ευχαριστω πολυ και σορυ για το σχολιο μου κακος το εγραψα θα κοιταξω να το διορθωσω εχεις δικιο τελικα. Τωρα εαν το γραψω σε ενα απλο dvd στον υπολογηστη μου γινεται αυτο;Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμα για να το γραψω καμια προταση;Επισης εχω τοPS3 Οσο για το λινκ απο Αγγλικα αστα να πανε μαυρα μεσανυχτα.A και κατι αλλο αν συνδεσω το pc με την oθωνη της τηλεωρασης εκει τι γινεται; Σε ευχαριστω και παλι με βοηθησες πολυ.
kurkosdr Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Σε ευχαριστω πολυ και σορυ για το σχολιο μου κακος το εγραψα θα κοιταξω να το διορθωσω εχεις δικιο τελικα.Τωρα εαν το γραψω σε ενα απλο dvd στον υπολογηστη μου γινεται αυτο;Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμα για να το γραψω καμια προταση;Επισης εχω τοPS3 Οσο για το λινκ απο Αγγλικα αστα να πανε μαυρα μεσανυχτα. Σε ευχαριστω και παλι με βοηθησες πολυ. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις. Γραψε το mp4 αρχειο σε ενα Data DVD με το nero και δες αν θα παιξει στο PS3. Μετα καντο copy paste σε ενα USB στικακι, βαλε το stickάκι στο PS3, και δες αν παιζει και απο κει. Στην σπανια περιπτωση οπου το PS3 δεν μπορει να δει mp4 απο USB ή Data DVD (απο USB ειμαι σχεδον σιγουρος οτι παιζει), τοτε πρέπει να γινει μετατροπή σε bluray φορμα, το οποιο σε PS3 δουλευει 100%. Αλλα δοκιμασε πρωτα απο USB και Data DVD. Σε γλιτωνει απο την μετατροπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.