Mika Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Fujitsu AMILO Pro V2000 Edition - Celeron M 340 / 1.5 GHz - RAM 256 MB το παραπανω μηχανακι (ισως με παραπανω ram) σκοπευω να εγκαταστησω μονιμα στην τηλεοραση ουτως ωστε να βλέπω εκει τις σειρες μου και καμια ταινια. ΔΕΝ με ενδιαφερει αμεσα το hιgh definition καθως η τηλεοραση δεν ειναι αναλογης αναλυσης. Σχετικα με το λειτουργικο που θα τρεχει σκεφτομουν αρχικα τα xp. θα ηθελα ομως πρωτα να δοκιμασω μια διανομη linux. τι με ενδιαφερει: -Να είναι ελαφρυ ουτως ωστε να τρεχει ικανοποιητικα στο παλιο ομολογουμενως λαπτοπ -Να εχει καποιο desktop environment -Να λειτoυργει το svideo tv-out -Nα λειτουργει το wi-fi Υπαρχει καποια προταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 austrumi http://cyti.latgola.lv/ruuni/ slitaz http://www.slitaz.org/en/ αν και καλυτερα να στησεις ενα debian με ελαφρυ περιβαλλον δες και τον οδηγο του τριτωνα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304376 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Θα έλεγα να βάλεις άλλο ένα 256άρι στικάκι ραμ και να βάλεις xubuntu για να μεν παιδεύεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 μια πολύ καλή επιλογή είναι και το antiX. Βασίζεται στο Debian, το αναπτύσσει Έλληνας και η τελευταία του έκδοση βγήκε πριν από 15 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Debian testing με - openbox και λοιπα μαραφετια για το desktop - mplayer σκετο, με την αναλογη παραμετροποιηση για να παιζει βαρια βιντεο (.mkv) - xbmc για να εχεις ενα ωραιο interface οταν το χρησιμοποιεις σαν media player Θα μας διευκολυνες αν ελεγες ποια ασυρματη καρτα εχει και ποια vga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 το αναπτύσσει Έλληνας οχι ακριβώς ο anti ζεί και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη http://www.mepis.org/node/14221 About AntiAnti is a Brit living and working for the last 19 years as a teacher in Thessaloniki the second largest city in Greece. AntiX is remastered from MEPIS to give something back to the community and to work on boxes with 128MB RAM (It does work with 64MB RAM + 128MB swap). The name alludes to the ideas that it is supposed to be like antics (fun) and it is for antiques (ie older boxes). Plus anti is the nickname of the creator and maintainer of AntiX. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Lubuntu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screwman Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Debian testing με- mplayer σκετο, με την αναλογη παραμετροποιηση για να παιζει βαρια βιντεο (.mkv) Please define? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Please define? Στο λαπτοπ μου που εχει εναν k8 3000+ (φτανει ως τα 1.6Ghz), 512ΜΒ ram και μια χαλασμενη nvidia 5700 που δουλευει μονο με vesa, αρα αδυνατει να βγαλει σε xv, αρα ακομα και η αναπαραγωγη ενος βιντεο σε πληρη οθονη ειναι ζορι μιας και αναλαμβανει τα παντα ο επεξεργαστης, εχω την παρακατω γραμμη στο ~/.mplayer/config. >lavdopts=fast=1:skiploopfilter=all http://wiki.multimedia.cx/index.php?title=MPlayer_FAQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Το lubuntu πιστεύετe θα κάτσει σε σύστημα παλίο με 512mb Ram και επεξεργαστή από αυτούς που είναι σαν να μην υπήρξανε ποτέ. Κάτι σε pentium 533 π.χ...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Το lubuntu πιστεύεται θα κάτσει σε σύστημα παλίο με 512mb Ram και επεξεργαστή από αυτούς που είναι σαν να μην υπήρξανε ποτέ. Κάτι σε pentium 533 π.χ...; εσυ τι λες..??δες την υπογραφη μου..και τα video που εχω ανεβασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Θα δοκίμαζα τον τρόπο σου με debian net install αλλά δεν έχω internet :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Χωρις ιντερνετ εχεις τα χερια σου δεμενα. Γιατι? Εστω οτι πας σε καποιο αλλο pc που εχει πολυ γρηγορο ιντερνετ. Για να κατεβασεις τα 5-6 iso για dvd θα σου παρει ωρες, συν το οτι θα πρεπει να εχεις και dvd rom στο pc που θα γινει η εγκατασταση. Μετα... θες και το repo του debian multimedia, και αυτουνου τα πακετα δεν βγαινουν σε iso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Είναι υπολογιστής σε πανεπιστήμιο, που θέλει τις ip του και λοιπές φάσεις του για να συνδεθεί. Θα είναι δύσκολο; Χάκερ-προγραμματιστής-guru δεν είμαι αλλά ασχολούμαι γενικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εφοσον τις ξερεις, μπορεις να τις δωσεις οταν σου το ζητησει ο installer, αφου θα εχει αποτυχει να παρει μια ip μεσω dhcp. Μιλαμε παντα για την μινιμαλιστικη εγκατασταση που προτεινουμε εγω και ο tritonas00. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.